spot_img
More

    Το εκρηκτικό ταπεραμέντο του White Monkey στολίζει τα Χριστούγεννα με τον πιο εξωτικό τρόπο

    Ένας από τους πρώτους (και πρωτοπόρους) εξωτικούς παραδείσους της Αθήνας, που παραμένει αυθεντικός στην tiki κουλτούρα, το White Monkey στο Χαλάνδρι, το γνωρίζουν καλά οι απανταχού λάτρεις των cocktails, καθώς είναι ένα από τα καλύτερα tiki bars ολόκληρης της Αθήνας. Εδώ πάντα είναι καλοκαίρι και όλα θυμίζουν εξωτικούς προορισμούς που φιλόξενα σε βοηθούν να δραπετεύσεις νοερά.

    Η καθαρόαιμη αισθητική 50’s του White Monkey παραπέμπει από άκρη σε άκρη στη φιλοσοφία ενός πολυνησιακού bar και αμέσως σε μεταφέρεσαι σε κάποιο νησί του Ειρηνικού από όπου και ξεκίνησε αρχικά η φιλοσοφία του tiki concept. Πολυχρωμία, floral ταπετσαρίες, ψάθες και φυλλωσιές, διακοσμητικά από κάθε μέρος της υφηλίου ατμοσφαιρικός φωτισμός συνθέτουν μια ιδανική ατμόσφαιρα που σε έλκει και σε κατακτά.

    Η μπάρα αποτελεί εγγύηση για υπέροχα cocktails και επί χρόνια βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα bars της Αθήνας, με βραβεύσεις για την ποιότητα και τη συνοχή του στο κεφάλαιο του fine drinking. Διαχρονικά αγαπημένες το signature «White Monkey» και το «Black Pearl» όπως επίσης το «Mai Tai» ή το «Zombie» που εδώ βιώνουν ιδανικές υλοποιήσεις, κατόπιν καθοδήγησης του bar manager Φαίδων Παπακωνσταντίνου.

    Και επειδή η εμπειρία της γεύσης είναι ωραίο να πηγαίνει to the maximum, μπορείς να κάνεις πολύ ενδιαφέρον pairing του cocktail σου με υπέροχο sushi, εξωτικά poké bowls, δροσερές σαλάτες που προτείνει ο chef Στάθης Χριστίδης ( που επιμελείται και τον κατάλογο του Exotic Izakaya που βρίσκεται στον επάνω όροφο). Ένα τέλειο πάντρεμα υλικών, τεχνικών και γεύσεων από Περού, Κούβα, Χαβάη, Μαϊάμι, με τον πιο δημιουργικό τρόπο που δίνει στην έννοια fusion σάρκα και οστά με τον πιο ακριβή τρόπο.

    Όπως είπαμε, για μέρη σαν το White Monkey, η αίσθηση του εξωτικού, του ανάλαφρα καλοκαιρινού παραμένει ο σταθερός παράγοντας που αγαπάμε να βιώνουμε χειμώνα-καλοκαίρι. Έτσι, αν είσαι από αυτούς που κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους, ίσως παράδοξο κάποιες φορές τρόπο και θέλεις να Χριστούγεννά σου να έχουν μια εξωτική, ανάλαφρη χροιά, τότε το White Monkey έχει ετοιμαστεί κατάλληλα για δώσει στις γιορτές το δικό του, ξεχωριστό στίγμα.

    Τα Χριστούγεννα, ακόμα και αν δουλεύεις, σε παρασέρνουν σε εορταστική διάθεση. Έτσι μετά τη δουλεία ή μετά τα ψώνια πάντα υπάρχει χρόνος και διάθεση για υπέροχες αρωματικές σοκολατες, ζεστές και χουχουλιάρικες, με ή χωρίς ρούμι, κάποιο Χριστουγεννιάτικο cocktail ή ένα ζεστό κρασί, από ειδικά διαμορφωμένο για τις ημέρες menu.

    Η μπάρα έχει κάνει το Χριστουγεννιάτικο θαύμα της και οι επιλογές Santa Knows, ένα Milk Punch που παντρεύει κονιάκ με ρούμι, αρωματισμένα με κεράσια, βότανα και μπαχαρικά, μαζι με φυτικό γάλα και Black Treacle, ένα Old Fashioned, με ρούμι και bourbon, ένα σιρόπι από φρέσκα μήλα, μελάσα, μπαχάρια και μαχλέπι και αρωματικά bitters, δίνουν μια εξωτική αλεγρία στο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, ενω δύο διαφορετικές συνταγές Gluhwein, το Deep Red & Mulled με Cabernet Sauvignon, Vermouth, μπαχάρια, εσπεριδοειδή και Bitters και το Bright, Tropical & Mulled με Chardonnay, Falernum, περγαμόντο και μπαχαρικά θα σε κρατησουν ζεστο τις κρύες νύχτες των εορτών.

    Όλο αυτό το festive mood κορυφώνεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το καθιερωμένο ξέφρενο party, για να γίνει το πέρασμα στη νέα χρονιά με τον πιο όμορφο, δυνατά χαρούμενο τρόπο!

    White Monkey
    Γρηγορίου Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι, τηλ. 6972446697
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Η Αθήνα σε τροχιά καλοκαιριού. Οι πιο cool προορισμοί του κέντρου

    Μια πόλη, χιλιάδες διαφορετικές επιλογές. Όσο παράξενος και να’σαι με την έξοδο των ονείρων σου, το βέβαιο είναι πως...

    Τα 10+1 πιο hot nail salons στην Αθήνα ή αλλιώς που να κάνεις νύχια φέτος το καλοκαίρι

    «Δε γεννιόμαστε γυναίκες. Γινόμαστε γυναίκες» είχε πει η Σιμόν Ντε Μποβουάρ. Γιατί το να είσαι γυναίκα είναι πολύπλευρο, σύνθετο...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot