spot_img
More

    The King of Souvlaki: Ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς του αγαπημένου μας street food στο Παλαιό Φάληρο 

    Ζουμερά μπιφτέκια κεμπάπ και λαχταριστά ψητά κρέατα στη σχάρα, αλλά και σουβλάκια που δεν σε απογοητεύουν ποτέ, κάνουν το The King of Souvlaki στο Παλαιό Φάληρο έναν σταθερά αγαπημένο προορισμό για όποιον λαχταράει κρέας στα νότια.

    Οι τρεις βασικές αρχές στο The King of Souvlaki είναι η εξαιρετική ποιότητα στα υλικά, το μεράκι, η άριστη εξυπηρέτηση και η συνέπεια ως προς τον πελάτη.

    Εδώ θα διαπιστώσεις ότι χρησιμοποιούνται μόνο επιλεγμένα κρέατα και αγνές πρώτες ύλες με αυστηρά κριτήρια από πιστοποιημένους προμηθευτές – με μόνιμη συνεργασία και συνεχή αξιολόγηση – τηρώντας αυστηρά τους υγειονομικούς κανόνες αποθήκευσης και παραγωγής. Θα καταλάβεις έτσι από την πρώτη μπουκιά ότι γεύεσαι πάντα ποιοτικό και πεντανόστιμο φαγητό.

    Το σουβλάκι είναι από τις μεγάλες αδυναμίες του The King of Souvlaki. Όπως και να το προτιμά ο καθένας, με χοιρινό ή κοτόπουλο, με γύρο ή καλαμάκι, με τζατζίκι ή σος, είναι σίγουρα λαχταριστό. Όταν μάλιστα, στο φτιάχνει ένα θρυλικό σουβλατζίδικο, όπως το The King of Souvlaki στο Παλαιο Φαληρο, είναι εγγυημένα από τα καλύτερα.

    Σε αυτό έχει συμβάλλει η χαρισματική chef Κατερίνα Αλκέτα Χάινα, που εξαργυρώνει την 24χρονη πορεία της στην Ελλάδα και το εξωτερικό με υπηρεσίες consulting – από το στήσιμο και τη λειτουργία ενός εστιατορίου,  μέχρι την εκπαίδευση του προσωπικού και τη δημιουργία μενού και νέων πιάτων με βάση τη μεσογειακή κουζίνα.

    Μην χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις το κλασικό πατροπαράδοτο σουβλάκι με πίτα, γύρο χοιρινό, ντομάτα, κρεμμύδι, πάπρικα-  με ή χωρίς πατάτες – στο οποίο το The King of Souvlaki είναι αυθεντία, αλλά και το φημισμένο, σπεσιαλιτέ σουβλάκι με κεμπάπ πολιτικό ντομάτα, κρεμμύδι, σπιτική κόκκινη σάλτσα -με η χωρίς πατάτες – να γλείφεις τα δάχτυλά σου! Φυσικά υπάρχουν κι άλλες επιλογές, όπως καλαμάκι χοιρινό ή κοτόπουλο ή και μπριζολάκια αλλά τα παραπάνω τα ξεχωρίζουμε λίγο περισσότερο. Το σίγουρο είναι, πώς το The King of Souvlaki είναι ένας αδιαμφισβήτητος βασιλιάς στο εθνικό μας street food!

    The King of Souvlaki
    Αγίας Βαρβάρας 59, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 2109820086
    www.thekingofsouvlaki.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Περιστέρι: Μια πόλη που αξίζει να ζεις… και να βγαίνεις. Ό,τι πιο hot θα το βρεις εδώ

    Ο πολυπληθέστερος δήμος της Αθήνας είναι κι ο πιο ζωντανός και δραστήριος. Το Περιστέρι ήταν ένας από τους κύριους...

    Παγκόσμια Ημέρα Καφέ: Τι καινούργιο λέει το φλιτζάνι στα specialty coffee shops της Αθήνας

    Στην εποχή μας ο καφές αυτοπροσδιορίζεται από υψόμετρα και μικροκλίματα, είναι μια οικουμενική γλώσσα, μια συνθήκη ειρήνης, μια ιεροτελεστία...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot