spot_img
More

    Το Γεφυράκι στο Μαρούσι σε οδηγεί στην άλλη πλευρά της απόλαυσης

    Το φαγητό πέραν από μια απόλαυση, είναι μια γέφυρα. Μια γέφυρα που πάντα ενώνει τους ανθρώπους, καθώς πάνω από ένα τραπέζι οι συνδαιτημόνες, μοιράζονται απόψεις, κάθε λογής συναισθήματα, εμπειρίες και αναμνήσεις.

    Το Γεφυράκι, που άνοιξε τις φιλόξενες πόρτες του στο Μαρούσι τον περασμένο Ιούνη, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να συμβούν τα παραπάνω, στις ιδανικότερες συνθήκες. Με την υπέροχη σάλα και το εξαιρετικό του μενού, βασισμένο στην ποιοτική κρεατοφαγία, έχει ήδη κερδίσει το στοίχημα της επιτυχίας.

    Σε μια πολύ όμορφη περιοχή του Αμαρουσίου, στην οδό Πεντέλης 70, κοντά στο ρεύμα της Σαπφούς, ο χώρος λιτός, καθαρός και περιποιημένος, σε υποδέχεται με μια χαλαρή και οικεία αύρα δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για ένα λουκούλλειο γεύμα που στηρίζει την επιτυχία του στην ποιότητα αλλά και την ποσότητα, που εδώ πληθωρικές θα τις βρεις και τις δυο σε κάθε πιάτο που θα σου σερβιριστεί λαχταριστό στο τραπέζι.

    Το προσωπικό σε καλωσορίζει και ως το τέλος του γεύματος φροντίζει να ευχαριστηθείς στο μέγιστο τούτη την εμπειρία. Τα ορεκτικά ανοίγουν τον χορό, κάνοντας σαφές από την αρχή ότι η νοστιμιά κυριαρχεί. Κολοκυθοκεφτέδες με φέτα, δυόσμο, σάλτσα γιαουρτιού και κύμινο, μοσχάρι του Αλί Πασά (μοσχάρι σε πήλινο με πουρέ πατάτας γκρατινέ και μανιτάρια τηγανιά (με κρεμμύδι φρέσκο, πράσο, ντοματίνια, θυμάρι και λεμόνι), είναι ο ιδανικότερος πρόλογος που υπόσχεται ότι ακριβώς υλοποιούν τα κυρίως πιάτα. Απόλυτη, γευστική ικανοποίηση!

    Οι σχάρες παίρνουν κυριολεκτικά και μεταφορικά φωτιά, και τα εκλεκτότερα ελληνικά κρέατα σε κάθε μορφή που επιθυμεί η όρεξη, ψήνονται με μεγάλη μαεστρία, ώστε να τα γευτείς ζουμερά και καλοψημένα. Συκώτι μόσχου με πάπρικα και ελαιόλαδο, πρόβατο στη σχάρα, αρνίσια παϊδάκια, χοιρινή tomahawk ή σούβλι από μπούτι κοτόπουλου, είναι μερικές από τις επιλογές που σου κλείνουν το μάτι και σου προκαλούν λαχτάρα να γευτείς, συνοδεύοντάς τα ιδανικά με κρασί, μπίρα, ούζο ή τσίπουρο, ανάλογα με τις ορέξεις της παρέας.

    Είναι όμορφο να ανακαλύπτεις νέα σημεία για να μοιραστείς με τους οικείους σου ένα όμορφο γεύμα, κάποιο βραδάκι ή ένα μεσημέρι Κυριακής. Το Γεφυράκι θα σε οδηγήσει σε υπέροχες στιγμές ευχαρίστησης και θα το αγαπήσεις από την πρώτη στιγμή. Μένει απλά να το επισκεφθείς!

    Κρεατάδικο Το Γεφυράκι
    Οδός Πεντέλης 70, Μαρούσι, τηλ. 2108103030

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Έξοδος στην Πετρούπολη: Οι must προτάσεις για καφέ, φαγητό και ποτό

    Ο αστικός ιστός της Αττικής ακόμα κρύβει σημεία που μπορεί να μην γνωρίζεις ή να έχεις προσπεράσει βιαστικά. Ένα...

    Καλλιθέα: Η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας είναι γεμάτη (κρυμμένους) θησαυρούς

    Η Καλλιθέα αποτελεί ένα από τα πολλά προάστια της Αθήνας, το οποίο βρίσκεται νότια των Αθηνών. Ως δήμος ανήκει...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot