spot_img
More

    Iter del gusto: Νέο στέκι, νέες γεύσεις για το αγαπημένο gelato brand, στην Αργυρούπολη

    Περισσότερο, ίσως κι από οποιοδήποτε άλλο γλυκό, το παγωτό είναι η πιο αναζωογονητική απόλαυση. Καμιά άλλη αμαρτωλή ηδονή δεν συγκεντρώνει τόσες δυνατές συγκινήσεις σε μια μπουκιά: η δροσιά, το γάλα, το φρέσκο φρούτο, οι ξηροί καρποί, το μπισκότο, όλα όσα αγάπησε η λαχτάρα του ανθρώπου σε μια λέξη, υφές κρεμώδεις, υφές που αντιστέκονται, που λιώνουν, που ξετρελαίνουν. 

    Το νεοαφιχθέν Iter del gusto στη Μαρίνου Γερουλάνου στην Αργυρούπολη, την τέχνη του παγωτού την έχει κατακτήσει. Και την τιμά. Μας πρωτοσυστήθηκε στην Χώρα της Κύθνου το 2014, όπου και έκανε θραύση σαγηνεύοντας ξένο κι ελληνικό κοινό με τις βάφλες, τις πληθωρικές του γεύσεις, τη γλυκιά περατζάδα του. Ο Γιάννης Γκιούλος, ο δημιουργός του, άφησε μια corporate καριέρα για να αφιερωθεί σε αυτό, κι η αγάπη, η φροντίδα κι η τεχνογνωσία του – που προέκυψε από ταξίδια, σεμινάρια, εκθέσεις κι εκπαιδεύσεις – απλώνονται σε κάθε του στοιχείο. 

    Στο αθηναϊκό λοιπόν Iter del gusto ο Γιάννης ενώνει τις δυνάμεις του με τον Πάνο Μπόμπα, εντάσσει νέες γεύσεις, εξελίσσει τις τεχνικές του, πειραματίζεται, αφήνει τη φαντασία του να οργιάσει. Το αποτέλεσμα; Το παγωτό της γειτονιάς σε άλλο level, παγωτό απογειωμένο, βγαλμένο από τη στόφα του ονείρου, ένα σύνολο άνω των 100+ προτάσεων που εναλλάσσονται για να ανακαλύπτει ο επισκέπτης κάτι καινούργιο.

    Το φυστίκι – ο «πήχης» με τον οποίο κρίνονται οι gelaterie από τους γνώστες – μια αποκάλυψη, χωρίς πρόσθετα και ενισχυτικά γεύσης, τα σορμπέ υπέροχα, φτιαγμένα με αληθινά, φρέσκα φρούτα, άρτια, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. 

    Η «πυξίδα» των δύο συνεργατών είναι στραμμένη στην σταθερή – χωρίς διακυμάνσεις – ποιοτική απόδοση του προϊόντος τους, στο χτίσιμο ενός brand με σωστό και ισορροπημένο γευστικό αποτέλεσμα κι ασφαλώς στο να χαρίζουν καθημερινά χαμόγελα ικανοποίησης στους επισκέπτες τους. Κάτι που πετυχαίνουν, όπως θα διαπιστώσεις στις βιτρίνες των ψυγείων τους, στα πληθωρικά waffle cones που θα δεις στα χέρια κόσμου που βολτάρει στα πέριξ, στο πέρα-δώθε των delivery, αφού συνεργάζεται με τα δημοφιλή apps. 

    Iter del gusto σημαίνει «το ταξίδι της γεύσης», κι αν δεν έχεις φάει παγωτό από εδώ, δεν ξέρεις τι θα πει gelato και δη γεύση στο αγαπημένο μας παγωμένο γλυκό! ΥΓ. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις και τον καφέ τους. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ιταλικό χαρμάνι 100% arabica, από τη Μπολόνια, ενώ η βάφλα τους που είναι αφράτη σα σύννεφο εσωτερικά και τραγανή εξωτερικά, ό,τι πρέπει για ωραίους συνδυασμούς με τα παγωτά τους. 

    Iter del gusto
    Μαρίνου Γερουλάνου 51, Αργυρούπολη, τηλ. 2109958554
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Στιλάτη κρεατοφαγία στην Αθήνα: Premium προορισμοί και προτάσεις για DIY καταστάσεις

    Η Tσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου, περίοδος που οι άνθρωποι προετοιμάζονται για την μεγάλη νηστεία...

    Σέριφος, το Κυκλαδονήσι της απόλυτης ομορφιάς & οι must προτάσεις για να επισκεφθείς

    Δέος και θαυμασμός είναι οι λέξεις που θα μπορούσαν να περιγράψουν την πρώτη σου επαφή με το εξωπραγματικό τοπίο...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot