spot_img
More

    Beerla Bar: Το γνωστό στέκι της Αργυρούπολης έχει τον ίδιο απόλυτα φιλόξενο αέρα κι ένα νέο απόλυτα πεντανόστιμο μενού

    Ένας χαρισματικός ιδιοκτήτης, μια original ταχυδρομική μηχανή Ariel, άφθονο αλκοόλ και σπιτικό άγγιγμα στα πιάτα. Δεν ξέρω με τι να πρωτοξεκινήσω γράφοντας για το Beerla. Θεωρητικά θα έπρεπε να αναφερθώ πρώτα στα καινούργια πιάτα, με τα οποία έχει διανθίσει το μενού της μπυραρίας ο chef Δημήτρης Μπότος. Αλλά θα ήταν ατόπημα.

    Γιατί εδώ όλα ξεκινούν, κινούνται και τελειώνουν γύρω από τη παρέα. Την παρέα του Beerla, την παρέα τη δική σου, την παρέα που θα γνωρίσεις εκεί. Το Beerla είναι ροκ, είναι βιομηχανικό, έχει μια αίσθηση χειροποίητου, που σε κάνει απευθείας να αισθάνεσαι καλεσμένος στην αυλή φίλων. 

    Μετά είναι η μπάρα του, στην οποία ο head bartender Γιώργος Γεωργόπουλος μονίμως δημιουργεί, ενώ το μαγαζί σερβίρει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ζυθική σκηνή – από Septem και Duvel, μέχρι κύρια Τούλα, Σαλονικιά και Noctua με άπειρες επιλογές σε Weisse, Lager-Pils, μαύρες, κόκκινες, Ale και δεν συμμαζεύεται.

    Κι επιστρέφουμε στο μεγάλο νέο της σεζόν: Έχοντας θητεύσει σε μερικά από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια και ξενοδοχεία, ο Δημήτρης Μπότος – που επί του παρόντος είναι head chef στο Paraj by Super Paradise στη Μύκονο – έχει στήσει έναν food κατάλογο με επιρροές από τις κουζίνες του κόσμου και επιλογές που θα σε ενθουσιάσουν. 

    Tacos με γαρίδα, αργοψημένο pulled pork και chilli con carne, πεντανόστιμα burgers σε διάφορες εκδοχές με 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι ή παναρισμένο κοτόπουλο, ribs του ονείρου με ρύζι και υπέροχο γλασάρισμα με bbq σως. Ασφαλώς δε λείπουν οι φαντασμαγορικές ποικιλίες κρεατικών στις οποίες μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, που έχουν κάτι για όλους.

    Απλό, φωτεινό, ζεστό, πιο ανάλαφρο σε σχέση με τις βαυαρικού τύπου μπυραρίες, το Beerla Bar είναι ένα πολύ φιλικό, χαλαρό στέκι, με κοινό όλων των ηλικιών. Η ζυθο-λίστα μονίμως επεκτείνεται και το φαγητό του είναι το καλύτερο που υπήρξε ποτέ. Συντονίσου στα social media τους για events και νοστιμιές και… πες ένα γεια κι από εμάς την επόμενη φορά που θα το επισκεφθείς. 

    Beerla Bar 
    25ης Μαρτίου 21, Αργυρούπολη, τηλ. 2109928767 
    www.beerlabar.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι καλύτερες κρέπες στην Αθήνα

    Οι κρέπες - οι κομψές κι ευέλικτες λιχουδιές με τις οποίες μας προίκισε η γαλλική κουζίνα - είναι κάτι...

    Τα Αθηναϊκά concept stores που πρέπει να επισκεφθείς

    Η Αθήνα των σύγχρονων roaring 2020’s είναι φασαριόζικη, απείρως πολύχρωμη, γεμάτη ευκαιρίες, καταιγιστικές εικόνες, πολυεθνική και πολυαρωματική, με μια...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot