spot_img
More

    Σουit by Babis Zidilis: Serving up some sweet happiness!

    Ο καλύτερος τρόπος να αντιστέκεσαι σε έναν πειρασµό, είναι να υποκύπτεις σε αυτόν. Αν για σένα, πειρασµός σηµαίνει λιωµένη σοκολάτα, βελούδινη καραµέλα, αφράτη κρέµα, ξύσµατα και µεθυστικά αρώµατα, το Σoυit by Babis Zidilis είναι το παλάτι της γλυκιάς σου αµαρτίας!

    Ο Μπάµπης Ζιντίλης, µε τον ενθουσιασµό της νεότητας, αλλά και τη σοφία της πολύχρονης εµπειρίας του ως pastry chef στα πιο elegant εστιατόρια, επιχειρεί να αναδιηγηθεί, µε τον δικό του µοναδικό τρόπο, την ιστορία της ελληνικής ζαχαροπλαστικής και επηρεάζει τα γευστικά ήθη του Παλαιού Φαλήρου από το 2020.

    Πρόκειται για ένα boutique ζαχαροπλαστείο µε cosmo επιρροές και tiki αισθητική, που σε κερδίζει µε την κοµψότητά του. Η «Lady», η πολύχρωµη γυναικεία µορφή στο background (τοιχογραφία του Φρο), σε καλωσορίζει και σε εισάγει αµέσως στο multicultural concept του ζαχαροπλαστείου. Όλες οι δηµιουργίες που θα δεις στη βιτρίνα είναι χειροποίητες και λεπτοδουλεµένες, γεµάτες προσωπικότητα και αγάπη.

    Κλασικά και signature γλυκά συναντούν τις πιο εξελιγµένες τεχνικές και τις αγνότερες πρώτες ύλες της ελληνικής γης, αλλά και των υπόλοιπων γειτονιών του κόσµου. Πρωταγωνιστές είναι τα φρέσκα φρούτα, οι διαφορετικές υφές και οι όξινες νότες. Ολόκληρη η φιλοσοφία του Σουit, αποτυπώνεται στο λαχταριστό Passion, έναν συνδυασµό passion fruit, ανανά, καραµέλας και σοκολάτας, αλλά και στο Lemon, µίας απαλής κρέµας λεµόνι µε µαρέγκα, αρωµατισµένη µε lime, και crumble αµυγδάλου.

    Στις πιο κλασικές επιλογές, υπάρχει ένα απίστευτο profiterole µε επικάλυψη µαύρης σοκολάτας ή σοκολάτας γάλακτος, που µπορείς να απολαύσεις σε ποτήρι ή σε bowl. Αν έχεις vegan διάθεση, δοκίµασε την πάστα του έρωτα µε bitter σοκολάτα και culi φράουλας και το choco cube, έναν σοκολατένιο κύβο µε γάλα καρύδας και µπισκότο αµύγδαλο. Για το τέλος, αφήσαµε το νέο entry, τον twisted Baba Black Forest, έναν ζουµερό µπαµπά βουτηγµένο σε kirsch (λικέρ κεράσι).

    Ως άνθρωπος της γενιάς του, ο Μπάµπης Ζιντίλης, έχει αποφασίσει να κρατά συνειδητά τις τιµές χαµηλά, παρά την υψηλή ποιότητα, ώστε τα γλυκά του να είναι προσιτά σε όλους, χωρίς καµία εξαίρεση.

    Όπως λέει ο ίδιος: «Όλα στη ζωή είναι πιο ωραία µε µια δόση γλυκού». Ας δώσουµε, λοιπόν, στον εαυτό µας περισσότερες γλυκιές στιγµές! Μας αξίζει!

    Σουit by Babis Zidilis 
    Τερψιθέας 47, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 2109886192 
    www.souit.gr | Facebook Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Hola Cocina Mexicana: Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Μεξικάνικης κουζίνας στην Αθήνα

    Λέγεται πως η γαστρονομική παράδοση κάθε χώρας, αποτελεί ένα δείγμα της πολιτιστικής της κληρονομιάς, δίνοντάς κυριολεκτικά μια γεύση από...

    Octobrunch: Ένας μήνας αφιερωμένος στην αγαπημένη μας συνήθεια

    Μια παροιμία λέει «το πρωί φάε σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν πρίγκιπας, και το βράδυ σαν ζητιάνος». Εμείς αρκούμαστε...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot