spot_img
More

    Από την Καλαμάτα με αγάπη έρχεται το «JaJiki Funky Greek Food», ένα μοντέρνο σουβλατζίδικο που αναδεικνύει το ελληνικό street food… με twist!

    Στα στενά της γραφικής Καλαμάτας και συγκεκριμένα στην οδό Αμφείας -το επίκεντρο της νεανικής διασκέδασης της πόλης- , ένα πολύχρωμο και ζωηρό στέκι έχει κλέψει τις καρδιές των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών. Το «JaJiki Funky Greek Food» δεν είναι απλά ένα ψητοπωλείο – είναι ένα ταξίδι γεύσης και κουλτούρας στους δρόμους της Ελλάδας. Με έναν συνδυασμό από παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και μοντέρνες πινελιές, αναδεικνύει την πλούσια κουζίνα της χώρας μας με μοναδικό τρόπο.

    Από τη στιγμή που θα περάσετε το κατώφλι του «JaJiki», θα αισθανθείτε τη ζωντάνια και το urban στοιχείο που εκπέμπει ο χώρος του. Μοντέρνα αισθητική, με το κίτρινο χρώμα να πρωτοστατεί, το ψητοπωλείο αυτό, δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με τη γραφικότητα που χαρακτηρίζει τη γειτονιά του, που δεν μπορεί πάρα να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Το χαμογελαστό κι ευγενικό προσωπικό σε βοηθά να νιώσεις άνετα και να αφεθείς στη μοναδική εμπειρία γευστικής απόλαυσης που πρόκειται να ακολουθήσει.

    Το μενού του «JaJiki» είναι μια συναρπαστική ανακάλυψη. Από τα κλασικά σουβλάκια και τα τυλιχτά, μέχρι το ιδιαίτερο σουβλάκι μοσχάρι και τα bao buns με γύρο χοιρινό ή με κοτόπουλο πανέ, κάθε δοκιμή είναι μια γευστική ανατροπή. Εδώ θα βρεις κοντοσούβλι αλλά και ταλαγάνι με μαρμελάδα ντομάτας, διότι το παραδοσιακό με το μοντέρνο παντρεύονται και γεννούν ξεχωριστές γεύσεις. Η εκλεκτή ποιότητα των υλικών σε συνδυασμό με την προσεγμένη παρασκευή και τον ενθουσιώδη τρόπο παρουσίασης, δημιουργούν ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα θυμάστε για πάντα.

    Όμως, το «JaJiki Funky Greek Food» δεν είναι απλά ένα μέρος για φαγητό. Είναι ένα κέντρο συνάντησης ανθρώπων με νεανική ενέργεια, όπου στόχος είναι επισκέπτες και προσωπικό να γνωρίζονται  με το μικρό τους και να δημιουργούν μια κεφάτη παρέα.

    Αυτό ήταν και το όραμα των ιδιοκτητών του «JaJiki», δύο αδερφών από την Καλαμάτα, του Νικία και του Σπύρου. Μαζί δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Ο πρώτος ενθουσιώδης και δημιουργικός και ο δεύτερος ορθολογιστής και πειθαρχημένος, αποφάσισαν να ταράξουν τα νερά της γαστρονομίας στην Καλαμάτα τον Δεκέμβρη του 2021 και από τότε, έχουν δημιουργήσει το δικό τους φανατικό κοινό το οποίο όλο και αυξάνεται.

    Κλείνουμε με το κλασικό: μια δοκιμή θα σας πείσει.

    JaJiki Funky Greek Food
    Αμφείας 11, Καλαμάτα, τηλ. 2721091174
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Το «detox» της Σαρακοστής με όλα τα οφέλη + 10 κορυφαία μαγαζιά που θα την απολαύσεις στο έπακρο

    Αν υπάρχει κάτι στο σαρακοστιανό τραπέζι που περιμένεις για να φας ξανά και με μεγάλη όρεξη είναι τα θαλασσινά,...

    Εννιά στάσεις στην Αθήνα για τέλειο γλυκό

    Το ζαχαρένιο τοπίο της πόλης αποκαλύπτει μια αλήθεια: ότι το γλυκό για τον Αθηναίο είναι το φως το αληθινό...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot