spot_img
More

    L.draft Beerstreet: Μια ξεχωριστή ελληνική gastropub στο Μοσχάτο

    H L.draft από το 2007 είναι αγαπημένο στέκι για τους απανταχού λάτρεις της μπύρας, καθώς έχει όλα όσα θα μπορούσες να ζητήσεις από μια μπυραρία: Είναι όμορφη, ξύλινη, με έναν πανέμορφο κήπο που σε κάνει να ξεχνάς πως βρίσκεσαι στην πολύβουη Χρυσοστόμου Σμύρνης, αλλά προπαντώς το αλφαβητάρι της παγκόσμιας ζυθοποιίας, με 70+ ετικέτες – εκ των οποίων 6 draft – και πολλές ελληνικές μικροζυθοποιίες.

    Το κλίμα χαλαρό, φιλικό και παρεΐστικο, σε κάνει να νιώθεις αμέσως άνετα, ενώ η μουσική κινείται κυρίως στους ήχους του κλασικού ροκ. Πολλοί, όχι άδικα, θεωρούν την L.draft τη μέκκα της απόλαυσης, καθώς εκεί θα βρεις ό,τι τραβάει η ψυχή σου και στο κομμάτι του φαγητού: Comfort, ευπαρουσίαστα και πεντανόστιμα πιάτα, φτιαγμένα με σύγχρονες τεχνικές όπως τα bao buns με χοιρινό, sweet chilli, πανσέτα, coleslaw, αγγούρι και micro herbs κόλιανδρου, μια συγκλονιστική πατατοσαλάτα με avocado, φιλέ πορτοκάλι, ελληνική πατάτα, μεσογειακά αρώματα και απάκι και πολλά «beer snacks» για τη μέση.

    Όπως έχει διδάξει κι η παγκόσμια μπυρονομία, σουξέ εδώ κάνει το κρέας, ο μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος για παράδειγμα είναι η επιτομή της γκουρμέ κρεατοφαγίας, μαρινάρεται με siracha sauce και sweet chili κι είναι τρυφερός και πεντανόστιμος. Εξίσου χορταστικά και απείρως γευστικά τα bbq spare ribs, το χοιρινό κότσι, οι meat grill μερίδες 2 ή 4 ατόμων αλλά και τα burgers που κοντράρουν ισάξια παγκόσμιους ομολόγους τους.

    Το μαγαζί μοιράζει τη δράση του ανάμεσα σε 3 χώρους: ένας για διασκέδαση και αποσυμπίεση, με μπιλιάρδα και darts – στα πρότυπα δημοφιλών pubs του εξωτερικού, σ’ένα υπέροχα διαμορφωμένο περιβάλλον – την κυρίως σάλα που εμπνέεται από την Πράγα και τα μεσαιωνικά σοκάκια της, και τον κατάφυτο κήπο βγαλμένο από το καλοκαιρινό όνειρο. 

    Ξεχωριστές επιλογές που θα συνδυάσεις ιδανικά με την αγαπημένη σου μπύρα, χαμηλές τιμές και σουπερ, φιλική εξυπηρέτηση το κάνουν για μια ακόμη χρονιά μια τοπ value for money επιλογή.

    L.draft Beerstreet 
    Χρυσοστόμου Σμύρνης 124, Μοσχάτο, τηλ. 2109483135 
    www.beerstreet.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Το «detox» της Σαρακοστής με όλα τα οφέλη + 10 κορυφαία μαγαζιά που θα την απολαύσεις στο έπακρο

    Αν υπάρχει κάτι στο σαρακοστιανό τραπέζι που περιμένεις για να φας ξανά και με μεγάλη όρεξη είναι τα θαλασσινά,...

    Η Κυψέλη είναι cool: 10 μέρη για να την απολαύσεις στο έπακρο

    Περισσότερο από άλλες περιοχές στην Αθήνα, η Κυψέλη δείχνει να κερδίζει - έστω αργά κι επίπονα - το στοίχημα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot