spot_img
More

    Buni.co: Ζουμερά smashed burgers-περίπτωση, στην Γλυφάδα

    φωτογραφίες: Αλέξανδρος Αντωνιάδης

    Όταν μιλάς για burger θα πρέπει να σέβεσαι: Τίποτα στον κόσμο δεν διεγείρει τις αισθήσεις όπως όταν ένα ζουμερό μοσχαρίσιο κρέας παντρεύει τη ζεστασιά του με λαχταριστό ψωμί, κι όλα τα τυροκομικά, σαλατικά, σαλτσικά και πικλοειδή που πόθησε η φαντασία του δημιουργού του.

    Το Buni.co στη Γλυφάδα όλα τα παραπάνω – δηλαδή τους ευφάνταστους συνδυασμούς, το μιξάρισμα υφών και ιδεών, το ιδανικό σμασάρισμα ενός μπιφτεκιού – τα έχει αποκωδικοποιήσει στην εντέλεια, αν και πρόσφατη και άκρως ανατρεπτική οπτικά και γευστικά άφιξη στις αρχές της Γιαννιτσοπούλου.

    Ξέχνα διαίτες, διατροφές και summer body, οι αντιστάσεις σου εδώ θα καμφθούν αμαχητί, όταν γευτείς την τραγανή εξωτερική κρούστα με την έντονη, καραμελωμένη γεύση του μπιφτεκιού τους, το οποίο διατηρεί μια διαβολεμένα νόστιμη υγρασία στο εσωτερικό, προσφέροντας την πιο θεία μπουκιά της ζωής σου.

    Ξεκίνα με ένα «The Aftermath» και θα μας θυμηθείς. Το 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι, το cheddar που λιώνει στωικά, το μπέικον, τα τραγανά onion rings, με ντομάτα, Bunico sauce και αυγό τηγανητό για την κορύφωση, δεν μοιάζει με κανένα άλλο, όπως και το «Smoked 420», που αγκαλιάζει στα ψωμάκια του την χαρά του καπνίσματος, καπνιστό τυρί και sauce, μαζί με μπέικον, ντομάτα, iceberg, μανιτάρια πλευρώτους και κρεμμυδάκι.

    Με την πρώτη μπουκιά, αμέσως καταλαβαίνεις ότι εδώ πραγματικά φροντίζουν για την ποιότητα και τη γεύση των προϊόντων τους, οι σαλάτες για παράδειγμα είναι πάντα ολόφρεσκες, οι σάλτσες χειροποίητες, ενώ υπάρχουν και chicken εναλλακτικές, finger food συνοδευτικά και ωραιότατα sandwich.  

    Αν είσαι ο τύπος που δεν συμβιβάζεται με το μέτριο, και αναζητάς την γευστική ηδονή ακόμα και στο street food σου, μια βόλτα στη Γλυφάδα μένει να σε πείσει. Θα το βρεις και στα delivery apps να χαρίζει καημούς κατ’οίκον.

    Buni.co
    Γιαννιτσοπούλου 2, Γλυφάδα, τηλ. 2109681233
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Εννιά στάσεις στην Αθήνα για τέλειο γλυκό

    Το ζαχαρένιο τοπίο της πόλης αποκαλύπτει μια αλήθεια: ότι το γλυκό για τον Αθηναίο είναι το φως το αληθινό...

    Τα καλύτερα delivery στα βόρεια: Η πιο νόστιμη «λίστα επιβίωσης» για απόλαυση στην πόρτα σου

    Ας είμαστε ρεαλιστές. Ζούμε σε καιρούς μυστήριους, σε χρόνια που δοκιμάζουν αντοχές και ανοχές, σ’ένα τοπίο στο οποίο όλα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot