spot_img
More

    All day Cibo-λογήματα με ιταλικό αέρα στα Βριλήσσια

    Κάποιες φορές, ο χρόνος, στο πέρασμά του μπορεί να φέρει αλλαγές που βάζουν τα πράγματα σε νέες βάσεις κι έτσι ένα πετυχημένο concept,να πάρει άλλες διαστάσεις, ανεβαίνοντας κλίμακα και αποκτώντας νέο ενδιαφέρον. 

    Το Cibo στα Βριλήσσια, έχει υπηρετήσει με τον δικό του τρόπο αυτή την υπέροχη διαδικασία εξέλιξης. Γεννήθηκε το 2010, μέσα τη στοά της οδού Κονίτσης 29 και μέσα από ζυμώσεις και επαγγελματική προσπάθεια, κατάφερε να κατακτήσει ακριβώς αυτή την ανοδική πορεία. Μια πραγματικά ξεχωριστή all day εμπειρία που σου προσφέρει εκλεπτυσμένες γεύσεις με ιταλικό αέρα και μεσογειακό ταπεραμέντο.

    Πάνω στην πανέμορφη Πλατεία Αναλήψεως, η ζεστή ατμόσφαιρα του, σε καλωσορίζει με απόλυτα φιλική ζεστασιά που εύκολα σε κερδίζει και σε προετοιμάζει για γευστικές συγκινήσεις, είτε στον πολύ φροντισμένο εσωτερικό χώρο, είτε απολαμβάνοντας τις ηλιόλουστες ημέρες στα εξωτερικά τραπεζάκια. Ότι και αν δοκιμάσεις από το μενού, όποια ώρα και αν διαλέξεις να αφιερώσεις στο χώρο, είναι χαρακτηριστική η ικανοποίηση που θα αντλήσεις, σε κάθε επίπεδο. 

    Ιταλική κυρίως κουλτούρα βρίσκουμε στα πιάτα του Cibo, όπως προδίδει και το όνομα. Αυθεντικές ιταλικές πρώτες ύλες που η ομάδα της κουζίνας με μεγάλο σεβασμό μετατρέπει σε νοστιμότατα πιάτα. Αφράτα ψωμάκια Brioche με πολύ προσεγμένους συνδυασμούς, όπως με Prosciutto Parma, baby ρόκα, burrata, ντομάτα και pesto βασιλικού. Ο καλύτερος φίλος του καφέ είναι ένα καλοφτιαγμένο sandwich και εδώ θα βρεις υπέροχους συνδυασμούς, σε τρεις παραλλαγές ψωμιού για να διαλέξει. Αγαπημένο και πολυσυζητημένο, το sandwich με σαλάμι cacciatore, λόλα, Philadelphia, grana padano, honey mustard και ντομάτα. Τέλεια ισορροπία γεύσεων και ποσοτήτων, που εύχεσαι να μην τελειώσει ποτέ.

    Τα Βριλήσσια είναι διαχρονικά ο νέος τέλειος προορισμός για βόλτα με τα πόδια και σίγουρα το περπάτημα ανοίγει την όρεξη. Αν η ψυχή σου ορέγεται φρέσκια pizza ή pasta, τότε δίχως αμφιβολία τα βήματά σου αυτόματα θα σε οδηγήσουν στο Cibo. Η μυρωδιά από τη φρεσκοψημένη pizza θα σου εξάψει το ενδιαφέρον, ενώ η γεύση θα σε καθηλώσει. Η ζύμη λεπτή και ντελικάτη, αφήνει τα υλικά να πρωταγωνιστήσουν, είτε πρόκειται για πιο κλασσικές εκδοχές, είτε πιο ψαγμένες, όπως με φρέσκια ντομάτα, mozzarella fior di latte, βασιλικός, grana padano, bresaola, baby ρόκα και τοματίνια.

    Από την άλλη, υπέροχα πιάτα με βάση τα ζυμαρικά κάνουν perfect matching με τις ψαγμένες ετικέτες από εγχώρια και εισαγόμενα κρασιά, που σίγουρα ο ουρανσίσκος σου θα εκτιμήσει. Pasta Cibo (με Tortiglioni, κοτόπουλο, σπαράγγια, κρέμα, κονιάκ, grana padano, μαιντανός, pecorino romano, πιπέρι και σκόρδο) Pasta Salmone (με Linguine, καπνιστό σολομό, κρέμα, βότκα, φρέσκο κρεμμύδι, άνηθος, πιπέρι και κάπαρη) και Pasta Bottagra (με φρέσκες παπαρδέλες, βούτυρο,αυγοτάραχο Μεσολογγίου, σκόρδο, λεμόνι και μαιντανό), ένα μικρό δείγμα της εμπνευσμένης ποιότητας, που σου προσφέρεται, με φροντίδα και ευγένεια από το service.

    Φυσικά το Cibo προσφέρει μια ξεχωριστή ποικιλία από σαλάτες, gnocchi, piadina, carpaccio σολομού, μπρουσκέτες και ελαφριά γλυκά που μπορούν να συμπληρώσουν το γεύμα σου ή να αποτελέσουν την ιδανική βάση για το τέλειο brunch και φυσικά λατρεύουν όλες οι ηλικίες! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ο χώρος καθημερινά σφύζει από παρέες αλλά και οικογένειες που δίνουν ένα μοναδικό χαρούμενο στίγμα!

    Όταν οι τόνοι της μέρας πέφτουν, το Cibo φοράει τα βραδινά του, ο ρυθμός παίρνει άλλη τροπή και την εμφάνισή τους κάνουν τα cocktails! Σερβιρισμένα με τρόπο που αναμφίβολα τραβάει την προσοχή, δίνουν το τέμπο της νύχτας και της ζωντάνιας. Classic και modern classic συνταγές, συναντούν τον πάγο στο ποτήρι και σε απογειώνουν. Paloma, Zombie, Negroni, άψογα εκτελεσμένα για όσους αγαπούν τις κλασσικές αξίες στα trends, αλλά και Mediterranean Surise (με Don Julio Blanco Tequila, λικέρ μαστίχας, blood orange, φράουλα), αλλά και The Punch Line (με Pampero Especial, rhum, agricole, dry curacao, ginger, tropical fruit, exotic essences) για όσους αγαπάνε ακόμα πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς!

    Ένας χώρος γίνεται στέκι, όταν προσφέρει ζεστή φιλοξενία, και ολοκληρωμένα φροντιστική εξυπηρέτηση που πηγάζει από το σεβασμό προς τον θαμώνα. Όταν σε αυτά προστίθενται οι υπέροχες γεύσεις, τα ψαγμένα υλικά αλλά και το ξεχωριστό περιβάλλον, τότε μιλάμε για ένα προορισμό talk of the town! Αυτό είναι ακριβώς το Cibo και όταν το επισκεφτείς θα σκεφτεις «che divino»!

    Cibo Cafe – Bar – Restaurant
    Κονίτσης 29, Βριλήσσια, τηλ. 2106897030
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Αφιέρωμα: Προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας που ξεχωρίζουν

    Ενώ η οικονομία υποφέρει κάτω από το βάρος της ενεργειακής κρίσης, οι εξαγωγές αισθάνονται μια χαρά τώρα τελευταία -...

    Τα πιο 10+1 πιο hot nail salons στην Αθήνα για το 2021

    Γιατί οι γυναίκες επιμένουν να επισκέπτονται τα νυχάδικα αντί να περιποιούνται μόνες τα νύχια τους στο σπίτι; Γιατί είναι η...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot