spot_img
More

    Iter del Gusto: Το στέκι για gelato στην Αργυρούπολη

    Το παγωτό είναι ίσως η πιο αναζωογονητική απόλαυση και το Iter del Gusto καταφέρνει να αποδώσει αυτήν την αίσθηση με έναν μοναδικό τρόπο. Από τις πλούσιες και πρωτότυπες γεύσεις των παγωτών μέχρι τις αφράτες βάφλες και τα εκλεπτυσμένα προφιτερόλ, κάθε μπουκιά είναι μια εκδρομή στον κόσμο των γλυκών.

    Οι ιδιοκτήτες Γιάννης Γκιούλος και Πάνος Μπόμπας, επιδεικνύουν καθημερινά αγάπη και φροντίδα στην παραγωγή του παγωτού,  με πάνω από 100+ προτάσεις γεύσεων που αλλάζουν συνεχώς. Εκτός από τις κλασικές γεύσεις, όπως η βανίλια, η σοκολάτα, το φυστίκι, συναντούμε και γευστικές προτάσεις πιο ιδιαίτερες, κάποιες από αυτές σε αποκλειστικότητά τους. Η ποιότητα είναι στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του καταστήματος, με το παγωτό να παρασκευάζεται με φρέσκο γάλα, χωρίς πρόσθετα και ενισχυτικά γεύσης από πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, ενώ τα σορμπέ είναι φτιαγμένα με  φρέσκα φρούτα και αποτελούν την vegan επιλογή στο κατάστημα.

    Οι βάφλες, ένα ακόμα απολαυστικό κομμάτι του καταλόγου, προσφέρονται σε 2 εκδοχές την κλασική και αγαπημένη στρογγυλή αφράτη και τραγανή, αλλά και την bubble που είναι πιο ζυμαρένια που σερβίρεται και στο χέρι σε βαφλο-κώνο. Συνοδευτικά υπάρχει ποικιλία από πραλίνες και λοιπά γευστικά toppings. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα γευστικό, χορταστικό γλυκό με επιπλέον πάντα το αγαπημένο παγωτό.

    Ο καφές αποτελεί κι αυτός σημαντικό κεφάλαιο στο Iter del Gusto. Έχουν επιλέξει για εσάς ένα εξαιρετικό ιταλικό χαρμάνι 100% arabica, από τη Μπολόνια. Αυτός ο καφές αποτελεί τον ιδανικό συνοδό για τα γλυκά αλλά και μόνος του σαν takeaway, προσθέτοντας μια νότα ποιότητας και απόλαυσης.

    Με την ενέργεια και τη δημιουργικότητα του Γιάννη Γκιούλου και του συνεργάτη του, Πάνου Μπόμπα, το Iter del Gusto έχει χρόνια τώρα αναδειχθεί σε έναν must-go προορισμό για τους λάτρεις του gelato, ξεκινώντας το 2014 από τη χώρα της Κύθνου και σε συνέχεια ήρθε το αθηναϊκό στέκι από το 2023. Η gelateria βρίσκεται στη Μαρίνου Γερουλάνου, σε μια όμορφη γειτονιά της Αργυρούπολης, ενώ διαθέτει τις γεύσεις του και κατ’ οίκον μέσω των γνωστών delivery apps.

    Iter del gusto
    Μαρίνου Γερουλάνου 51, Αργυρούπολη, τηλ. 2109958554 
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Έξοδος στην Πετρούπολη: Οι must προτάσεις για καφέ, φαγητό και ποτό

    Ο αστικός ιστός της Αττικής ακόμα κρύβει σημεία που μπορεί να μην γνωρίζεις ή να έχεις προσπεράσει βιαστικά. Ένα...

    Κολωνάκι: Η all-time αγαπημένη, trendsetter συνοικία της Αθήνας & οι hot διευθύνσεις της

    Το Κολωνάκι ήταν και παραμένει κλασικό. Πέρα από τη μεγάλη ιστορία του, σήμερα είναι μία από τις γειτονιές της...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot