spot_img
More

    Cultivos Kypseli: Ποιοτικός καφές, brunch και όχι μόνο, στην πιο feelgood αυλή της Κυψέλης!

    Το Cultivos στην Κυψέλη, έκλεισε πρόσφατα 2 χρόνια λειτουργίας, γεμάτα με άψογο καφέ, ποιοτικό brunch, και ό,τι άλλο συνεπάγεται ένα απόλυτο all day μαγαζί που έχει ξεχωρίσει. Με τη νεολαία να το έχει βάλει στην καρδιά της, γεμίζοντας καθημερινά τα τραπεζάκια στην cozy αυλή του που καλωσορίζει θερμά τους πάντες – ανθρώπους και τετράποδα – χωρίς διακρίσεις.

    Ένα μαγαζί που ταιριάζει άριστα στην πολυπολιτισμική φιλοσοφία της Κυψέλης, με την εξαιρετική εξυπηρέτηση του να αναδεικνύεται ακόμη και στα google reviews, αλλά πάνω απ’ όλα στο καθημερινό feedback που λαμβάνει από τους χαμογελαστούς επισκέπτες του.

    Ιδανικό για τους λάτρεις του καλού καφέ, το Cultivos Kypseli έχει στο DNA του τις ανώτερης ποιότητας ποικιλίες της Taf, και προσφέρει πάντα καλοφτιαγμένο ό,τι μπορεί να λαχταράει η ψυχή σου σε espresso, flat white, capuccino κι όχι μόνο – από τα κλασσικά μέχρι τα πιο ιδιαίτερα – καλύπτοντας κάθε γούστο στον καφέ αλλά και κάθε ανάγκη για τόνωση και αναζωογόνηση.

    Σε ότι αφορά το brunch, είναι πλέον γνωστό ότι εδώ όλα είναι χειροποίητα, σπιτικά, με vegan επιλογές όπως το vegan hot dog που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Το χρωματιστό Yoga Bowl, το French toast με πραλίνα μπανάνα και almond flakes, το brownie με αλμυρή καραμέλα, η φρεσκοψημένη pinsa σε διάφορες γεύσεις, και τα ιδιαίτερα σάντουιτς είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που μπορείς να απολαύσεις!

    Στο Cultivos Kypseli είναι όλοι ευπρόσδεκτοι, εξού άλλωστε και το ευφυές motto «multicultivos – είμαστε όλοι ένα». Αυτή ακριβώς η φιλόξενη φιλοσοφία αντικατοπτρίζεται τέλεια ακόμη και στην εμφάνιση του χώρου, με τα ζωγραφισμένα χαμογελαστά και πολύχρωμα πρόσωπα στον εξωτερικό τοίχο της αυλής, τα πράσινα και κίτρινα τραπεζάκια, το δεντράκι που στέκει στολισμένο με cozy φωτάκια και γενικότερα την κάθε λεπτομέρεια να εμπνέει αισιοδοξία και συμπεριληπτικότητα!

    Πρόσφατη αλλαγή στον χώρο αποτελεί ο πράσινος τοίχος μέσα, ο οποίος βάφτηκε φέτος, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στο Cultivos, με νέο αέρα και ανανεωμένο μενού. Όπως πάντα, πέρα από τους εκλεκτούς καφέδες, μπορείς να προμηθευτείς τις υπέροχες χειροποίητες κούπες Cultivos, αλλά και κάψουλες!

    Κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας, είτε για καφέ και brunch είτε για δροσιστικό κοκτειλάκι, ποτό ή μπύρα μαζί με κάποια από τις αλμυρές λιχουδιές, το Cultivos Kypseli είναι ανοιχτό να σε καλωσορίσει και να σε κάνει να αισθανθείς καλεσμένος στην αυλή κάποιου φίλου.

    Cultivos Κypseli
    Ζακύνθου 4, Κυψέλη, τηλ. 2130994738
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Χαλάνδρι: Η πιο ενδιαφέρουσα πιάτσα στα βόρεια

    Το Χαλάνδρι είναι ο μεγαλύτερος δήμος των βορείων προαστίων και εκτείνεται από το Μαρούσι μέχρι τα Βριλήσσια, το Ψυχικό, την...

    Μαύρισμα όλο τον χρόνο: Τα καλύτερα solarium στην Αθήνα

    Τέλειο μαύρισμα που διαρκεί. Παλιά ήταν ένας μύθος, τώρα μια πραγματικότητα που μπορείς να αποκτήσεις σ'ένα (άνετο) tanning bed....

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot