spot_img
More

    Nakama: το πιο cool sushi spot της Αθήνας βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη

    Για τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας και δη του sushi, Nakama δεν χρειάζεται συστάσεις! Εδώ και 4 χρόνια, πρώτα με το κατάστημα στη μέκκα των foodies, στο Κολωνάκι και ένα χρόνο αργότερα με το κατάστημα της Νέας Σμύρνης, έχει συστήσει εκ νέου το sushi στην Αθήνα, ως κάτι το προσιτό, γευστικό και οικονομικό για όλους. Το Nakama σέβεται την Ιαπωνική του ταυτότητα και δεν προσπαθεί να σε πείσει με εξεζητημένα πιάτα, αντίθετα διαθέτει ένα μενού σχεδιασμένο για να ικανοποιήσει όσους ζητούν τις παραδοσιακές γεύσεις…. αλλά και όσους λαχταρούν sushi with a twist!

    Αλλά ας αρχίσουμε από το πρώτο πράγμα που μας τράβηξε την προσοχή: ο χώρος. Minimal, απλός, ποιοτικός, με πινελιές που σε προδιαθέτουν σίγουρα για τις Ιαπωνικές γεύσεις του καταλόγου, χωρίς όμως να κουράζουν. Δεν θα μπορούσαμε βέβαια να μην αναφερθούμε στο εκπληκτικά έμπειρο (και κυρίως ευγενικό) προσωπικό που μας προσέφερε την καλύτερη εξυπηρέτηση, ακόμα και σε ώρες αιχμής. Στο Nakama στη Νέα Σμύρνη λοιπόν ανακαλύψαμε τον πιο όμορφο παραδοσιακό sushi προορισμό σε έναν minimal χώρο, με cozy ατμόσφαιρα που θα γίνει σίγουρα το στέκι μας – μάλλον και το δικό σου. Δεν είναι τυχαίο ότι Nakama στα Ιαπωνικά σημαίνει «φίλος»! Ο κατάλογος διαθέτει μεγάλη ποικιλία από κρύα και ζεστά ορεκτικά και σαλάτες μέχρι sushi που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, τοσο από ποιότητα όσο και από σχέση μεγέθους-τιμής. Και το καλύτερο; Όλα φτιάχνονται μπροστά σου, σε μια breathtaking open kitchen εμπειρία.

    Από τα nakama special rolls ξεχωρίσαμε τα ιδιαίτερο «Black Μamba», με μαύρο- ναι μαύρο!- ρύζι, σολoμό και spicy mayo. Αν σας ακούγεται φανταστικό, έχετε απόλυτο δίκιο. Για τους πιο διστακτικούς με το sushi συστήνουμε ανεπιφύλακτα το δημοφιλές «Oh la la», 10 τεμάχια τηγανητό ρολό με φρέσκο κρεμμύδι, σολομό και μαγιονέζα.
    Στα ορεκτικά, λατρέψαμε τη σαλάτα Wakame με φύκια, καρότο και φρέσκο chili, ενώ μας ενθουσίασε η μεγάλη ποικιλία από γλυκά. Από το γλυκό spring roll, «Harumaki» και μια ποικιλία παγωτών με όχι και τόσο παραδοσιακές γεύσεις, μέχρι το ανεπανάληπτο «Green Tea Cheesecake», δεν φύγαμε πριν τα δοκιμάσουμε όλα!

    Στα highlights τα πεντανόστιμα bao buns, fluffy λευκά ψωμάκια που ατμίζονται και γεμίζονται από τον ειδήμονα chef με φρέσκα υλικά (μια αποκάλυψη!)


    Στο Nakama θα βρείτε επίσης, εκτός από το κλασσικό Sake, ιαπωνική μπύρα «Asahi», για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ιαπωνικής γευσιγνωσίας! Και επειδή σίγουρα θα θέλετε να δοκιμάσετε ξανά και ξανά όλες τις γεύσεις του καταλόγου, το Nakama προσφέρει και υπηρεσία delivery. Από το γραφείο, μέχρι το σπίτι, πείτε αντίο στα βαρετά φαγητά και μετατρέψτε κάθε μέρα σε μια εμπειρία fine dining.

    Nakama
    Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 44, Νέα Σμύρνη, τηλ. 2109373243
    www.nakama.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Χειροποίητο παγωτό στην Αθήνα: 10 διευθύνσεις που πρέπει να επισκεφθείς

    Δροσερό, γλυκό, αναζωογονητικό, το παγωτό το αγαπάμε, ίσως επειδή τίποτα δεν αιχμαλωτίζει την αυθεντική χαρά και την αθωότητα όσο...

    Κάνναβη: Το πολυσύνθετο & πολυχρηστικό φυτό είναι πλέον νόμιμο. Ποια τα οφέλη της; Που θα τη βρεις.

    Το CBD φαίνεται πως έχει αρχίσει να καταρρίπτει τους μύθους και την προκατάληψη που υπάρχει γύρω από την κάνναβη και έχει εξελιχθεί σε ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, το...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot