spot_img
More

    Fish Point: Ο “ναός” του καλού ψαριού!

    Το Fish Point είναι ένα project που ήρθε να καλύψει κάθε ανάγκη στο κομμάτι του ψαριού. Παντρεύει με μεγάλη επιτυχία (και πρωτοτυπία) ιχθυοπωλείο, delicatessen, εστιατόριο και sushi bar, όλα σε ένα πανέμορφο και χειρουργικά πεντακάθαρο industrial χώρο στην Πλατεία Πλαστήρα στο Παγκράτι.

    Η εμπειρία, η μακροχρόνια ενασχόληση κι η αγάπη του ιδιοκτήτη, κυρίου Ηλιάδη, για το ψάρι αποτυπώνεται σε κάθε έκφανση του μαγαζιού και προσφέρει χαμόγελα στους απανταχού – και δεν είμαστε λίγοι! – λάτρεις του ψαριού. Άλλωστε το ψάρι αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή διατροφής και το Fish Point δίνει την δυνατότητα σε όλους να τραφούν με ποιότητα και σιγουριά.

    Το ιχθυοπωλείο-ψαράδικο ανοίγει τις πόρτες του κάθε πρωί και φιλοξενεί ψάρια από τόπους όπως η Αίγινα, η Κάλυμνος κι η Κρήτη αλλά και λαβράκι ή τσιπούρα από ιδιόκτητο ιχθυοτροφείο στο Σούνιο. Κάθε σημείο στην αλυσίδα παραγωγής είναι προσεγμένο και βελτιστοποιημένο ώστε να φέρνει στο κατάστημα ψάρια σε ποικιλία και αξεπέραστη ποιότητα.
    Να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο ότι τα προϊόντα του ψαράδικου μπορείς να ζητήσεις να ψηθούν στις προδιαγραφές που επιθυμείς και να τα πάρεις έτοιμα στο σπίτι, λύνοντας έτσι το τεράστιο πρόβλημα του να μαγειρέψεις εσύ!

    Περνάμε στο εστιατόριο. Σαλάτα με γαρίδες, γυαλιστερές, λαβράκι σεβίτσε & ταρταρ τόνου… οι επιλογές πολλές και το στομάχι ένα! Ψάρια φρέσκα, ψάρια που λιώνουν στο στόμα απελευθερώνοντας γεύσεις θάλασσας, Ω3 και βιταμίνες! Ανεπανάληπτο ριζότο θαλασσινών, καλαμαράκια, φιλέτο σολωμού… Το ψάρι στα καλύτερά του!

    Αν όλα τα παραπάνω δεν σας έχουν πείσει να μπείτε τώρα στο αυτοκίνητο και να τρέξετε στο Παγκράτι, ας περάσουμε στο sushi-bar. Σύμφωνα με τον sushi-chef Leo, “Η καλή μαγειρική είναι πάντα ένας τρόπος να βελτιώνει κάποιος την ποιότητα της ζωής του. Όταν συνδυάζεται με τα καλύτερα και φρεσκότερα υλικά τότε η γεύση απογειώνεται“!

    Πείτε με προκατειλημμένη, αλλά το sushi είναι ο έρωτας της ζωής μου και επειδή το έχω φάει παγκοσμίως, πως-να-το-κάνουμε αναγνωρίζω και τιμώ το καλό sushi όταν το εντοπίσω! Να μιλήσω για τα breathtaking maki του, τα sushi rolls του ή τα σερβιρισμένα στην πέννα inside out του που με φανατική προσοχή στη λεπτομέρεια φτάνουν στο τραπέζι σου? Η’ για τα signature “Dancing Sushi” – Swing Shripm με tempura shrimps, Mambo Salmon με σολωμό & philadelphia cheese, Tango Sea Bass με sea bass fresh ognon, Crispy Rolling Fish και Lazy Samba Sushi?  Mια προσεγμένη λίστα με υπέροχες ετικέτες και επιλογές είναι στη διάθεσή σου για να συνοδεύσεις το φαγητό σου, σε μια μυσταγωγική ιεροτελεστία, όπως είναι το sushi.

    Αν το ψάρι ήταν θρησκεία, που για κάποιους – μη γελάτε – είναι, ο “ναός” τους είναι το Fish Point. Όσοι το ξέρουν είναι μόνιμοι πελάτες, όπως συμβαίνει και με όσους το ανακαλύπτουν. Εσύ τι περιμένεις?

    Fish Point
    Αρχιμήδους 8, Παγκράτι, τηλ. 2107565321
    www.fishpoint.gr
    Facebook

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Νέα Φιλαδέλφεια: Ο απόλυτος αθηναϊκός προορισμός για έξοδο

    Είναι μια γειτονιά διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη. Χτισμένη τη δεκαετία του 20’ από την Επιτροπή Αποκατάστασης Προσφύγων, στα 100...

    Νέα Ιωνία: Μια γειτονιά που ξέρει ακόμα να ζει

    Η συνοικία της Νέας Ιωνίας ιδρύθηκε το 1923 μετά την Μικρασιατική καταστροφή. Ως ημέρα ίδρυσης της θεωρείται η Κυριακή...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot