spot_img
More

    Kannabiz: Γνώση, ενημέρωση κι ευκαιρίες καριέρας με την υπογραφή της Kannaway

    Η ιστορία κι ενασχόληση του Βασίλη Σιέττου, ιδιοκτήτη του Kannabiz και brand ambassador της Kannaway, με την φαρμακευτική κάνναβη ξεκίνησε οκτώ χρόνια πριν, όταν έχασε τον πατέρα του από καρκίνο. «Έψαξα και γνώρισα ανθρώπους που είχαν ευεργετηθεί από την χρήση της, με ποικιλία ασθενειών, προσωπικές ιστορίες και όχι κάποια βίντεο, κλπ και όλα αυτά τα χρόνια μοιράζω την πληροφορία όπου ακούω ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγιείας και μπορούν να βοηθηθούν».

    Η εδώ κι ένα χρόνο νόμιμη πρόσβαση στα προϊόντα κανναβιδιόλης στην Ελλάδα ήταν και το εφαλτήριο για να “ξεσκονίσει” τις εταιρίες που ήρθαν και να αποφασίσει να δραστηριοποιηθεί με την Kannaway, θυγατρική της Medical Marijuana Inc., της πρώτης εταιρίας στον κόσμο που έβγαλε σκευάσματα CBD, το 2009. «Έχει δικά της ερευνητικά κέντρα και γι’ αυτό είναι κι ένα βήμα μπροστά. Για παράδειγμα, είναι η μόνη εταιρία στον κόσμο που έχει πλέον CBD, όχι από το φυτό της κάνναβης αλλά από το humulus, μια ποικιλία του λυκίσκου! Μπορούν πλέον και σε χώρες που απαγορεύεται ακόμη η εισαγωγή και χρήση προϊόντων κάνναβης, οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση στην Κανναβιδιόλη εφόσον είναι από φυτό που δεν απαγορεύεται».

    Ο κατάλογος προϊόντων συνεχώς μεγαλώνει. Εκτός από τα σκευάσματα με CBD (έλαιο, θεραπευτική αλοιφή, εισπνεόμενο) η εταιρεία έχει συμπληρώματα διατροφής με πρωτεΐνη κάνναβης, αιθέρια έλαια, κρέμες περιποίησης αλλά και ρούχα και αξεσουάρ με νήμα κάνναβης και οργανικό βαμβάκι. Μπορεί κανείς να δει όλα τα προϊόντα στην ιστοσελίδα www.kannabiz.gr.

    «Εκεί που θα ήθελα να σταθώ είναι στο τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε έλαιο Κανναβιδιόλης-CBD. Ζητάμε πάντοτε αποτελέσματα εργαστηριακών ελέγχων για την περιεκτικότητα σε Κανναβινοειδή και τερπένια, καθώς και με την περιεκτικότητα σε παρασιτοκτόνα, υπολειμματικούς διαλύτες και μυκοτοξίνες που υπάρχουν ( ή δεν υπάρχουν ) στο έλαιο Κανναβιδιόλης. Ελέγχουμε εάν το σκεύασμα φέρει σήμα GMP – Good Manufacturing Practice ή, ακόμη καλύτερα, ISO. Ναι μεν τα έλαια Kανναβιδιόλης, πρακτικά, δεν έχουν παρενέργειες, υπάρχουν όμως αυστηρές προϋποθέσεις για την παρασκευή τους οι οποίες εάν δεν ακολουθηθούν πιστά από αυτόν που τα παράγει, μπορεί να μην υπάρξει ιαματικό αποτέλεσμα».

    Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στους ελέγχους και την ασφάλεια των προϊόντων της. Κάθε παρτίδα ελαίου κάνναβης υποβάλλεται σε δοκιμή Triple Lab Testing™, η οποία περιλαμβάνει 3 ξεχωριστές δοκιμές μεταξύ συγκομιδής και τελικής συσκευασίας προς πώληση. Η Kannaway δίνει τη δυνατότητα σε όλους και όχι μόνο σε λίγους επιχειρηματίες, να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά με αυτή τη Νέα Αγορά που τρέχει ήδη με ανάπτυξη 40% το μήνα. «Κυριολεκτώ λέγοντας ότι, από τότε που ξεκίνησα, δεν προλαβαίνω να ενημερώνω απλούς ανθρώπους που θέλουν να μπουν σε αυτή την αγορά – αλλά και επαγγελματίες υγείας που τώρα ενημερώνονται. Όταν πριν 8 χρόνια έμαθα πώς μπορεί να βοηθήσει η κάνναβη, ένα ήταν το μέλημά μου “να μεταδώσω την πληροφορία”. Με τους συνεργάτες μου δουλεύουμε ακριβώς γι΄αυτό. Να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να έχουν καλύτερη ζωή και υγεία, δημιουργώντας παράλληλα ένα πιο βιώσιμο κόσμο».

    Βασίλης Σιέττος
    τηλ. 2106044253 & 6947800112
    www.kannabiz.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Αφιέρωμα: Τα καλύτερα delicatessen στην Αθήνα

    Το gourmet δεν είναι μόνο τροφή, είναι ο συμβολισμός της. Μια λέξη που περιγράφει το φαγητό στην ιδανική του...

    Εξάρχεια: Η πιο ζωντανή (και πολυσυλλεκτική) γωνιά της πόλης είναι ένα ψηφιδωτό προτάσεων για όλους

    Κατ’ εξοχήν… επαναστατική, µε έντονο ταµπεραµέντο, γεµάτη γκαλερί, τυπογραφεία, κέντρα τέχνης και πολιτισµού, µια πόλη µέσα στην πόλη που...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot