spot_img
More

    Four Elements Seeds: Όλη η γνώση της φύσης σ’ένα καταρτισμένο & ενημερωμένο κατάστημα στo Θησείο

    Four Elements Seeds…. Αέρας, Γη, Νερό και Φωτιά. Τα 4 θεμελιώδη στοιχεία της φύσης που είναι απαραίτητα ώστε να δημιουργηθούν όλα τα υλικά και άϋλα αντικείμενα του Σύμπαντος.

    Η Four Elements Seeds δημιουργήθηκε από την αγάπη των ιδιοκτητών της για τη φύση αλλά και το σεβασμό τους σ’ένα μοναδικό, γενναιόδωρο και ευεργετικό φυτό, την κάνναβη. Η αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας πρόσφατα δημιούργησε μια σειρά νέων εμπορικών εγχειρημάτων, με μοναδικό στόχο την γνωστοποίηση του πολυσύνθετου αυτού φυτού στο ευρύ κοινό σχετικά με τις χρήσεις αλλά και τα πολλαπλά ιαματικά του οφέλη.

    Η Four Elements Seeds συνεργαζόμενη με τις πιο γνωστές και βραβευμένες τράπεζες σπόρων στον κόσμο όπως οι Barney’s Farm, Dutch Passion, Green House, Royal Queen Seeds, Sensi Seeds και Sweet Seeds, δημιούργησε μια συλλογή σπόρων κάνναβης που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό συλλέκτη. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία, την εμπειρία αλλά και την περιέργειά του να εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις του, το team της Four Elements Seeds είναι έτοιμο και πρόθυμο να απαντήσει στις απορίες και τις ανάγκες σας. 

    Στη Four Elements Seeds όμως δεν θα βρείτε μόνο μια ενημερωμένη και πλούσια τράπεζα σπόρων κάνναβης. Με δεδομένη την ευεργετική δράση της κάνναβης, μιας και η ανθρωπότητα την χρησιμοποιούσε ως ίαμα για χιλιετηρίδες, η Four Elements Seeds συγκέντρωσε και σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία θεραπευτικών προϊόντων κανναβιδιόλης (CBD έλαια, κάψουλες, αλοιφές κ.α.). Η πιστοποίηση των προϊόντων αλλά και οι υψηλές προδιαγραφές κατασκευής τους από βιολογικές καλλιέργειες, χωρίς προσμίξεις χημικών ήταν ο κύριος γνώμονας επιλογής των εταιριών όπως Enecta, Endoca, Elixinol, Cannabios, Royal Queen Seeds και Kannabio.

    Στη Four Elements Seeds μπορείτε ακόμα να προμηθευτείτε προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου της εταιρίας Venus Secrets, μια εξαιρετική σειρά καλλυντικών βασισμένη στα έλαια κάνναβης και το βιολογικό ελαιόλαδο. Είτε λοιπόν είστε συλλέκτης σπόρων κάνναβης, είτε επιλέγετε προϊόντα κανναβιδιόλης, η Four Elements Seeds δημιουργήθηκε για όλους εσάς. Ένα υπέροχο ταξίδι εξερεύνησης στα μυστικά της φύσης!

    Four Elements Seeds
    Ηρακλειδών 51, Θησείο, τηλ. 2103473354
    www.4elementsseeds.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Χολαργός: Τα πιο hot στέκια για φαγητό, ποτό και διασκέδαση

    Ο Χολαργός είναι στρατηγικά τοποθετημένος μεταξύ βορείων προαστίων και κέντρου, και χρησιμοποιούμε τον όρο «στρατηγικά» με διπλή σημασία, αφού...

    Οι 15 λόγοι που η δυτική πλευρά της Αθήνας θα κρατάει πάντα τα σκήπτρα της τέλειας εξόδου!

    Το Περιστέρι, το Αιγάλεω, η Πετρούπολη, το Χαϊδάρι έχουν τον δικό τους κώδικα στη διασκέδαση. Εδώ ο κόσμος δεν...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot