spot_img
More

    Marley: Δυναμική επανεκκίνηση του πρώην Rey Pablo με κρεατοφαγικό προφίλ υψηλού επιπέδου

    Ενώ το κρέας κατέχει διεθνώς τη θέση που του αξίζει στο γαστρονομικό χάρτη των μεγαλουπόλεων του κόσμου, στην χώρα μας οι premium γευστικές επιλογές για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι πιο εξεζητημένο και άρα πιο ποιοτικό στην κοπή (όπως τα first cuts), σπανίζουν. Κάτι τέτοιο φαίνεται να σκέφτηκε το team του Marley και να μας μυήσει στον κόσμο του (καλού) κρέατος. 

    Όντας στο επίκεντρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας των βορείων προαστίων, το Marley ανοίγει τις πόρτες του από το πρωί σερβίροντας καλοψημένο καφέ, φυσικούς χυμούς από το juice bar και εμπνευσμένα πιάτα που κινούνται σε μονοπάτια ευρωπαϊκής κουζίνας, δημιουργώντας το ιδανικό spot για lunch breaks, meetings και φιλικά gatherings. Είναι όμως και η τέλεια γωνιά της πόλης για τους freelancers και τους digital nomads, που μπορούν ανενόχλητοι να δουλέψουν στο laptop τους (το wifi του “τρέχει” σφαίρα).

    Ο κατάλογός του χωρίζεται σε 3 ενότητες – Brunch, Lunch/Dinner και Cocktail, Drink and Wine List, καθεμιά και με κάτι για τον καθένα: Στο πρωινοδεκατιανό, το Marley συνεχίζει το legacy του Rey Pablo κακομαθαίνοντάς μας με μονοποικιλιακούς καφέδες, αυγά σε διάφορες παραλλαγές (πέραν των καθιερωμένων Croque & Eggs Benedict που εδώ βιώνουν ιδανικές εκδοχές, στις επιλογές ξεχωρίζουν τα scrambled με σολομό ή τα χορταστικα αυγά Florentine) και ασφαλώς pancakes, tortillas και σάντουιτς που “σκαλίζουν” τη γεύση και κάνουν ένα level up από τα συνήθη. 

    Αυτό το level up λοιπόν, ήρθε να εκτοξεύσει ακόμα πιο ψηλά και στο εστιατορικό κομμάτι ο θάλαμος με ξύλο (Josper) – από τους ελάχιστους στην Ελλάδα – που έρχεται να προσδώσει στα κρέατα το μοναδικό άρωμα του κάρβουνου. Τρυφερό ribeye Ουρουγουάης 300 γρ. μ’όλη την υπόσταση του κάμπου στο ψαχνό του, χοιρινή tomahawk στα 500+ γρ., black angus ταλιάτα από flap steak σε σωστό medium ψήσιμο, εδώ η απόλαυση στο κρέας αγγίζει τα όρια του πρωτόγνωρου (σημείωσε ότι όλα τα προαναφερθέντα είναι απείρως well-priced). To menu πλαισιώνεται από προτάσεις που “φλερτάρουν” με το fine, χωρίς όμως να δημιουργούν την απόσταση του επιτηδευμένου ή “εξωτικού”. Μπορείς ας πούμε να επιλέξεις ένα από τα εξαιρετικά risotti, σκιουφιχτά με μάγουλα μόσχου ή φιλέτο λαβράκι με πουρέ από παστινάκι, χόρτα τσιγαριαστά και λάδι μαϊντανού, που θριαμβεύει μέσα στην απλότητά του.   

    Κι ενώ o όρος “all day cafe-bar-restaurant” έχει αρχίσει να φοριέται πολύ τελευταία, από διάφορα μαγαζιά που υπόσχονται ότι μπορούν να σε κρατήσουν χαρούμενο/η από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ με τις γεύσεις, τις μουσικές και την ατμόσφαιρά τους, ελάχιστα απ’αυτά τα μέρη καταφέρνουν να πραγματοποιήσουν την υπόσχεσή τους, αφού συνήθως τουλάχιστον ένα από τα συστατικά του παραπάνω τρίπτυχου χωλαίνει. Στο Marley αυτό δεν ισχύει, αφού τα πάντα είναι προϊόν αφοσίωσης και ενεργού ενδιαφέροντος, από μεριάς των ιδιοκτητών. Αυτής της νέας γενιάς των επιχειρηματιών που έχουν βαλθεί να ομορφύνουν την Αθήνα με τις φρέσκιες ιδέες τους, τις ακονισμένες προτάσεις και τους φιλόξενους χώρους τους – ενδείκνυνται για διοργάνωση εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

    Marley
    Αγίου Κωνσταντίνου 59, Μαρούσι, τηλ. 2106147229
    www.themarley.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Που θα παίξεις τα πιο «ψαγμένα» επιτραπέζια της πόλης

    Τίποτα δεν ξεδιπλώνει το ταμπεραμέντο και δεν συσφίγγει τις σχέσεις μιας παρέας όσο το παιχνίδι... και μιλάμε για το...

    Οι πιο hot προορισμοί που απογειώνουν την γυναικεία ομορφιά

    Η ομορφιά είναι κάτι που ανήκει σε όλους. Δεν είναι τα φυσικά ωραία χαρακτηριστικά, αλλά η πηγαία γοητεία της...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot