spot_img
More

    Ονυχοκοπτείον: Το σημείο αναφοράς στο Παλαιό Φάληρο, για άκρα που εκπέμπουν υγεία και ομορφιά!

    Η ομορφιά είναι σίγουρα κάτι που πηγάζει από μέσα μας, όμως δεν υπάρχει κάτι πιο κολακευτικό εμφανισιακά από μια γυναίκα που περιποιείται το σώμα της από την κορυφή ως τα νύχια.

    Τον Ιούνιο του 2019, το Ονυχοκοπτείον, άνοιξε της πόρτες του ως εκπλήρωση ενός ονείρου ζωής για την ιδιοκτήτρια του Αμαλία Μαδέλη, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει την απόλυτη προσιτή πολυτέλεια στην περιποίηση των άκρων.

    Σε έναν άνετο χώρο με νεομπαρόκ επιρροές και το royal blue χρώμα να κυριαρχεί στα έπιπλα, αντιλαμβάνεσαι αμέσως πως εδώ θα σου προσφέρουν βασιλική περιποίηση σε ότι αναζητάς για τα άκρα σου! Το κλίμα, πάντα φιλικό και ανάλαφρο, σε βάζει κατευθείαν σε mood χαλάρωσης και ευεξίας!

    Μανικιούρ και πεντικιούρ απλό και ημιμόνιμο, θεραπευτικό πεντικιούρ που ανακουφίζει τα πόδια με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και τεχνητά νύχια, πάντα με άριστη τεχνική και πολλή έμπνευση αφού το team αποτελείται από πραγματικούς καλλιτέχνες του είδους! Άπειρα χρώματα βερνικιών που θα σε ξετρελάνουν, πρωτότυπα σχέδια σύμφωνα με τις νέες τάσεις του nail art, για κάθε σχήμα νυχιών που θα προτιμήσεις – από almond και square ως coffin και stiletto – και σχολαστικός καθαρισμός των επωνυχίων συνθέτουν το ιδανικότερο δώρο που θα μπορούσες να κάνεις στον εαυτό σου σε μόλις λίγα λεπτά!

    Συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρείες όπως China Glaze, Vinilux και Semilac σε συνδυασμό με την έμφαση στη λεπτομέρεια προσφέρουν ένα θεαματικό αποτέλεσμα τόσο σε όψη, και το σημαντικότερο και σε διάρκεια!

    Μεγάλη έμφαση δίνεται στην διατήρηση υψηλών standards στην καθαριότητα καθώς και απολύμανσης όλων των εργαλείων που αποστειρώνονται με ευλάβεια, εξασφαλίζοντας έτσι απόλυτα υγιεινές διαδικασίες περιποίησης.

    Το Ονυχοκοπτείον αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο αισθητικής και ομορφιάς που θα σε κερδίσει αμέσως με μια απόλυτα επαγγελματική και artistic προσέγγιση, πολύ προσιτές τιμές και αέρα ανανέωσης που θα δώσει στα χέρια και τα πόδια σου με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

    Ονυχοκοπτείον
    Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 214, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 2109855900
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Καλλιθέα: Η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας είναι γεμάτη (κρυμμένους) θησαυρούς

    Η Καλλιθέα αποτελεί ένα από τα πολλά προάστια της Αθήνας, το οποίο βρίσκεται νότια των Αθηνών. Ως δήμος ανήκει...

    Christmas in Athens: 21 απολαυστικές προτάσεις για έξοδο, φαγητό, ποτό & γλυκό

    Χριστούγεννα. Η εποχή των παιδιών (και όσων νιώθουν παιδιά), των εντυπωσιακών φωτισμών, της ξεγνοιασιάς, των δώρων, των ατελείωτων φιλικών...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot