spot_img
More

    Il Gelaboratorio: Βόλτα για artigianale παγωτό στο Ίλιον

    Gelato όπως παγωτό, laboratorio όπως εργαστήριο. Δύο λέξεις που γίνανε μία για να εκπροσωπήσουν την ολόφρεσκη – όπως τα παγωτά της – gelateria που άνοιξε μόλις τον Ιούνιο που μας πέρασε στον καταπράσινο πεζόδρομο της Πάριδος στο Ίλιον. 

    Το Il Gelaboratorio αναβιώνει την αίγλη των παραδοσιακών παγωτατζίδικων της γείτονος, σ’ένα περιβάλλον χαρούμενο, φωτεινό και χρωματιστό, στο οποίο πρωταγωνιστής είναι το artigianale, κορυφαίας ποιότητας παγωτό. Με αδιαπραγμάτευτη χρήση φρέσκου ελληνικού γάλακτος, και με ιδιαίτερη μέριμνα στην πρώτη ύλη, τα παγωτά εδώ εναλάσσονται για να κρατάνε το ενδιαφέρον σου ακμαίο και ακονισμένο και θα σου δημιουργήσουν τα πιο γλυκά διλλήματα!

    Από τις κλασικές γεύσεις, όπως φυστίκι, βανίλια Μαδαγασκάρης και μαστίχα, μέχρι πιο… ιδιαίτερες όπως Freddo Capuccino, Bueno και Lila Pause, το Il Gelaboratorio έχει κάτι για όλους. Σταθερά – οποιαδήποτε μέρα κι αν το επισκεφθείς – θα βρεις προτάσεις με stevia, χωρίς γλουτένη και λακτόζη, για άτομα με δυσανεξία ή διαβήτη. Τα σορμπέ είναι δροσερά και αναζωογονητικά και η παρασκευή τους γίνεται με φρέσκα φρούτα, με το ροδάκινο να βιώνει κυριολεκτικά μια ιδανική εκδοχή!

    Αν στο θέμα «παγωτό» είσαι μαξιμαλιστής (όπως εμείς!), το Il Gelaboratorio είναι η «συντεταγμένη» σου. Εδώ μπορείς να συνδυάσεις μοναδικά το παγωτό σου με τρυφερά, καλοψημένα βαφλάκια, bubble waffles αλλά και χειροποίητα, πεντανόστιμα γλυκά, όπως σουφλέ σοκολάτας, brownies αλλά και κορμό με λαχταριστό μπισκότο. Μνείας αξίζει επίσης το gelato burger, με τα scoops της επιλογής σου να αγκαλιάζονται από 2 βελούδινα «ψωμάκια» panini, σε ένα match made in heaven!

    Τέλος, τις επιλογές του σε παγωτά, μπορείς να τις μετουσιώσεις σε δροσιστικά milkshakes και γρανίτες, ενώ σερβίρει καθημερινά φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι. Συχνά-πυκνά θα βρεις και χειροποίητα παγωτά σε ξυλάκι. 

    Επειδή το παγωτό είναι πάντα μια καλή ιδέα, ακολούθησε την καρδιά σου κι επισκέψου το. Οι «θησαυροί» του, δεν είναι κρυμμένοι – αντιθέτως εκτίθενται σαγηνευτικά στα ψυγεία του! 

    Il Gelaboratorio
    Πάριδος 94, Ίλιον, τηλ. 2102611162
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Εννιά στάσεις στην Αθήνα για τέλειο γλυκό

    Το ζαχαρένιο τοπίο της πόλης αποκαλύπτει μια αλήθεια: ότι το γλυκό για τον Αθηναίο είναι το φως το αληθινό...

    Τα αγαπημένα μας pet shops στην Αθήνα: Τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πιστούς μας φίλους

    Οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα είναι σε πραγματική σχέση με το σύμπαν επειδή καταλαβαίνουν ότι αυτά τα όντα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot