spot_img
More

    Piazza di Ritrovo: Η «πιάτσα» της γεύσης στην Αργυρούπολη

    Σημαίνει «σημείο συνάντησης» στα ιταλικά, και μέσα στα 4 χρόνια λειτουργίας του κατάφερε να γίνει ακριβώς αυτό: Το στέκι της καθημερινής απόλαυσης και, με μοναδικές κλασικές προτάσεις, αλλά και πολλές καινοτομίες. Το Piazza di Ritrovo «παίζει μπάλα» σ’οτιδήποτε έχει να κάνει με ζύμη – για την ακρίβεια πίτσα, κρέπα, βάφλα, calzone και πεϊνιρλί – τα οποία και είναι 100% χειροποίητα και φτιάχνονται καθημερινά με φροντίδα in house την στιγμή που θα τα παραγγείλεις. 

    Ανανεωμένο – αφού μεταφέρθηκε στον ακριβώς διπλανό χώρο αρκετά μεγαλύτερο από αυτόν στον οποίο πρωτοάνοιξε – και με νέες, φρέσκιες ιδέες σε ότι αφορά τις επιλογές που σου προσφέρει, το Piazza di Ritrovo είναι μια ωδή στη γεύση, κάθε στιγμή της ημέρας. Ξεκινάμε τη μέρα με καλοψημένο καφέ Portioli, που είναι ιδανικός τόσο στη ζεστή όσο και την κρύα εκδοχή του για να συνεχίσουμε με προτάσεις σε brunch, όπως ομελέτες, αλμυρά και γλυκά pancakes και crispy burritos με τυρί, κοτόπουλο ή κιμά. Στον κατάλογο θα βρεις επίσης χορταστικά club sandwich και αναζογονητικές σαλάτες, ενώ αν είσαι fan του healthy lifestyle, μπορείς να «σετάρεις» τα παραπάνω με φυσικούς, φρεσκοστιμένους χυμούς. 

    Οι πίτσες στο Piazza di Ritrovo έρχονται σε 3 μεγέθη –ατομικό  22 cm , large 30 cm και X-Large 40 cm για τους μερακλήδες – σε διάφορες παραλλαγές, για κάθε γούστο. Η σάλτσα είναι ζουμερή, τα υλικά πληθωρικά και η γεύση ανεπανάληπτη, όπως και το ψήσιμό τους. Ξεχωρίσαμε την Πιράτα, με σάλτσα ντομάτας, κιμά, μοτσαρέλα και flakes παρμεζάνας (μια αποκάλυψη!) αλλά και την ομώνυμη Ritrovo, με σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, ζαμπόν, πεπερόνι, μανιτάρια champignon, πιπεριές, μπέικον και χωριάτικο λουκάνικο. 

    Διχαζόμαστε στην ανακήρυξη των αλμυρών ή γλυκών του σαν «ναυαρχίδα» του μαγαζιού – αφού και στα 2 θριαμβεύει – αλλά επειδή αφενός είμαστε αθεράπευτοι γλυκατζήδες κι αφετέρου τα γλυκά του είναι μικρές «υπερπαραγωγές», θα σε αφήσουμε να χαζέψεις τις φωτογραφίες και να καταλήξεις στο δικό σου συμπέρασμα. Θα κάνουμε ωστόσο αναφορά στη Βάφλα Burger, που αποτελείται από 2 βάσεις βάφλας, Nucrema, 2 μπάλες παγωτό της επιλογής σου και επικάλυψη μπισκότο, σιρόπι σοκολάτας και χρωματιστής τρούφας, όπως και στο Choco Spaghetti, που ουσιαστικά είναι λεπτοκομμένες λωρίδες κρέπας, με μπάλα παγωτό της επιλογής σου και σοκολάτα (απλά τέλεια!) 

    Το Piazza di Ritrovo μπορεί καθημερινά να πλυμμηρίζεται από κόσμο, ωστόσο μπορείς να το «φέρεις» και στο σπίτι σου ή στο γραφείο, αφού διαθέτει delivery. 

    Αν πάλι είσαι entrepreneur τύπος, μπορείς να έρθεις σε επαφή με τους ιδιοκτήτες για να μεταλλαμπαδεύσεις την απόλαυση και σε άλλες περιοχές, με franchise ένα νέο project το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο χρονικό διάστημα.

    Piazza di Ritrovo
    Μαρίνου Γερουλάνου 77, Αργυρούπολη, τηλ. 2109950056
    www.ritrovo.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα αγαπημένα μας μεζεδοπωλεία για καλό φαγητό και αξέχαστες κατανύξεις

    Υπάρχει μια μαγεία στα μεζεδοπωλεία. Λίγο το ελληνικό μας ταμπεραμέντο, λίγο το καλό φαΐ που μοιράζεται και ενισχύει τις...

    Που θα ψωνίσεις φέτος τα νέα γυαλιά ηλίου σου

    Χρώματα, υλικά, σχέδια, κλασικές ή σύγχρονες γραμμές, τα γυαλιά ηλίου δεν είναι μόνο προστασία των ματιών μας, αλλά ένα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot