spot_img
More

    N34 Coffee House: Δείξε μου την κούπα σου να σου πω ποιος είσαι

    Ένα κορυφαίο espresso bar έχει τα εξής χαρακτηριστικά: γευστικό, καλοψημένο καφέ που απολαμβάνεις από την πρώτη γουλιά, περιβάλλον που το καθιστά στέκι, ένα team από φιλόξενους ανθρώπους που σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου και μια γκάμα προτάσεων για να χορτάσεις την κρίσιμη στιγμή που θα πεινάσεις. Κάποια μαγαζιά της πόλης έχουν κάποια από τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Το N34 Coffee House, που πρόσφατα γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του τα έχει όλα!

    Βρίσκεται στην πολύκοσμη Αρχαίου Θεάτρου στο Μενίδι κι όλα ξεκινάνε καθημερινά από τις 5 το πρωί, όπου αρχίζουν και φτιάχνονται τα πρώτα πρωινά εσπρεσάκια, από το κορυφαίο χαρμάνι Antica Tostatura της Hausbrandt, που ψήνεται σε ξύλα οξιάς και έχει ένα μοναδικό σώμα και ισορροπημένη γεύση τόσο στην κρύα όσο και την ζεστή εκδοχή του. Ξεχωρίζει για το διαχρονικό του μαύρο, το μοντέρνο σκηνικό του, τον πίνακα με το χέρι που κρατάει έναν τόσο δα κόκκο καφέ (σήμα κατατεθέν του Ν34) που έχει φιλοτεχνήσει η Νίκη Ανδρέου.

    Βιενέζικη μπαγκέτα με σως παρμεζάνας, κοτομπουκιές, τοματίνια, ρόκα

    Τον εξαιρετικό του καφέ πλαισιώνουν επιλογές σε σφολιάτες και κρουασάν, κουλουράκια και donuts, ενώ εδώ θα βρεις και χορταστικές μπαγκέτες σε διάφορες παραλλαγές, όπως με ψητά λαχανικά ή με κοτόπουλο-παρμεζάνα. Δημοφιλές είναι επίσης το club sandwich του -πεντανόστιμο και στηλωτικό – ότι πρέπει για να σου προσφέρει ενέργεια για την ημέρα σου.

    Αφράτο, φρεσκοψημένο κρουασάν σοκολάτας

    Στον κατάλογό του θα βρεις επίσης απολαυστικά milkshakes, φυσικούς χυμούς και smoothies, αλλά και healthy επιλογές, όπως η αγαπημένη μας Φρουτοσαλάτα, ή tortilla με φέτα, τόνο, κόκκινη πιπεριά, αγγούρι και sauce γιαουρτιού με κάρυ, αλλά και η πάντα διαχρονική Caesar’s σαλάτα με καλαμπόκι, κρουτόν, παρμεζάνα και τρυφερό φιλέτο κοτόπουλο.

    Χορταστικό club sandwich

    Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα γευτείς στον χώρο σου με delivery που ξεκινάει από τις 7.00, αν και το ίδιο το μαγαζί είναι από τα μέρη εκείνα που σχεδόν σου δημιουργούν την επιθυμία να αράξεις με μια κούπα καφέ φιλοσοφώντας με τους φίλους σου μέχρι το βράδυ. Είναι επίσης μια καλή εναλλακτική, αν θες να εργαστείς με το laptop ή το tablet σου σε ένα από τα αναπαυτικά του τραπέζια (το Wi-Fi του «τρέχει» σφαίρα) ή αν είσαι vegan ή vegetarian, αφού υπάρχει πληθώρα σε γάλατα για τον καφέ σου ή προτάσεις για φαγητό ή snack.

    Αν λοιπόν ο καφές, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, και η απόλαυσή του δεν είναι για σένα μια απλή διεκπεραίωση αλλά μια ιεροτελεστία, το N34 Coffee House είναι η «συντεταγμένη» σου!

    N34 Coffee House
    Αρχαίου Θεάτρου 34, Αχαρνές, τηλ. 2102469990
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Αθήνα, η πόλη του street food & οι κορυφαίοι πρεσβευτές του

    Το street food είναι το πιο χαρούμενο κάλεσμα του καλοκαιριού: είναι κοινωνικό, αφού συγκεντρώνει όλους τους προσκυνητές του στο...

    14 feelgood στέκια που θα σου φτιάξουν την ημέρα

    Η έξοδος στην Αθήνα δεν κρίνεται απαραίτητα πλέον από ένα ωραία στημένο μενού και μόνο. Η νέα εποχή έχει...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot