spot_img
More

    ΣΙΑΚΟΣ: Το πρώτο online χασάπικο, πάντα κοντά σου με την καλύτερη ποιότητα!

    Η επιλογή, ποιοτικού και φρέσκου κρέατος, είναι για κάθε καταναλωτή, υπόθεση σοβαρή και για το λόγο αυτό, συχνά ο καθένας μας επιλέγει τον χασάπη του προσεκτικά, με την προοπτική της ανάπτυξης σχέσεων εμπιστοσύνης, ώστε να είμαστε σίγουροι για την προέλευση και την ποιότητα του κρέατος που βάζουμε στο τραπέζι μας.

    Τα κρεοπωλεία ΣΙΑΚΟΣ, έχουν καταφέρει τα τελευταία 10 χρόνια ανατρέποντας τα δεδομένα, να δημιουργήσουν ένα δίκτυο 30.000+ πελατών σε όλη την Ελλάδα, που απολαμβάνουν την καλύτερη online εξυπηρέτηση για μια τεράστια γκάμα προϊόντων, μέσα από ένα πολύ καλά δομημένο και ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Έχεις με τον τρόπο αυτό τη δυνατότητα να ψωνίσεις από το σπίτι, επιλέγοντας την ώρα παράδοσης, αυθημερόν (εντός Αττικής) για την παραγγελία σου! Έτσι πραγματικά ο χασάπης έρχεται στο σπίτι σου αφού στο site θα βρεις συμβουλές για τον τρόπο μαγειρέματος για κάθε κρέας ξεχωριστά αλλά και live chat για την επίλυση κάθε απορίας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σου!

    Φυσικά υπάρχουν και δύο φυσικά καταστήματα, στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο Μενίδι, όπου μπορείς να ανακαλύψεις ιδίοις όμμασι, την υψηλή ποιότητα, την γεύση και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες της η εταιρία ΣΙΑΚΟΣ.

    Εξαιρετικά κρέατα, ελληνικής κυρίως προέλευσης, κάθε τύπου και κάθε κοπής, βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σου, καθώς η δημιουργικότητα της εταιρίας δεν εξαντλείται στα τετριμμένα! Έτσι, εκτός από τις κλασικές επιλογές, μπορείς να εμπλουτίσεις τις διατροφικές σου συνήθειες με ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά. Black Angus Αμερικής, βούβαλος Σερρών, μοσχάρι και κοτόπουλο βιολογικής εκτροφής, μαύρος χοίρος, αγριογούρουνο αλλά και κυνήγι, dry aged μοσχάρι και ότι άλλο επιθυμείς δεν υπάρχει περίπτωση να μην το βρεις είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα είτε στα φυσικά καταστήματα. Από παϊδάκια ως rib eye, tomahawk, portehouse και από κιμά ως entercote και t-bone, όλα κόβονται τη στιγμή της παραγγελίας σου για να διατηρούν τους χυμούς και τη φρεσκάδα τους.

    Το new entry που έχει ενθουσιάσει είναι αναμφίβολα η σειρά fitness. Πρόκειται για premium βραβευμένα τρόφιμα υψηλής θρεπτικής αξίας, εμπλουτισμένα με φυσικές υπερτροφές, χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές, πλούσια σε Ω3, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Δεν περιέχουν μαργαρίνες και trans λιπαρά και αυτό τα κάνει ιδανικά για δίαιτες, αφού αυξάνουν τον μεταβολικό ρυθμό. Θα τα βρεις συσκευασμένα σε ασφαλείς αεροστεγείς συσκευασίες και θα κάνουν τη διατροφή σου σκέτη απόλαυση!

    Επίσης υπάρχουν και πολύ ενδιαφέροντα πακέτα προσφορών για οικονομικές και συνδυαστικές αγορές αλλά και ένα σύγχρονο «μπακάλικο» με ζυμαρικά, αρτοσκευάσματα, φρούτα και λαχανικά, μπαχαρικά και κατεψυγμένα προϊόντα ώστε να δημιουργήσεις εύκολα το γεύμα της ημέρας.

    Η υψηλή ποιότητα και το άψογο service, φέρνουν πάντα πιστούς πελάτες και αυτό είναι το Α και το Ω στη φιλοσοφία των κρεοπωλείων Σιάκος, για το λόγο αυτό, η τήρηση των απαραίτητων κανόνων και προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας των παραγόμενων προϊόντων, αποτελεί βασική προτεραιότητα. Η εταιρία διαθέτει σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες κτιριακές εγκαταστάσεις οι όποιες διασφαλίζουν την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αυστηρής ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Όλα τα προϊόντα ΣΙΑΚΟΣ παράγονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής που προβλέπει η ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, την εφαρμογή των οποίων επιβλέπει εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (κτηνίατροι, τεχνολόγοι τροφίμων και χημικοί).

    Στην εταιρία ΣΙΑΚΟΣ, η έννοια κρεοπωλείο λαμβάνει μια εντελώς νέα διάσταση, ενώ τα ψώνια σου γίνονται με άνεση και ασφάλεια και το φαγητό σου αποκτά αξεπέραστη ποιότητα και νοστιμιά!

    ΚΡΕΑΤΑ ΣΙΑΚΟΣ
    Λεωφ. Δεκελείας 29, Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ. 2102401190
    Λεωφ. Ιωνίας 46, Αχαρνές, τηλ. 2102401190
    www.siakos.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Το Κουκάκι είναι state of mind*

    Πάμε στου Κουκάκη;», έλεγαν οι παλιοί για την όμορφη συνοικία που ξαπλώνει στα πόδια της Ακρόπολης (και το έγραφαν...

    Εξάρχεια: Η πιο ζωντανή (και πολυσυλλεκτική) γωνιά της πόλης είναι ένα ψηφιδωτό προτάσεων για όλους

    Κατ’ εξοχήν… επαναστατική, µε έντονο ταµπεραµέντο, γεµάτη γκαλερί, τυπογραφεία, κέντρα τέχνης και πολιτισµού, µια πόλη µέσα στην πόλη που...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot