spot_img
More

    Aggelis Premium Meatworks: Μετά την Βαρβάκειο τώρα και στην Γλυφάδα by Λάζαρος Ράπτης!

    Βαρβάκειος αγορά. Μια ιστορική γωνιά του κέντρου, όπου κάθε Αθηναίος έχει επισκεφθεί για να προμηθευτεί κρέας, αλλά και για να ψάξει, να μάθει και να ανακαλύψει κάθε μικρό μυστικό και κάθε λεπτομέρεια που θα κάνουν την τέλεια συνταγή για ένα επιτυχημένο γεύμα!

    Τη γνώση και την εμπειρία που προσφέρει τόσο η μεγαλύτερη κρεαταγορά της χώρας, όσο κι η οικογενειακή παράδοση τριών γενιών, πήραν σαν εφόδια τα αδέλφια Αγγελή και μέσα από την ακονισμένη τους ματιά, δημιούργησαν ένα ακόμα σύγχρονο κρεοπωλείο στην Γλυφάδα που κερδίζει τις εντυπώσεις. Οι ίδιοι είναι φοβεροί γνώστες του κρέατος και δη της ελληνικής παραγωγής και πάντα παρόντες, ο Τάσος στην Γλυφάδα και ο Θάνος στην Βαρβάκειο.

    Το κατάστημα, άρτιο αρχιτεκτονικά και άκρως λειτουργικό, με open χώρους όπου το κρέας κόβεται κατά τη στιγμή της παραγγελίας, έχει καταφέρει σε μια τετραετία λειτουργίας, να αποκτήσει φανατικό κοινό εντός και εκτός των συνόρων των Νοτίων Προαστίων, χτίζοντας καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες!

    Όλα ξεκίνησαν από εδώ…

    Ο χαρισματικός chef Λάζαρος Ράπτης, με μια ζηλευτή εμπειρία στο μαγικό κόσμο της γαστρονομίας, έχει επιμεληθεί με φινέτσα και μεράκι όλα τα παρασκευάσματα, με στόχο να κάνει αβίαστο και όσο πιο άνετο γίνεται, το μαγείρεμά σου.

    Κι ενώ στο ισόγειο βρίσκεσαι έκθαμβος με την αισθητική του καταστήματος και την ποιότητα των κρεάτων, στον επάνω όροφο, υπάρχει εργαστήριο με εξειδικευμένους χώρους, όπου τηρώντας κάθε υγειονομική προδιαγραφή, γίνεται η κοπή και επεξεργασία των κρεάτων, των πουλερικών, των λαχανικών και των παρασκευασμάτων!

    Σε κλασσικές και premium κοπές, εδώ θα βρεις όποιον τύπο κρέατος τραβάει η όρεξή σου, πάντα ντόπιο, από φάρμες των Σερρών, ενώ για τους ψαγμένους bon viveurs, υπάρχει ειδικό ψυγείο επεξεργασίας ξηράς ωρίμανσης, όπου ελληνικά μοσχάρια, σιτεύονται επί 40 ημέρες προσφέροντας ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες! Επιπλέον, στα Aggelis Premium Meatworks υπάρχουν ιδιαίτερα κρεατοσκευάσματα που θα δώσουν στην διατροφή σου ξεχωριστό χαρακτήρα, όπως μανιτάρια Portobello γεμιστά με κοτόπουλο, σφολιάτα τριαντάφυλλο με κιμά, μπιφτέκια και κρεατόπιτες, απόλυτα must για κάθε σπίτι!

    Ελληνικά τυριά από Κρήτη και Καρπενήσι, όπως γραβιέρα και κατσικίσιο αλλά και premium ιταλικά τυριά, με γεύσεις ξεχωριστές, ζυμαρικά αλλά και διαλεχτά κρασιά, εγχώρια και εισαγωγής, έρχονται να βάλουν τη δική τους σφραγίδα, δίνοντας εκλεπτυσμένη χροιά στο τραπέζι σου.

    ‘Εχοντας ως άσσους στο μανίκι, την ασύγκριτη ποιότητα των ελληνικών κρεάτων αλλά και την εκλεκτή γκάμα προϊόντων, τα Aggelis Premium Meatworks συνεργάζονται με σημαντικά εστιατόρια και προμηθεύουν σκάφη αναψυχής, μετατρέποντας ένα ταξίδι στη θάλασσα, σε πραγματικό ταξίδι γεύσης!

    Για κάθε καλά εκπαιδευμένο ουρανίσκο, που αναζητά γεύση, ποιότητα και άρτια εξυπηρέτηση, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Aggelis Premium Meatworks. Τώρα κοντά σου και με κατ ́οίκον παράδοση!

    Aggelis Premium Meatworks
    Λεωφ. Βουλιαγμένης 170, Γλυφάδα, τηλ. 2108980082
    www.aggelismeatworks.gr | Facebook | Instagram

    Κρεοπωλείο Αγγελής – Βαρβάκειος
    Αιόλου 81, Αθήνα, τηλ. 2103232211
    www.ageliskreata.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    4 αθηναϊκές pubs για να γιορτάσεις την St Patrick’s day όπως της αξίζει

    Η Γιορτή του Αγίου Πατρικίου (Ιρλανδικά: Lá Fhéile Pádraig, «Η Ημέρα της Εορτής του Πατρικίου»), είναι μια πολιτιστική και...

    10 εστιατόρια που ανεβάζουν τον πήχη της αθηναϊκής γαστρονομίας

    Από τα βόρεια μέχρι τα νότια προάστια κι οπουδήποτε ενδιάμεσα, επιλέγουμε δέκα εστιατόρια υπόδειγμα για την πόλη. Με τη...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot