spot_img
More

    Daily Deli: Ποιότητα στην γλυκιά ή αλμυρή απόλαυση

    Η ανδροκρατούμενη τέχνη της ζαχαροπλαστικής περνά τα τελευταία χρόνια στα χέρια των γυναικών και είναι πολλές αυτές που εγκατέλειψαν μια επιτυχημένη καριέρα ή μια βολεμένη οικογενειακή ζωή για να της αφιερωθούν επαγγελματικά, πίσω από την βιτρίνα μιας πρωτότυπης επιχείρησης. Ίσως γιατί το γλυκό ταιριάζει καλύτερα στα χέρια του ωραίου φύλου, που από τη φύση του διαισθάνεται καλύτερα τις λεπτές ισορροπίες, τον ντελικάτο απέραντο κωδικό της ζαχαρένιας δημιουργίας.

    Τα τελευταία 12 χρόνια το Daily Deli είναι ένας χώρος στον οποίο θα βιώσεις μια εμπειρία των 5 αισθήσεων: Εκεί όπου το βλέμμα μαγνητίζεται από παντός είδους γλυκές και αλμυρές προτάσεις που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα, εκεί που η μουσική από τις σέσουλες και τις εσπρεσιέρες σε προσκαλούν σε έναν χορό αρωμάτων και η γεύση οξύνεται από τη νοστιμιά κάθε προϊόντος ξεχωριστά, χωρίς εξαιρέσεις. 

    Το Daily Deli είναι η πιο απολαυστική στάση της ημέρας σου. Στο κατάστημα θα βρεις μεγάλη γκάμα σε ψωμιά, από ζυμωτό και βιταμινούχο πολύσπορο, μέχρι ψωμί με βρώμη, κινόα και chia seeds, dinkel αλλά και ελιόψωμο, σταφιδόψωμο, ψωμί με καρύδι, με αποξηραμένα φρούτα, με βότανα, κ.α. Έτσι, οι λάτρεις του άρτου του επιούσιου – ποιος δεν αγαπά το καλό ψωμί; – έχουν πολλούς λόγους για να το επισκεφθούν. Το Daily Deli ωστόσο δεν σταματά εκεί. 

    Η φινετσάτη boulangerie στις παρυφές της πολυσύχναστης πλατείας της Βούλας, φιλοξενεί στις βιτρίνες της σαγηνευτικές χειροποίητες πίτες ταψιού και αφράτα πιροσκί, χορταστικά σάντουιτς με ΠΟΠ πρώτες ύλες όπως η γραβιέρα Νάξου, αλλά και πεντανόστιμα σφολιατοειδή, από κρουασάν και ζαμπονοτυρόπιτα μέχρι πολύσπορη τυρόπιτα με ανθότυρο και κρεμώδη μπουγάτσα!

    Στο μέτωπο των γλυκών – όπως και σε οτιδήποτε άλλο στο Daily Deli – η φρεσκάδα και η ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτες και οι πρώτες ύλες οι καλύτερες δυνατές. Σπεσιαλιτέ του μαγαζιού είναι η  βελούδινη πάβλοβα με μαρέγκα ελαφριά σαν σύννεφο, οι τάρτες – τις οποίες θα βρεις σε μια μοναδική ποικιλία που θα σε βάλει στα πιο γλυκά διλλήματα, αλλά και ανεπανάληπτη ferrero, σοκολάτα-espresso και μους στέβια για όσους προσέχουν τον γλυκαιμικό τους δείκτη, ενώ το ασυναγώνιστο προφιτερόλ του θα εντυπωσιάσει σε κάθε σου κέρασμα. 

    Τα παραπάνω, πλαισιώνουν ένα πλήθος από χειροποίητα μπισκότα και βουτήματα, για όλα τα γούστα, από μπισκότα με stevia ή μαλτιτώλη, μέχρι κριτσίνια και cinammon sticks. Το τσουρέκι του Daily Daily είναι θρυλικό, ενώ κανένα πάρτυ ή γιορτή δεν πιάνει τον στόχο της απόλυτης επιτυχίας χωρίς μία από τις τούρτες με ζαχαρόπαστα – τρισδιάστατες και εντυπωσιακές – που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητα και την υπέροχη γεύση και περιορίζονται μόνο στα πλαίσια της δικής σου φαντασίας. 

    Τώρα στις γιορτές, στο Daily Deli θα βρεις λεπτοδουλεμένα, μπισκοτένια αστερόδεντρα και Ginger Houses, μελομακάρονα φτιαγμένα με αγνά υλικά και μεράκι, κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο και αμύγδαλα, σοκολατοδημιουργίες-κομψοτεχνήματα που ξεχωρίζουν, χριστουγεννιάτικες μπάλες με σοκολατάκια, βασιλόπιτες, εντυπωσιακούς χριστουγεννιάτικους κορμούς κι ό,τι άλλο χωράει ο νους σου! Γιατί το deli, είναι μια καθημερινή υπόθεση πάθους και αγάπης! 

    Daily Deli
    Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 85, Βούλα, τηλ. 2108959910
    www.dailydeli.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Sandos Vs Bao Buns : Δύο λαχταριστές τάσεις που ήρθαν για να μείνουν (και που θα τα βρεις)

    Έρεβος και αρώματα Άπω Ανατολής, καντούνια με υπαίθριες καντίνες, το ρεπερτόριο της ασιατικής κουζίνας είναι ποικίλο, πεντανόστιμο, μυστηριώδες και...

    Αγία Παρασκευή: Η ιστορία της, οι άνθρωποί της κι όλα τα highlights για την έξοδό σου

    Δύσκολο να το φανταστεί κανείς αλλά μόλις λίγες δεκαετίες πίσω, η Αγία Παρασκευή ήταν εξοχή. Το όνομα του δήμου...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot