spot_img
More

    Soul Espresso Bar & Real Food: Ο νέος χώρος στους Αμπελόκηπους που η ψυχή σου θα λατρέψει!

    Η διάσημη ιταλίδα σεφ, Giada De Laurentiis κάποτε είχε πει : “Food brings people together on many different levels. It’s nourishment of the soul and body; it’s truly love”.  Μια πρόταση που περιέχει την πιο ουσιαστική αλήθεια σχετικά με το φαγητό. Και μπορεί πολλές φορές η καθημερινότητα να επιβάλλει τέτοιους  ρυθμούς, που η τροφή μας είναι κάποια γρήγορη επιλογή, ωστόσο σε καμία περίπτωση η ποιότητα στις διατροφικές μας συνήθειες  δεν χρειάζεται να κυμαίνεται στο φάσμα του πρόχειρου.

    Σε μια εποχή που ο τρόπος που τρεφόμαστε γίνεται με άκρα συναίσθηση του τι είναι ωφέλιμο για τον οργανισμό και η αντίληψη για την σωστή ποιότητα των τροφών που επιλέγουμε, θέτει ψηλά τον πήχη, ανακαλύπτουμε νέες προσπάθειες που προσανατολίζονται ακριβώς σε αυτές τις αρχές: υγιεινό και ποιοτικό φαγητό, γεμάτο γεύση και ευεργετικά για τον οργανισμό στοιχεία.

    Και μπορεί ο όρος delivery ως τώρα να μας φέρνει στο μυαλό λουκούλειες full fat αμαρτίες, όμως μέσα στον θαυμαστό του κόσμο, εμείς προσφάτως ανακαλύψαμε κάτι πολύ ιδιαίτερο και δελεαστικό, που φωνάζει φρεσκάδα και υγεία, με μια μόνο ματιά στο μενού.

    Στους Αμπελόκηπους, κάτω από την επιβλητική σκιά του Πύργου των Αθηνών, άνοιξε τον περασμένο Ιούλιο τις πόρτες του το Soul Espresso Bar & Real Food, και μαζί του οι πόρτες για μια ισορροπημένη διατροφή για κάθε στιγμή της ημέρας. Ένας μίνιμαλ, πεντακάθαρος  χώρος, ντυμένος στα λευκά, με λεπτομέρειες που παραπέμπουν σε κάτι εξωτικό, εκπέμπει τόση θετική ενέργεια, κάνοντας ένα πολύ ενδιαφέρον contrast με τη γύρω περιοχή.

    Κάθε πιάτο εδώ είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με ομάδα ειδικών chef και κορυφαίων διατροφολόγων, με σαφή προσανατολισμό προς  στην ποιότητα, τη λεπτομέρεια και τη φρεσκάδα. Τίποτα στο μενού δεν περιέχει τεχνητά πρόσθετα, τρανς λίπη, επεξεργασμένους υδατάνθρακες ή συντηρητικά. Αντίθετα χρησιμοποιούνται μόνο διαλεκτά υλικά από επιλεγμένους παραγωγούς και προμηθευτές. 

    Gourmet sandwiches σε αφράτες πολύσπορες μπαγκέτες με ολόφρεσκο και ντελικάτο περιεχόμενο και χορταστικές σαλάτες, με δροσερά λαχανικά ημέρας, τα πάντα εδώ «στήνονται» με προσήλωση στη λεπτομέρεια, τη στιγμή της παραγγελίας. 

    Οι σαλάτες με βάση την Κινόα, έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Η κινόα είναι μια πραγματικά ιδιαίτερη τροφή από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, πλούσια σε φυτικές ίνες και Ωμέγα 3 λιπαρά, δεν περιέχει γλουτένη  και έτσι είναι πιο εύπεπτη για τον οργανισμό. Στο Soul espresso bar and real food, θα βρεις εκπληκτικούς συνδυασμούς, όπως για παράδειγμα κινόα με λόλα πράσινη, λόλα κόκκινη, ρόκα, ψητό κοτόπουλο, βιολογική ντομάτα, καλαμπόκι και ελαφριά sauce λεμονιού. Ιδανικό, θρεπτικό γεύμα, που σε κρατάει χορτάτο με τον πιο νόστιμο τρόπο.

    Energy bowls, φρέσκοι χυμοί, υγιεινά γεύματα με σκαλοπίνια μόσχου ή φιλέτο κοτόπουλο, ζυμαρικά, μερικά από τα κομμάτια ενός γαστρονομικού πάζλ για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σου, σε χορταστικές μερίδες που προκαλούν σαγήνη τόσο στο μάτι όσο και στον ουρανίσκο.

    Αν είσαι λάτρης του brunch και ειδήμων του καλού καφέ, τότε αναμφίβολα έχεις βρει το επόμενο αγαπημένο σου spot. Sinner topless toast, με πουρέ αβοκάντο, τηγανητό αυγό, μπέικον και λιωμένο cheddar σε φρυγανισμένο ψωμί του τοστ, ολικής άλεσης ή Veggie ομελέτα με 3 αυγά, μανιτάρια, πιπεριές πράσινες, ντομάτα και ψιλοκομμένο μαϊντανό, πιάτα ιδιαίτερα για τη νοστιμιά τους πάντα συνοδευόμενα από σαλάτα, δίνουν στον όρο brunch την διατροφική αξία που του πρέπει. Όσο για τον καφέ, στο Soul Espresso Bar & Real Food, έχει μια ξεχωριστή θέση, καθώς εδώ δίνεται μεγάλη προσοχή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια που κάνει την ειδοποιό διαφορά. Καθημερινά οι κρουπίερες παίρνουν φωτιά, καθώς τόσο η ποιότητα του specialty coffee, όσο και τα τηρούμενα standards, είναι σε υψηλά επίπεδα, κερδίζοντας έτσι συνεχώς νέους φίλους στην περιοχή αλλά και όπου το delivery φτάνει.

    Είναι πολύ ευχάριστο, νέες προσπάθειες να στέφονται με επιτυχία και να κερδίζουν το στοίχημα και την αγάπη του κόσμου. Αυτές είναι οι προσπάθειες ανθρώπων νέων με όρεξη και όραμα, που στο κέντρο και πάνω από το κέρδος βάζουν με ειλικρίνεια, την ικανοποίηση κάθε πελάτη τους ξεχωριστά. Και όταν κάτι το κάνεις μέσα από την ψυχή, αυτό σου γυρίζει πίσω την αγάπη που επενδύεις. Αυτή είναι η ιστορία πίσω από το Soul Espresso Bar & Real Food και δεν έχεις παρά να την ανακαλύψεις, είτε με μια επίσκεψη στο κατάστημα, είτε μέσω του site ή των delivery apps (e-food,box). Ότι και να επιλέξεις, η εμπειρία παραμένει μοναδική!

    Soul Espresso Bar & Real Food
    Σινώπης 3, Αμπελόκηποι, τηλ. 2107470222
    www.soulrealfood.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οργανώνοντας το τέλειο Πάσχα στην Αθήνα: 5+4 must προτάσεις για κρέας & γλυκό

    Το Πάσχα στην Αθήνα είναι μια εποχή γοητείας και ομορφιάς, καθώς η πόλη ζωντανεύει με την πολύχρωμη κατάνυξη της...

    Τσάρκα για τυλιχτό: Που θα φας τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα

    Με τη στάμπα της εθνικής νοστιμιάς, το σουβλάκι δεν φοβάται τον ανταγωνισμό ούτε τα σύγχρονα streetfoodάδικα γιατί ξέρει ότι...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot