spot_img
More

    B for Burger: Απόλαυση ανάμεσα σε 2 ψωμάκια εμπνευσμένη από τις κουζίνες του κόσμου

    Το όνομα B for Burger έχει μια δόση χιούμορ αλλά και επαναστατικότητας που σε κάνει από την πρώτη ανάγνωση να εκτιμάς αυτό το νόστιμο project που ξεκίνησε τον Μάϊο του 2019 στο Παγκράτι και πρόσφατα επέκτεινε τη νοστιμιά του και στην γειτονιά της Καλλιθέας, ακριβώς πίσω από την Πάντειο. Το άλλο στοιχείο που θα σε ενθουσιάσει είναι η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα που αναδεικνύονται σε κάθε συνταγή. Με συνδυασμούς premium υλικών που βιώνουν μια δημιουργική, ιδανική εκδοχή, το B for Burger σερβίρει προτάσεις στις οποίες το 100% χειροποίητο μοσχαρίσιο μπιφτέκι επικρατεί ως γεύση, αλλά και επιλογές οι οποίες οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα οικείας, comfort γαστρονομίας.

    Το Kevin Bacon & Cheese: The American

    Το street αποκτά λοιπόν άλλη διάσταση, και κάθε προκατάληψή σου ότι το γρήγορο δεν είναι ποιοτικό ή το ποιοτικό οιικονομικό γκρεμίζεται. Στο B for Burger, το οποίο θα αναγνωρίσεις από μια φωτεινή neon επιγραφή που σου φέρνει στο νου καντίνες του Camden, κάθε μέρα είναι ένα πάρτι γεύσης και κάθε μπουκιά μια αναλαμπή μαγειρικής ευφυίας. Από το Kevin Bacon & Cheese: The American, που θριαμβεύει μέσα στην απλότητά του και περιλαμβάνει μοσχαρίσιο μπιφτέκι 135gr, ψωμάκι brioche, bacon, cheddar, iceberg, χειροποίητο τουρσί αγγούρι και BBQ-Mayo Sauce μέχρι το «υπερπαραγωγή» Magic Mushroom: The Dutch, με flakes παρμεζάνας, crispy ποσέ αυγό, άγρια ρόκα, τυρί Philadelphia με μανιτάρια αρωματισμένα με τρούφα και μαγιονέζα, κάθε επιλογή σου θα στεφθεί εγγυημένα με χαμόγελο ατέρμονης ικανοποίησης. 

    Το εκπληκτικό Magic Mushroom: The Dutch

    Από τον κατάλογο απαρατήρητο δεν περνάει και το Let`s Pull the Pork: The Asian, με σιγομαγειρεμένο ξεψαχνισμένο χοιρινό 100gr, ψωμάκι brioche, χειροποίητο αγγούρι τουρσί, σαλάτα coleslaw, καπνιστή πάπρικα, φρέσκο κόλιανδρο και μαγιονέζα.

    Let`s Pull the Pork: The Asian, με σιγομαγειρεμένο ξεψαχνισμένο χοιρινό (και τρυφερά, κολασμένα Corn Dogs)

    Εξαιρετικές είναι (και) οι vegan προτάσεις όπως το The Cauliflower, με crispy fried κουνουπίδι, γλυκόξινη sauce, μαγιονέζα, iceberg, φρέσκο αγγούρι, αγγούρι τουρσί, φρέσκο κόλιανδρο, καπνιστή πάπρικα και avocado σε ψωμάκι brioche, ή το Vegan Delight που αποτελείται από μπιφτέκι λαχανικών, φρέσκια ντομάτα, avocado, κρεμμύδι, iceberg και ketchup σε πολύσπορο ψωμάκι ολικής άλεσης. Σου προσφέρεται επίσης η δυνατότητα, να φτιάξεις το δικό σου custom burger, κομμένο και ραμμένο στις προτιμήσεις σου από μια πληθώρα υπέροχων υλικών, όπως crispy ποσέ αυγό ή φρέσκο αβοκάντο.

    Vegan Delight, η τέλεια πρόταση στην τέλεια εκτέλεση για τον vegan της παρέας

    Κάθε παραγγελία σου φτιάχνεται στην απόλυτη διαφάνεια, στην ανοιχτή κουζίνα του, λίγα εκατοστά από τα μάτια σου, και κάθε υλικό – από το μπιφτέκι που είναι από χειροποίητο κιμά αγορασμένο από κρεοπωλείο και φτιάχνεται in house, μέχρι τις sauce, τα λαχανικά και τις λοιπές παρασκευές – είναι κορυφαίας ποιότητας. Και μπορεί το κατάστημα στο Παγκράτι να είναι λιλιπούτειο και cozy με καθαρά take away χαρακτήρα, το νέο B for Burger στην Παπαζαχαρίου στην Καλλιθέα, είναι ένα diner στο οποίο μπορείς να καθίσεις και να αφεθείς ολοκληρωτικά στην περιποίηση του team του και την απόλαυση των γεύσεών του. 

    Corn Dogs – απόλαυση και νοστιμιά on a stick

    Από τα highlights δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Corn Dogs, που σπάνια συναντάμε στην αθηναϊκή street food σκηνή, και είναι τρυφερά λουκάνικα σε ξυλάκι, βουτηγμένα μέσα σε χυλό από καλαμποκάλευρο και συνοδεύονται από λαχταριστό dip της επιλογής σου (μια αποκάλυψη!) ή τα κολασμένα Mozzarella Sticks, με το αγαπημένο μας τυρί παναρισμένο και ψημένο στην εντέλεια. Όπως φαντάζεσαι, ναι, απογειωμένη είναι και η coleslaw – δροσερή, αναζωογονητική και πληθωρική.

    Η εν λόγω Coleslaw

    Το B for Burger εξαργυρώνει το motto του «Be Fresh, Be Juicy, Be Delicious» με το παραπάνω. Σε ένα ανέμπνευστο τοπίο με δεκάδες μέτριες επιλογές, έχει καθιερωθεί ως η «συντεταγμένη» του καλοφαγά και του μύστη. Μπορείς να λείψεις εσύ; 

    B for Burger
    Αρχιμήδους 1, Αθήνα, τηλ. 2155106789
     Παπαζαχαρίου 20, Καλλιθέα, τηλ. 2111100003
    www.bforburger.gr | Facebook | Instagram

    Το Λover – The Greek με flakes γραβιέρας και σπιτικό καραμελωμένο κρεμμύδι (στο βάθος αχνοφαίνονται και τα crispy onion rings!)
    Σου αρέσει το blue cheese; Τότε το Le Bleu Cheese: The French είναι για σένα!

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Μαρούσι: Η πιο σταθερά διαχρονική πιάτσα των Β.Π. είναι στα πάνω της

    Είναι ωραίο το Μαρούσι - αν είσαι «βόρειο» παιδί στην καρδιά σου έχει σίγουρα μια θέση το παλιό Village...

    Οι πιο hot προορισμοί που απογειώνουν την γυναικεία ομορφιά

    Η ομορφιά είναι κάτι που ανήκει σε όλους. Δεν είναι τα φυσικά ωραία χαρακτηριστικά, αλλά η πηγαία γοητεία της...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot