spot_img
More

    ZAF eatery & coffee bar: Το πιο «πολυταξιδεμένο» brunch της πόλης

    Στην επιβλητική στοά του αιωνόβιου κτιρίου της Πλατείας Αγίας Ειρήνης 8 βρίσκεται το ZAF, ένας ευωδιαστός παράδεισος με άρωμα καφέ που θα μπορούσε να σε αποπλανήσει για μια ολόκληρη μέρα. 

    Έχοντας ένα σκηνικό – μάθημα αρχιτεκτονικής και αισθητικής – που μοιράζει τη δράση του σε 2 επίπεδα, πάντα γεμάτο με τις πιο ωραίες φάτσες της πόλης, με χαρακτηριστικά instagram moments και μια upscale αισθητική, στο ZAF eatery & coffee bar η όρεξη ανοίγει από την οπτική επικοινωνία πριν φτάσει στο στομάχι.

    Το brunch που σερβίρεται καθημερινά 9.00-13.30 και τις Κυριακές 10.30-ν16.30 γεμίζει με κοσμοπολίτικη εσάνς το χώρο, τα τραπέζια που ανοίγονται στο πεζοδρόμιο, μια απευθείας σύνδεση με τον γοητευτικό ρυθμό του κέντρου. Συνεχίζοντας την επιτυχία των τελευταίων χρόνων, το «Brunch Around the World» σερβίρεται με background τον παγκόσμιο χάρτη και έχει σαν θεματικό άξονα τις κουζίνες του κόσμου.  

    Το πιο διάσημο brunch της Αθήνας συνεχίζει στο menu του κάποιες απο τις best αγαπημένες συνταγές όπως bao buns με ξεψαχνισμένο κοτόπουλο και κινεζικά λαχανικά (Κίνα), hot dog με coleslaw και τηγανητά αυγά (Αμερική) αλλά την εμφάνιση τους κάνουν και 3 νέες χώρες όπως η Αυστραλία με avocado toast με scrambled eggs, η Αίγυπτος με φαλαφελ σε ανοιχτή αραβική πίτα με sauce απο ταχίνι και τηγανητά αυγά και η Ιταλία με Frittata, την αγαπημένη ομελέτα των Ιταλών με κολοκύθι, ντομάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι που σερβίρεται με salciccia (χειροποίητο ιταλικό λουκάνικο) και βραχάκια παρμεζάνας – απλά πεντανόστιμη!

    Από τις επιλογές, δεν λείπει το middle ground – τα pancakes που μιλούν την universal γλώσσα της γλυκιάς απόλαυσης, τα οποία θα βρεις σε Lila, Ferrero, Bueno αλλά και classic εκδοχές, όλα μια έκρηξη νοστιμιάς και γλυκάδας, ιδανικά για τη μέση ή σαν συνοδεία με καφέ. 

    Τι και αν δεν καταφέραμε να ταξιδέψουμε εκεί που θέλουμε ; Το «Brunch Around the World» του Zaf είναι εδώ, μ’ένα ταξίδι στις γεύσεις και τις κουζίνες του κόσμου που μπορεις ν’απολαύσεις στην καρδιά της Αθήνας. Έλα στον κόσμο του Zaf!

    ZAF eatery & coffee bar
    Πλατεία Αγίας Ειρήνης 8, Αθήνα, τηλ. 2103236711
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Παγκράτι για πάντα: 20 μαγαζιά που θεσμοθετούν την πιο δημοφιλή γειτονιά της Αθήνας 

    Όλοι οι «μεγάλοι» της εποχής ζούσαν ή περνούσαν από κει, το Παγκράτι χάραξε την δική του ξεχωριστή πορεία του...

    Η Κυψέλη είναι cool: 10 μέρη για να την απολαύσεις στο έπακρο

    Περισσότερο από άλλες περιοχές στην Αθήνα, η Κυψέλη δείχνει να κερδίζει - έστω αργά κι επίπονα - το στοίχημα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot