spot_img
More

    #ταλέμεστονπεζόδρομο, στο Janet Craig, το πιο hip café – bar του Αμαρουσίου

    Αν είσαι ταξιδευτής που αναζητάς στην έννοια «διασκέδαση» την ουσία και το αποτύπωμα που αφήνει η έννοια «περνάω καλά», ακολούθησε τα βήματα του Janet Craig, ως το Μαρούσι και αφέσου σε έναν κόσμο αλέγκρο, με πάθος και ψυχή. Ένα νέο all day bar, που μετράει μόνο λίγους μήνες ζωής, με μότο brewed with soul, αποπνέει αυτόν το αέρα που σου μεταφέρουν τα στέκια του κέντρου, με μοναδικό τρόπο. Κερδίζοντας απευθείας το βλέμμα σου, με τα όμορφα τραπεζάκια και τους ξύλινους πάγκους, να σμίγουν αρμονικά με τα δέντρα, το Janet Craig δίνει το δικό του ξεχωριστό vibe, στον ήδη γοητευτικό πεζόδρομο της Διονύσου.

    Janet Craig είναι ένα φυτό γνωστό και ως Δράκαινα με τροπική καταγωγή, από την Αφρική. Έχει όμως και μια έννοια μεταφορική, αυτή μιας γυναικείας οντότητας με έντονο ψυχισμό και πάθος για ζωή. Την προσωποποίηση αυτή θα δεις να δεσπόζει φιλοτεχνημένη στον τοίχο του Janet Craig, μέσα από το πολύφωτογραφημένο graffiti που τραβάει αμέσως τα βλέμματα κι έχει γίνει γνωστό meeting point για την περιοχή. Ο χώρος διαθέτει μια τέτοια αισθητική, που σε χαλαρώνει και σου δίνει μια ιδιότυπη αίσθηση οικειότητας και άνεσης.

    Το πράσινο κυριαρχεί και παίζει με μικρές, ethnic λεπτομέρειες, αγκαλιάζοντάς σε με εικόνες ζεστές που επιτρέπουν στο βλέμμα να ακουμπήσει απαλά στο θέαμα. Πρωταγωνιστές του πρωινού οι καφέδες της Samba Coffee Rosters, σε διάφορες ποικιλίες αναλόγως εποχής για να κάνεις τις γευσιγνωσίες σου και να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία καφέ, ενώ το βράδυ μουσικές και signature cocktails ξεσηκώνουν. Το Janet Craig είναι το σημείο συνάντησης με τους αγαπημένους σου, εκεί που θα μοιραστείς τα γέλια αλλά και τις σημαντικές συζητήσεις, εκεί που μπορείς να διασκεδάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, με υπέροχα ποτά και cocktails, αλλά και που θα εργαστείς ήσυχα ένα πρωινό.

    Κοινή συνισταμένη στο μοίρασμα αυτό, είναι αδιαμφισβήτητα ένα εύγευστο και συνάμα ευπαρουσίαστο πιάτο από το πολύ ενδιαφέρον menu, που πολύ προσεκτικά και αγαπησιάρικα έχει επιμεληθεί η οικογένεια του Janet Craig. Από τις εντυπωσιακές και υπερθρεπτικές quinoa bowls salads, ως τα πολύ χορταστικά burgers, τα πάντα είναι γευστικά αλλά και εμφανισιακά δομημένα με τόση χάρη και ισορροπία, που θα σε κατακτήσουν από την πρώτη ματιά ως και την τελευταία μπουκιά.

    Εξαιρετικά και πληθωρικά sandos, με υλικά φρέσκα να μπλέκονται αρμονικά μεταξύ τους, αλλά και παιχνιδιάρικα Janet Fried eggs πλούσια και άκρως θελκτικά για τον ουρανίσκο σου (τηγανητά αυγά, φύλλα πράσινης σαλάτας, chutney ντομάτας, μαρμελάδα bacon πάνω σε ψωμάκι μπριος), αποτελούν την κατάλληλη βάση για ένα ιδανικό brunch, απογευματάκι με early drinks ή δροσερές σπιτικές λεμονάδες μετά τη δουλεία, για αποσυμπίεση και χαλάρωση, αλλά και ένα Κυριακάτικο μεσημεράκι για να ανταμώσεις με τους αγαπημένους και να ανταλλάξεις νέα.

    Το Janet Craig παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι από εκείνα τα μέρη που καταφέρνουν να σου δημιουργούν ένα βαθύ δέσιμο, με τον χώρο, την ατμόσφαιρα και την ενέργεια που δημιουργείται όταν πολλοί άνθρωποι περνάνε όμορφα και βγάζουν θετικά αισθήματα. Ένας χώρος φωτεινός και χαρούμενος, φροντισμένος με αγάπη ως και την πιο μικρή λεπτομέρεια, εκεί που η ζωή παίρνει την παθιασμένη χροιά που της αξίζει, δεν μπορεί παρά να γίνει το ιδανικότερο στέκι για όλη την ημέρα σου.

    Janet Craig
    28ης Οκτωβρίου 5, Μαρούσι, τηλ. 2108051840
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Tα καλύτερα ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα για γλυκές, αριστουργηματικές δημιουργίες

    Το κλασικό γλυκό, εκείνο που μυρίζει σαν φοντανιέρα, σαν τις ονομαστικές εορτές της μαμάς που φώτιζαν το σαλόνι, σαν...

    Ιστορικά και σύγχρονα ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα που ανεβάζουν στροφές στην γλυκιά απόλαυση

    Το κλασικό γλυκό, εκείνο που μυρίζει σαν φοντανιέρα, σαν τις ονομαστικές εορτές της μαμάς που φώτιζαν το σαλόνι, σαν...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot