spot_img
More

    Στη Ροδόπολη, το Pirates House προσφέρει γευστικές εμπειρίες με άρωμα πειρατικό

    Οι μικρές αποδράσεις, αυτές οι αυθόρμητες, που σε βγάζουν από τα στενά όρια της αστικής διασκέδασης, είναι συνήθως κι εκείνες που σου προσφέρουν ευχάριστες αναμνήσεις, που φωλιάζουν γλυκά στο μνημονικό και ανασύρονται κάθε φορά που θέλεις να διηγηθείς μια ξεχωριστή εμπειρία.

    Συνήθως αυτές οι αποδράσεις είναι συνυφασμένες με την κάθοδο προς τα παράλια, και συνήθως τους ζεστούς μήνες της πόλης. Στην υπερβόρεια όμως πλευρά, υπάρχουν «λημέρια» που προσφέρονται για απολαύσεις, όλο το χρόνο, που άπαξ και ανακαλύψεις, κολλάς.

    Πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής τη περίπτωσης, το Pirates House, στη Ροδόπολη που έρχεται να ταράξει τα νερά, δίνοντας στην έννοια καλοπέραση την διάσταση που της αξίζει. Το Pirates House άνοιξε τις πόρτες του το 2021, ως άξιος συνεχιστής του ιστορικού Pirates de Cuba στο Σχοινιά, μυώντας μας στην περιπετειώδη ζωή των πειρατών όπου η καλοπέραση είναι το Α και το Ω.

    Διαβαίνοντας την εντυπωσιακή, ξύλινη πόρτα, η διακόσμηση σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα, με το ξύλο και την πέτρα να κυριαρχούν και λεπτομέρειες που σε ταξιδεύουν σε κάποιο πειρατικό κρησφύγετο της Καραϊβικής, με δυνατές μελωδίες από όλο το φάσμα της ροκ σκηνής και μια λίστα από 50 καταπληκτικές ετικέτες μπύρας, από όλα τα μήκη και τα πλάτη, όλα τα ειδή και ποικιλίες, για να ανακαλύψεις την αγαπημένη σου.

    Το κλίμα είναι American Comfort Style, προσφέροντάς σου με έναν ιδιαίτερο τρόπο όλη αυτή τη ζεστασιά που σου αφήνει την ελευθερία να νιώσεις απόλυτα άνετος και χαλαρός, ώστε να απολαύσεις το ποτό σου αλλά και το υπέροχο φαγητό που σερβίρεται εδώ. Το στίγμα της αμερικάνικης γαστριμαργικής κουλτούρας, υπάρχει διάχυτο στο μενού που βρίθει από νοστιμιές που κερδίζουν το στοίχημα της απόλυτης ικανοποίησης και πληρότητας. Τραγανά chicken wings με Jack Daniel’s sauce, ακαταμάχητα tacos είναι μόνο η αρχή μιας γευστικής επίθεσης στην οποία πρόκειται να παραδοθείς άνευ όρων.

    Ακαταμάχητο hot dog, με βιεννέζικο ψωμί, λουκάνικο από αγριογούρουνο, coleslaw, crispy onion, πίκλες, Jack Daniel`s BBQ sauce και μουστάρδα Dijon, συμμαχεί με τραγανές τηγανητές πατάτες για να κατακτήσουν τον ουρανίσκο σου, ενώ μια πολύ ξεχωριστή λίστα από πεντανόστιμα burgers, κάνουν ρεσάλτο στο τραπέζι σου για να σε παρασύρουν σε ακόλαστες γευστικές εμπειρίες. Ανατρεπτικά burgers Κάνναβης, που πρώτο το Pirates House ενέταξε στο μενού του, κάνουν την διαφορά και σε οδηγούν να ερωτευτείς αυτό το έδεσμα ξανά από την αρχή, με το ψωμί από μαύρο άνθρακα και τα πλούσια, άκρως ζουμερά υλικά τους, που απευθύνονται, τόσο στους λάτρεις του κρέατος, όσο και σε vegan-vegetarian κοινό. Είναι μια ολιστική εμπειρία που πραγματικά πρέπει να δοκιμάσεις.

    Το Pirates House, είναι πραγματικά ένα μέρος που χαίρεσαι με όλο σου το είναι. Πάντα γεμάτο με ένα ετερόκλητο κοινό από όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους ανθρώπων, που έχουν ένα κοινό. Τον προσανατολισμό προς το μέρος εκείνο που μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, μέσα από την εκδοχή της υπέροχης απλότητάς σου, χωρίς να νοιάζεσαι για το φαίνεσθαι, αλλά για την ουσία της στιγμής και τις ποιότητες που την περιβάλλουν. Αληθινοί και ελεύθεροι σαν πειρατές, απολαμβάνοντας την καλή ζωή, με ωραίες μουσικές, αλκοόλ και φυσικά καλό φαγητό. Νιώσε την εμπειρία της μικρής αυτής περιπέτειας, νιώσε για λίγο λοιπόν σαν πειρατής. Κάνε αυτή την μικρή εφόρμηση προς τα Βόρεια και το Pirates House θα σε ανταμείψει με τον πιο υπέροχο θησαυρό.

    Pirates House
    25 Μαρτίου 28, Ροδόπολη, τηλ. 2106210098
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Αιγάλεω: Η δυτική όχθη της Αθήνας ψιθυρίζει ιστορίες αυθεντικής διασκέδασης

    Χιλιοτραγουδισμένο, από τη Mοσχολιού ως τους LocoMondo, με ιστορία που κρατάει από την αρχαιότητα, το Αιγάλεω είναι από αυτές...

    Hola Cocina Mexicana: Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Μεξικάνικης κουζίνας στην Αθήνα

    Λέγεται πως η γαστρονομική παράδοση κάθε χώρας, αποτελεί ένα δείγμα της πολιτιστικής της κληρονομιάς, δίνοντάς κυριολεκτικά μια γεύση από...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot