spot_img
More

    WeSud: Διακριτή all day απόλαυση στη Βούλα

    Όταν μόλις πέρισυ, οι πολυταξιδεμένοι ιδιόκτητες του άνοιξαν το WeSud, έθεσαν νέα δεδομένα στην αθηναϊκή προσέγγιση του going out: δημιούργησαν έναν χώρο που υπερβαίνει με ευκολία την κλασική έννοια του all day, επιτυγχάνοντας σε κάθε ζώνη να σερβίρει κι από μια ενδιαφέρουσα πρόταση, με τη γαστρονομία, την οινολατρεία και τη ζαχαροπλαστική να ζουν πολύ δυνατές στιγμές.

    Δεν είναι τυχαίο ότι πλέον όταν ακούς WeSud, σου έρχεται στο μυαλό μια αβίαστη νότια dolce vita, με πρώτο στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει μια διαχρονική διακοσμητική αντίληψη σε κοσμοπολίτικο περιτύλιγμα. Πανέμορφο και φιλόξενο περιβάλλον. Χαίρεσαι τα άφθονα φυτά στο αίθριο, την φωτισμένη κάβα στο βάθος – που φιλοξενεί άνω των 1000 ετικετών με κρασιά απ΄όλο τον κόσμο – τη ζεστασιά του ξύλου, τις κομψές βιτρίνες, τις αναπαυτικές πολυθρόνες με τις μαξιλάρες. Σύνθεση δεξιοτεχνική, με σύγχρονη, αισθητικά, ματιά.

    Εδώ η γεύση οξύνεται με καθετί όμορφο, φίνο και λεπτοδουλεμένο: η καλή αρχή γίνεται από το πρωί με ποιοτικό καφέ, ολόφρεσκα smoothies και γκουρμέ snacks όπως πολύσπορες μπαγκέτες, τσιαπάτες και bocadillos, συνεχίζει με brunch του ονείρου, διεθνών προδιαγραφών γλυκά κι aperitivos και καταλήγει με ηδονικά κρασιά και αναζωογονητικά cocktails. 

    Στο WeSud μπορεί κανείς να τσιμπολογήσει ό,τι του αρέσει, από ένα πρωινό με organic αυγά και χειροποίητες παρασκευές μέχρι κυρίως πιάτα εμπνευσμένα από τις κουζίνες του κόσμου, σε ένα ωραίο, κλασικό εστιατόριο. Όλα αυτά συνθέτουν μια πρόταση εξόδου, κατά την οποία τρως ή περνάς χαλαρά, ανάλογα με τις διαθέσεις της στιγμής, είτε αυτή επιζητά ένα Ribeye Αμερικής, είτε μια πίτσα, είτε ένα tartare σολομού. 

    Με όλα αυτά τα δεδομένα, όπως αντιλαμβάνεσαι το brunch εδώ αγγίζει την τελειότητα: οι αέρινες, fluffy ομελέτες, το smashing avocado που μπορείς να συνδυάσεις με καπνιστό σολομό – κορυφαίας ποιότητας από την Σκωτία – τα ποσέ αυγά στην ιδανική τους εκδοχή, τα scrambled eggs με προσούτο και κατσικίσιο τυρί αλλά και γλυκές προτάσεις όπως τα pancakes με σοκολάτα γάλακτος ή με γιαούρτι, σφένδαμο και berries χρωματίζουν την καθημερινότητα με απόλαυση και αλησμόνητη γεύση. Για τον λόγο αυτό θα πας ξανά και ξανά. 

    Το γεγονός ότι το WeSud έχει διπλή ερμηνεία (σημαίνει «Εμείς στο Νότο») και ακούγεται σαν «Εμείς θα έπρεπε» δεν είναι τυχαίο – πέραν της ολιστικής feel good αύρας του, άλλος ένας λόγος που πρέπει να το επισκεφθείς είναι ότι δεν κάνει έκπτωση στην ποιότητα σε καμμία έκφανσή του.

    Ασφαλώς αναφερόμαστε στον πεπειραμένο chef Ιωάννη Καλδάνη – που έχει συνεργαστεί με τα πιο hot εστιατόρια της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής – που φέρνει εδώ τη διάσημη Triple Mousse που σερβίρεται στα Nammos της Μυκόνου και του Dubai, το ρυζόγαλο που λατρεύει η Βασιλική οικογένεια του Dubai, cheesecakes και τάρτες με ζουμερή ευχάριστη γεύση που τινάζει στα ύψη το mantra της άφταστης γαλλικής σχολής, με τον κανόνα της κορυφαίας πρώτης ύλης, της φρεσκάδας και της τεχνικής.

    Στο WeSud θα περάσεις όμορφα όλες τις ώρες της ημέρας.

    Wesud
    Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 90, Βούλα, τηλ. 2108957509
    www.wesud.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα καταστήματα οπτικών της Αθήνας σου προτείνουν τον (νέο) μοδάτο σκελετό σου

    Αυτή η εποχή μοιάζει ιδανική για εξορμήσεις στην αγορά προκειμένου να βρεις το κατάλληλο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που θα...

    Τα καλύτερα delivery του κέντρου: Η πιο εκρηκτική «λίστα επιβίωσης» για απόλαυση στην πόρτα σου

    Υπό τον ξεριζωμό του dining in που έχει προκύψει από τα απανωτά lockdowns, η πόλη ανατρέχει στα delivery apps,...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot