spot_img
More

    Barallagi – All Day Experience: Αφιερωμένο στους φίλους της καλής εξόδου στην καρδιά της πόλης

    Ο Αθηναϊκός ορίζοντας ξεκινά από το Κολωνάκι. Εκεί που ξαποσταίνεις από τον περίπατο και τα ψώνια κι απολαμβάνεις ένα early drink στα στέκια που υμνούν τη χαρά, τη διασκέδαση και τη νοστιμιά. Το Barallagi – All Day Experience ξεχωρίζει κρατώντας επάξια τα σκήπτρα της all day εξόδου στον υπέροχο πεζόδρομο της Μηλιώνη, δίνοντας έμφαση σε κάθε στιγμή της ημέρας με κάτι μοναδικά γευστικό στο πιάτο ή το ποτήρι σου. 

    Μια ανάσα από την πλατεία, το Barallagi – All Day Experience, με γήινα χρώματα, όμορφες γωνιές και μια επιβλητική ξύλινη μπάρα, θυμίζει τα παλιά στέκια που λάτρεψε το Κολωνάκι της δεκαετίας του 90’ με σύγχρονη, διακοσμητικά προχωρημένη αντίληψη. Άλλος πίνει το ποτό ή τον καφέ του στο κατάφυτο αίθριο στον πεζόδρομο, άλλος δοκιμάζει brunch του ονείρου ή μια pizza στο ντελικάτο εσωτερικό του. Όλοι ζουν το όνειρο της απόλυτης ανάπαυλας από τους ρυθμούς του κέντρου. 

    Το Barallagi – All Day Experience επενδύει στην ποιοτική πρώτη ύλη, επιλέγει τα καλύτερα των διεθνών κουζινών – από pizza και pasta, μέχρι burgers, κρεατικά και σαλάτες – και τα προσφέρει φτιαγμένα όπως δεν τα έχεις ξανά  φάει. Για παράδειγμα, τα ζυμαρικά Polo & Vino με κρέμα γάλακτος, φιλέτο κοτόπουλο, κρεμμύδι, εστραγκόν και λευκό κρασί είναι γευστικά και πεντανόστιμα, τρώγονται απνευστί! Το ίδιο και το Creamy Cheeseburger, με αφράτο brioche και μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μπέικον, ντομάτα, iceberg και Philadelphia, ξεχωρίζει στην απλότητά του, χορταίνει και ευφραίνει. 

    Η καλή μέρα ξεκινάει βέβαια με καλοφτιαγμένο καφέ, ψημένο επιτόπου στο υψηλής τεχνολογίας roastelier που διαθέτει το κατάστημα, νόστιμα snacks και αυγά σε διάφορες εκδοχές. Μπαγκέτες, brioche και tortillas γεμίζονται με premium υλικά σε ευφάνταστους συνδυασμούς, ενώ η Special ομελέτα τους με μπέικον, μανιτάρια, πιπεριά πράσινη, κρεμμύδι, edam και γραβιέρα Αμφιλοχίας είναι ό,τι χρειάζεσαι για να πάρεις δύναμη για την εξόρμησή σου.

    Δύοντας ο ήλιος, ξυπνάει η διάθεση για aperitivos, κρασί ή cocktails, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με μια ωραία ποικιλία σε finger food και πλατό αλλαντικών τυριών. Τα κρασιά είναι από το Κτήμα Χατζημιχάλη (σε ποτήρι ή φιάλη), ενώ στο μέτωπο των cocktails τα classics μιξάρονται στα shakers του στην εντέλεια, μαζί με εφευρετικά signatures που αναζωογονούν. 

    Κόντρα στην πλειοψηφία των μαγαζιών που κάθε τόσο ανοίγουν με τον ρυθμό της ομοιογένειας, το Barallagi – All Day Experience διαθέτει μια πρόταση, κατιτίς το ιδιαίτερο, είναι οι άνθρωποι, η ατμόσφαιρα, η κουζίνα που τα δίνει όλα στη γεύση. Στην επόμενη βόλτα στον ίσκιο του Λυκαβηττού ή αλλιώς – στην Αθήνα όπως θα ’θελες να είναι – αξίζει να το δοκιμάσεις.

    Barallagi – All Day Experience
    Μηλιώνη 7, Κολωνάκι, τηλ. 2103390756
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    7 από τα καλύτερα εστιατόρια στις Κυκλάδες: Βάζοντας πλώρη για καλοκαιρινές απολαύσεις

    Οι «συστατικές επιστολές» στην γαστρονομία είναι δίκοπο μαχαίρι - πολλές φορές πολώνουν, είναι υποκειμενικές και σίγουρα εξαιρούν και αδικούν...

    Βόλτα στα πιο αγαπημένα μας μαγαζιά στην Καλλιθέα

    Aν την προσεγγίσεις με τα πόδια από τη Συγγρού και παρατηρήσεις λίγο το ανάγλυφό της, θα δεις πώς το...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot