spot_img
More

    Aggelis Meatworks: Το κορυφαίο όνομα στην αγορά του ποιοτικού κρέατος

    Ο Τάσος Αγγελής μεγάλωσε κυριολεκτικά μέσα στο κρέας, αφού από τα 15 του εργάστηκε στο κρεοπωλείο της οικογένειας στην Βαρβάκειο, μαθαίνοντας όλα τα μυστικά του, από την εκτροφή και την σφαγή, μέχρι την κοπή και την παρασκευή. Το 2016 γίνεται η χρονιά του, όπου και εγκαινιάζει τη «νέα γενιά» της επιχείρησης, αλλά και τη νέα γενιά στα απανταχού Αθηναϊκά κρεοπωλεία, έναν κυριολεκτικό ναό του κρέατος όπου το ντιζάϊν, οι ψαγμένες προελεύσεις, οι εξειδικευμένες κοπές, οι παρασκευές κι όλα τα προϊόντα deli και Π.Ο.Π., ζούνε τις πιο δυνατές στιγμές τους. 

    Το Aggelis Meatworks έρχεται να γκρεμίσει όλα τα στερεότυπα που μπορεί να έχεις συνειδητά ή ασυνείδητα για ένα κρεοπωλείο. Με πυξίδα την ποιότητα και την παράδοση, το κατάστημα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης αναβαθμίζει κι εξελίσσει κάθε έκφανση του κρέατος, με μοντέρνα, σύγχρονη προσέγγιση κι ακονισμένο κριτήριο που θα ζήλευαν ακόμα κι Ευρωπαίοι ομόλογοί του. Το κατώφλι του περνάνε μοσχαράκια, αρνιά και κατσικάκια αποκλειστικά από φάρμες των Σερρών και της Νάουσας – όλα ελευθέρας βοσκής – που κόβονται στην απόλυτη διαφάνεια, μπροστά στα μάτια του πελάτη. 

    Μετά είναι η πρωτοπορία που διαπιστώνει κανείς στα παρασκευάσματα, τα βλέπεις στις βιτρίνες σαν μπιζού, με πιπεριές, τυράκια, μαρινάδες, χρώματα, ιδέες, τεχνογνωσία, έτοιμα για ψήσιμο με plus όλες τις συμβουλές για να τα ετοιμάσεις στην εντέλεια. Μανιτάρια Portobello γεμιστά με κοτόπουλο, λάδι τρούφας και παρμεζάνα, σφολιάτες τριαντάφυλλο με κιμά, στριφτές κρεατόπιτες με κιμά γαλοπούλας ή κοτόπουλου, αλλά και σαλάτες, ελληνικές, asian, coleslaw, η χαρά του καλοφαγά που δεν συμβιβάζεται με το μέτριο! Όλα με την καθοδήγηση και το δημιουργικό άγγιγμα του χαρισματικού chef Λάζαρου Ράπτη.

    Ο Aggelis ίσως είναι το μοναδικό κρεοπωλείο που μεριμνά όμως και για τον vegan ή όποιον κάνει νηστεία. Γι’αυτό προσφέρει και μπιφτέκια λαχανικών, σουβλάκια λαχανικών, ντοματοκεφτέδες, μανιτάρια Portobello με ρύζι και λαχανικά, ό,τι λαχτάρησε η πείνα του χορτοφάγου, θα το βρεις εδώ. Ασφαλώς από τα ράφια του δε λείπουν κι όλα τα deli προϊόντα που έρχονται να πλαισιώσουν το καθημερινό γεύμα όπως ζυμαρικά, μπαχαρικά, σάλτσες, chutney, διαλεχτά κρασιά, Ελληνικά τυριά από Κρήτη και Καρπενήσι αλλά και κορυφαία ιταλικά τυριά, τα πιο γκουρμέ αλλαντικά της παγκόσμιας σκηνής σε μια τεράστια ποικιλία, ακόμα και συλλογές από μαχαίρια Ιαπωνίας για τον επίδοξο home butcher. 

    Το εξειδικευμένο προσωπικό του θα σε καθοδηγήσει και στα μονοπάτια της αργής ωρίμανσης και των premium κοπών. Στα ψυγεία του άλλωστε φιγουράρουν τα πιο νόστιμα rib-eye, picanha, striploin, από τις πιο διάσημες φάρμες του κόσμου, χτίζοντας με τον πελάτη-επισκέπτη την απόλυτη σχέση εμπιστοσύνης. Δε λείπουν όπως είναι αυτονόητο και τα super premium kobe και wagyu Ιαπωνίας σε όλες τις κοπές.

    Σε όλα τα παραπάνω, πρόσθεσε και την υπηρεσία Aggelis Barbeque: πρόκειται για catering όπως δεν το΄χεις ξαναζήσει, όλο το ψήσιμο από τους ειδικούς στο είδος, τα πιο εντυπωσιακά πλατό αλλαντικών και τυριών, καρπάτσιο του ονείρου απευθείας από το μαχαίρι του κρεοπώλη, οι πιο δροσερές και αναζωογονητικές σαλάτες, με λίγα λόγια η απόλυτη γευστική «νιρβάνα» στο πάρτυ ή την εκδήλωσή σου. 

    Καταστήματα σαν το Aggelis Meatworks έρχονται να βάλουν τη δική τους ποιοτική σφραγίδα, μιά φορά στα 10 χρόνια. Αν υπάρχουν κάποια τέτοια καταστήματα, που να αξίζουν τη μετακίνηση σου από κάθε περιοχή της Αθήνας, ο Aggelis είναι σίγουρα ένα από αυτά!

    Aggelis Premium Meatworks
    Λεωφ. Βουλιαγμένης 170, Γλυφάδα, τηλ. 2108980082
    www.aggelismeatworks.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    4 μέρη για αυθεντική κρητική κουζίνα στην Αθήνα

    Η κρητική γαστρονομία έχει κυκλώσει για τα καλά κάθε όχθη της πόλης, με ένα άρωμα πατρίδας που φαίνεται να...

    Ηλιούπολη: Η πόλη του ήλιου, με τις πολλές πλατείες και το απέραντο πράσινο

    Η Ηλιούπολη (η πόλη του ήλιου) έχει άλλο αέρα. Οι δρόμοι είναι μεγάλοι και ανοιχτοί, ο ήλιος μπαίνει παντού...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot