spot_img
More

    WATobject: Το αλφαβητάρι των πιο hot design gift brands στο Κολωνάκι

    Σε μια εποχή που η διαφορετικότητα γιορτάζεται ολοένα και περισσότερο, ο καθένας μας επιδιώκει να επιλέγει προϊόντα και υπηρεσίες που «κουμπώνουν» με τη μοναδικότητά του, εκφράζουν το στυλ και την προσωπικότητά του και του προσφέρουν χαρά, πρακτικότητα και design αισθητική. H WATobject υπηρετεί αυτή ακριβώς την αποστολή, για ανθρώπους που δεν συμβιβάζονται με το μέτριο, με concept και lifestyle αντικείμενα επιλεγμένα ένα προς ένα.

    Το φυσικό κατάστημά της Σόλωνος είναι μια γιορτή στο design, ένας πολύχρωμος προορισμός με
    items βγαλμένα από την πιο ζωηρή φαντασία του λάτρη της ποιότητας, των διεθνών, conceptual brands, με καινοτόμες προτάσεις ειδών δώρου, διακόσμησης, χρηστικά αντικείμενα για την καθημερινότητα αλλά και μοντέρνα αναμνηστικά για τον παγκόσμιο ταξιδιώτη.

    Ο Κωνσταντίνος και ο Νίκος Σαραφίδης – οι δημιουργοί της WATobject – το design το έχουν στο DNA τους. Αεικίνητοι επιχειρηματικά και τρομερά δημιουργικοί, έχουν συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με το αλφαβητάρι των κορυφαίων design brands σε κάθε σημαίνουσα κατηγορία, από living, lifestyle και ταξίδι, μέχρι δώρα και παιχνίδι. Γι’αυτό κι εδώ, όποια κι αν είναι η ανάγκη σου ή το γούστο σου, σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σε κάνει περήφανο για την επιλογή σου. 

    Με την πιο μοντέρνα και πλούσια συλλογή αντικειμένων, είναι λογικό πως η WATobject θα γίνει το go-to μέρος σου, για την αγορά των δώρων σου για κάθε περίσταση. Μόνο εδώ θα βρεις άλλωστε τα προϊόντα της εμβληματικής Pantone, στα «ζουμερά» χρώματα του brand, με είδη γραφής, backpacks, κούπες, ομπρέλες, tablet και laptop sleeves, κι ό,τι άλλο χωρά ο νους σου, τα Μondrian προϊόντα όπως θα τα έβρισκες στο Νεοϋορκέζικο MoMA, τις feelgood τσάντες της LOQI και πολλά πολλά ακόμη.

    Δεδομένου ότι οι γιορτές είναι προ των πυλών, σίγουρα θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στην πανέμορφη Χριστουγεννιάτικη συλλογή που περιλαμβάνει καρυοθραύστες και αστροναύτες της Snowglobe, τα πιο cute warmers αυγών με τους ήρωες των Χριστουγέννων, τα απαραίτητα σύνεργα για τους λάτρεις του κρασιού και το σερβίρισμά του, τα υπέροχα portable ηχεία της Lexon σε διάφορα χρώματα, τις πιο cool κάλτσες της EatMySocks αλλά και τα είδη ταξιδιού της Crash Baggage για το γιορτινό σου ταξίδι. 

    Κι αν πάλι θέλεις να εξερευνήσεις ακόμα περαιτέρω τη συγκλονιστική γκάμα του, λίγο πριν υποδεχτείς τους καλεσμένους σου για το γιορτινό τραπέζι, ρίξε μια ματιά στα είδη σπιτιού, τα γούρια της Maneki Neko για το 2024, αλλά και στα curated αξεσουάρ τις γιορτινές – και όχι μόνο – εξορμήσεις σου.

    WATobject
    Σόλωνος 26, Αθήνα, τηλ. 2103648379
    www.watobject.com | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Νέα Φιλαδέλφεια: Οι πιο… ORIGINAL λόγοι για να πας!

    Εάν έχεις συνδέσει τη Νέα Φιλαδέλφεια μόνο με το Άλσος και την... ΑΕΚ, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις. Η...

    Αιγάλεω: Η δυτική όχθη της Αθήνας ψιθυρίζει ιστορίες αυθεντικής διασκέδασης

    Χιλιοτραγουδισμένο, από τη Mοσχολιού ως τους LocoMondo, με ιστορία που κρατάει από την αρχαιότητα, το Αιγάλεω είναι από αυτές...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot