spot_img
More

    Στις 5 Γύρες: Ένα original τσιπουράδικο που φέρνει τις γεύσεις του Βόλου στο πιάτο σου

    Το βολιώτικο τσιπουράδικο δεν το αντιμετωπίζεις ούτε σαν ταβέρνα ούτε σαν μεζεδοπωλείο: έχει ιερουργία, ιεροτελεστία και τους δικούς του άγραφους κανόνες, κι αν ο χρόνος, η δουλειά και οι υποχρεώσεις δεν σου επιτρέπουν να επισκεφθείς την πόλη της τσιπουροποσίας, λύση υπάρχει. Η Αγία Παρασκευή φέρνει τον Βόλο στην Αθήνα με το Βολιώτικο Τσιπουράδικο «Στις 5 Γύρες» όνομα που μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς στις τέσσερις γύρες τσίπουρο η πέμπτη είναι κερασμένη!

    Πρόκειται για ένα τσιπουράδικο που κλέβει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Μόλις μπεις στο μαγαζί, τα παραδοσιακά του στοιχεία τα οποία παραπέμπουν στην ελληνική ύπαιθρο θα σε κερδίσουν με την πρώτη ματιά, βαρέλια, ναυτικά στοιχεία, κατάφυτο περιβάλλον.

    Το φαγητό τώρα, σηκώνει πολλά καραφάκια συζήτησης: Τα πιάτα που προσφέρονται αποπνέουν τη γεύση και την αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας. Από τα κλασικά μεζεδάκια όπως η χειροποίητη τυροκαυτερή, η μελιτζανοσαλάτα, τα ολόφρεσκα τηγανητά καλαμαράκια και τους ψαροκεφτέδες με σάλτσα γιαουρτιού, μέχρι τα πιο παραδοσιακά φαγητά όπως ο μπακαλιάρος με την πατατοσαλάτα, η τσιπούρα σχάρας και η ψαρόσουπα ημέρας.

    Όλες τις νοστιμιές του chef Κώστα Ρωμανάκη, πλαισιώνει ο πρωταγωνιστής της σάλας που δεν είναι άλλος από το τσίπουρο. Με μία εκλεκτή συλλογή από τσίπουρα τα οποία παρουσιάζουν μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά, ο καθένας θα βρει το αγαπημένο του απόσταγμα τσουκρίζοντας χορτάτος και κεφάτος σε κάθε γύρα το ποτήρι του. Επιπλέον, ο κατάλογος με τα ποτά είναι πολύ καλά εξοπλισμένος για ενθουσιάσει τους πάντες, με μια μεγάλη γκάμα σε ούζα και κρασιά καλύπτοντας όλα τα γούστα.

    Την όμορφη Βολιώτικη εμπειρία σου έρχονται να ολοκληρώσουν τα λαχταριστά και χειροποίητα γλυκά όπως είναι πορτοκαλόπιτα, το cheesecake, τα γλυκά του κουταλιού και ο σοκολατένιος πειρασμός για τους λάτρεις της σοκολάτας.

    Στις 5 Γύρες
    Πλατεία Κοραή 5, Αγία Παρασκευή, τηλ. 2106522299
    www.stis5gires.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Νέα Σμύρνη: Μια όαση μεταξύ κέντρου και παραλιακής με πλήθος προτάσεων για φαγητό και ποτό

    Κοντά στο κέντρο της Αθήνας αλλά συγχρόνως μια ανάσα από την παραλιακή, η Νέα Σμύρνη ήταν πάντοτε ένας δήμος...

    Εννιά στάσεις στην Αθήνα για τέλειο γλυκό

    Το ζαχαρένιο τοπίο της πόλης αποκαλύπτει μια αλήθεια: ότι το γλυκό για τον Αθηναίο είναι το φως το αληθινό...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot