spot_img
More

    Labros restaurant: Ένα κορυφαίο εστιατόριο ψαρικών, που γράφει ιστορία από το 1889!

    Το Labros Restaurant στην λίμνη της Βουλιαγμένης, γράφει ιστορία από το 1889 καθώς αποτελούσε από την εποχή του Χαρίλαου Τρικούπη σημείο συνάντησης των καλοφαγάδων της πρωτεύουσας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Σήμερα, το ίδιο εστιατόριο στο ίδιο ακριβώς σημείο, με την μαρμάρινη πλάκα που μαρτυρεί την μακροχρόνια ιστορία του να κοσμεί την σάλα, το Labros Restaurant εξακολουθεί να αποτελεί τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό των προαστίων της Αθήνας. 

    Χαρίζοντας στους επισκέπτες του την πιο όμορφη θέα, και μια ατμόσφαιρα που ξεχωρίζει τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό του χώρο, το Labros Restaurant έχει ως σκοπό την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση.

    Με προτεραιότητα την ποιότητα, ο κατάλογός του δείχνει απόλυτο σεβασμό στην εποχικότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, επιλέγοντας ό,τι φρέσκο βγάζει η καθημερινή ψαριά. Το μενού έχει διαμορφωθεί πλέον με ένα σύγχρονο γκουρμέ ύφος. Παρόλα αυτά όμως, φροντίζουν για την διατήρηση της παράδοσης στο φαγητό, με σήμα κατατεθέν το ψητό ψάρι στα κάρβουνα. 

    Στην βιτρίνα απλώνεται μια τεράστια ποικιλία από φρέσκα ψάρια για να επιλέξεις, όπως φαγκριά, τσιπούρες, σφυρίδες, στείρες, συναγρίδες και σαργοί, τα οποία προέρχονται πάντα από την καθημερινή ψαριά.

    Το μενού είναι επίσης πλούσιο από ορεκτικά ζεστά και κρύα, αλλά και με ωμά, όπως το καρπάτσιο σφυρίδα, το σεβίτσε λαβράκι, το ταρτάρ τόνου, και πολλά ακόμη που μπορείς να απολαύσεις πριν από το κυρίως γεύμα, συνοδεύοντας τα με ένα καλό κρασί από την πολυποίκιλή wine list που διαθέτει το Labros restaurant.  

    Εκτός από τα φρέσκα ψάρια, για το κυρίως γεύμα υπάρχουν και επιλογές ζυμαρικών μαζί με λαχταριστά θαλασσινά, όπως η γαριδομακαρονάδα και οι γαρίδες κριθαρότο. Φυσικά, για μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία, μπορείς να κλείσεις το γεύμα σου με ένα από τα υπέροχα γλυκά ημέρας που θα βρεις στο μενού. 

    Η οικογένεια του Labros Restaurant, με την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εστίασης, έχει βρει το κλειδί της χρυσής φιλοξενίας, κατακτώντας την εμπιστοσύνη των πελατών αλλά αποκομίζοντας και πλήθος βραβεύσεων και διακρίσεων. Ένα ταξίδι στον χρόνο, με νότες από την σύγχρονη κουζίνα, σε ένα σημείο που η θέα σου γαληνεύει το μυαλό! Tο εστιατόριο μπορεί να φιλοξενήσει και επαγγελματικά καλέσματα ή events έως 50 άτομα, ενώ διαθέτει και μεγάλο χώρο στάθμευσης.

    Labros Restaurant
    Λεωφόρος Ποσειδώνος 20, Βουλιαγμένη, τηλ. 2108960144
    www.labrosrestaurant.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Μήλος: Ένα νησί πέρα από τα συνηθισμένα

    Το ετερόκλητο των τοπίων της αλλά και η ομορφιά που εκπέμπει από άκρη σε άκρη, είναι τα στοιχεία που...

    Το Κουκάκι είναι state of mind*

    Πάμε στου Κουκάκη;», έλεγαν οι παλιοί για την όμορφη συνοικία που ξαπλώνει στα πόδια της Ακρόπολης (και το έγραφαν...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot