spot_img
More

    Il Peccato: To «αμαρτωλό» χειροποίητο αυθεντικό gelato, στην παραλία Αρτέμιδος

    Καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει και οι πρώτες ανοιξιάτικες ζέστες είναι γεγονός, δεν υπάρχει καλύτερη λύση για «απόδραση», από το να βυθιστείτε σε έναν κόσμο γεμάτο δροσιστικές γεύσεις και απολαύσεις! Καλωσορίσατε στο Il Peccato, το ιταλικό παγωτατζίδικο στις παρυφές της παραλίας Αρτέμιδος στη Λούτσα, όπου η γεύση συναντά την ποιότητα σε κάθε κουταλιά.

    «Αμαρτία» το όνομα του στα ιταλικά, το Il Peccato προσφέρει στους επισκέπτες του πληθώρα γλυκών… αμαρτιών, με την τεράστια ποικιλία που διαθέτει σε γεύσεις. Και όπως είναι φυσικό…Σε τέτοιου είδους «αμαρτία» σίγουρα αξίζει τον κόπο να υποκύψετε. 

    Στο Il Peccato, αφήστε τους εαυτούς σας να ταξιδέψουν στην καρδιά της Ιταλίας με κάθε δόση αυθεντικού ιταλικού gelato. Κάθε κουταλιά γεμάτη με το πλούσιο και κρεμώδες gelato θα σας μεταφέρει σε μια εκδρομή γευστικών απολαύσεων, με θέα την θάλασσα.

    Βασισμένο στην ιταλική παράδοση αλλά και με αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα, στο Il Peccato χρησιμοποιούνται μόνο τα πιο φρέσκα και φυσικά συστατικά για να δημιουργήσουν ως αποτέλεσμα, τα πιο αυθεντικά gelato. Στις γεύσεις που θα κατακτήσουν σίγουρα υψηλή θέση στην καρδιά σας, είναι το φιστίκι, το οποίο παρασκευάζεται με 100% φιστίκι Σικελίας, μοναδικά απολαυστικό! 

    Τα παγωτά Il Peccato και Estella, είναι δυο παγωτά με 3 διαφορετικές στρώσεις γεύσεων, καραμέλα-σοκολάτα-φουντούκι και cookies-nutella-λευκή σοκολάτα, και όπως μπορείτε να καταλάβετε μόνο από την περιγραφή, είναι αναμενόμενο πως θα σας ενθουσιάσουν. 

    Για τους λάτρεις των πιο ιδιαίτερων και φρουτώδων γεύσεων, μπορείτε να ανακαλύψετε τις συναρπαστικές γεύσεις, cheesecake, banoffee, lemon pie, mascarpone με φιστίκι, αλλά και πορτοκαλόπιτα με ολόκληρα κομμάτια φρέσκου πορτοκαλιού! Επιπλέον, τα σορμπέ παγωτά του Il Peccato θα σας ταξιδέψουν σε μια γευστική εμπειρία χωρίς σύγκριση, φτιαγμένα με φρέσκα φρούτα εποχής, όπου το πεπόνι ξεχωρίζει με τον πληθωρικό του χαρακτήρα.

    Κάθε δημιουργία είναι μια εξαιρετική συνταγή, φτιαγμένη με αγάπη και μεράκι για την απόλαυσή σας! Και τα παραπάνω είναι γεγονός εφόσον το Il Peccato διαρκώς επενδύει στην διατήρηση της ποιότητας, σε τεχνολογικό εξοπλισμό και στην κατάρτιση του προσωπικού, προκειμένου να εξασφαλίσει την αρτιότητα της εμπειρίας των επισκεπτών. 

    Η αγνότητα των υλικών, και οι μοναδικές συνταγές του, καθιστούν το Il Peccato τον ιδανικό προορισμό για ένα αναζωογονητικό διάλειμμα στη διάρκεια της καλοκαιρινής σας διαδρομής ή για μια στάση ανάμεσα στις επισκέψεις σας στα μνημεία της περιοχής.

    Il Peccato Gelateria Italiana 
    Λεωφόρος Αρτέμιδος 127, Λούτσα, τηλ. 2294088084 
    Facebook Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα αθηναϊκά εστιατόρια που σφυρηλατούν γευστικές διαδρομές στην απόλαυση και τη διασκέδαση

    Ο μεζές είναι η βουλιμία του μερακλή που θέλει να τα δοκιμάσει όλα, διψάει για τη «μέση» και αποστάγματα,...

    17 διευθύνσεις στις οποίες θα φας το καλύτερο sushi στην Αθήνα

    Στο ντοκιμαντέρ του 2011 «ο Τζίρο ονειρεύεται σούσι» ο Daisuke Nakazawa είναι ένας μαθητευόμενος σεφ που ξεσπά σε κλάματα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot