spot_img
More

    Shisan Sushi Bar: Καθιερωμένο κι αγαπημένο sushi στον Χολαργό

    Σε όλους μας υπάρχουν κάποιοι αριθμοί που αποτελούν ορόσημο κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Για τους ιδιοκτήτες του Shisan στο Χολαργό, αυτός ο αριθμός είναι, σίγουρα, το 13, μιας εκτός από μια φιλία μοιράζονται και το ίδιο γενέθλιο νούμερο. Από εκεί προέρχεται και η ονομασία του νέου sushi spot του Χολαργού (το Shisan είναι ο αριθμός 13 στα ιαπωνικά). Ένας χώρος που πριν τρία χρόνια εισήγαγε την ιαπωνική κουζίνα στην περιοχή του Χολαργού και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε ν’αποκτήσει σταθερούς sushi lovers όσο και να πείθει καθημερινά, ακόμα και τους πιο δύσπιστους ως προς την ιαπωνική κουζίνα, να το επισκεφθούν, να δοκιμάσουν τις ποικίλες προτάσεις του καταλόγου του και να φύγουν κατενθουσιασμένοι.
     
    (Κι επειδή είναι ιδιαιτέρως σημαντικό οι καλοδομημένες και καλαίσθητες προτάσεις να είναι διαθέσιμες σε όλους, πλέον, μπορείτε να γευθείτε τις ιδιαίτερες γευστικές επιλογές του Shisan και στο νέο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Καλαμιώτου 25, τηλ. 2103231230.)
     

    Με αγάπη και φροντίδα, έχει δημιουργηθεί, στο Χολαργό, ένα περιβάλλον, σε τόνους του μπορντό και του λευκού, που σε συνδυασμό με τη ζεστασιά του φυσικού ξύλου, προσφέρουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να μπορείτε ν’απολαμβάνετε τα πιάτα που, καθημερινά, φτιάχνονται με ιδιαίτερη φροντίδα και πάντα με τα πιο φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά

    Μπορείτε να ξεκινήσετε το γεύμα σας με μια εξαιρετική, τόσο οπτικά όσο και σε επίπεδο γεύσης και υφής, σαλάτα και να τη συνοδεύσετε με ένα από τα ορεκτικά του καταλόγου (ενδεικτικά σας προτείνουμε το Secret Keys Combo). 
    Από εκεί και πέρα αφήστε απλά την όρεξη και τη διάθεση να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή των κυρίως πιάτων. Αν αγαπάτε τις αντιθέσεις στις γεύσεις επιλέξτε άφοβα το Volcano Shisan Roll (γαρίδες με καυτερή sauce και αυγά χελιδονόψαρου) και συνδυάστε το με Alaska Shisan Roll (τόνος, αγγούρι και αυγά χελιδονόψαρου).
    Επίσης, στα απολύτως must πιάτα για να δοκιμάσετε είναι το Azzuma (με surimi καβουριού), το Tataki σολωμού ή τόνου, και το Crab Tartare.
    Κι αν νομίζετε πως η ανάγκη για γλυκό στο Shisan θα μείνει ανικανοποίητη, σφάλλετε! Για τους φανατικούς της σοκολάτας, υπάρχει η απόλυτη πρόταση που ακούει στο όνομα Mochi Chocolate. Μπάλες ρυζιού με μους σοκολάτας και κακάο, που μέσα από την απλότητα τους προσφέρουν μια απίστευτη γευστική εμπειρία.
     
    Κι αν είστε οπαδοί της φράσης “cleansing my palate” επιλέξτε ένα από τα υπέροχα sorbet του καταλόγου κι ολοκλήρωστε το γεύμα σας με τον καλύτερο τρόπο. Επισκεφθείτε το Shisan και κερδίστε μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία, που κάτι μας λέει οτι σε dt θα σας κατατάξει στους φανατικούς θαμώνες του!

     

    Shishan Sushi Bar 
    Μεσογείων 204, Χολαργός, τηλ. 2106510011
     . 
     

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Νέα Σμύρνη: Μια όαση μεταξύ κέντρου και παραλιακής με πλήθος προτάσεων για φαγητό και ποτό

    Κοντά στο κέντρο της Αθήνας αλλά συγχρόνως μια ανάσα από την παραλιακή, η Νέα Σμύρνη ήταν πάντοτε ένας δήμος...

    #FALL_IN_THE_CITY: Μια δυναμική επιστροφή στην urban έξοδο 

    Αποχαιρετώντας για τα καλά το καλοκαίρι, η πραγματικότητα μας προσγειώνει πλέον στην καθημερινότητα. Μια καθημερινότητα που δε χρειάζεται να...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot