spot_img
More

    Bake: Η πιο γλυκιά συνήθεια της ημέρας, στον Άλιμο!

    Από τις 6 το πρωί ως τις 11 το βράδυ, εκτυλίσσεται μια μοναδική περιήγηση ανάμεσα στην τέχνη του ψωμιού και την υψηλή ζαχαροπλαστική

    Το Bake είναι από εκείνα τα μαγαζιά που ήρθαν στη ζωή μας, όχι μόνο για να μας καλομάθουν, εκλεπτύνοντας τις αγαπημένες, καθημερινές μας συνήθειες, αλλά και για να μας επαναφέρουν εικόνες και αναμνήσεις από μια Αθήνα του παρελθόντος που όλοι θα θέλαμε να ξαναζήσουμε.

    Η θεμελιώδης ιδέα πάνω στην οποία εργάστηκαν με πραγματική αφοσίωση οι ιδιοκτήτες του, Πέτρος Σκουριώτης και Ηλίας Αγγελίδης,είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης boulangerie, που θα μπορείς να απολαύσεις με τους φίλους και την οικογένεια, γλυκά και αλμυρά εδέσματα, τον καφέ ή ακόμα και το ποτό σου, σε ένα άνετο και οικείο περιβάλλον, όπως στα παλιά ζαχαροπλαστεία της γειτονιάς.

    Από το 2012 που άνοιξε τις πόρτες του, το Bake αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για τον Άλιμο, όχι μόνο για τον πολύ καλόγουστο και λειτουργικό του χώρο, αλλά κυρίως γιατί κάθε σου επίσκεψη είναι πραγματικά μια σαγηνευτική εμπειρία για όλες σου τις αισθήσεις.

    Αρώματα ευδαιμονίας από το φρεσκότατο ψωμί και τα λαχταριστά γλυκά πλημμυρίζουν από νωρίς το πρωί τον χώρο και σε καλούν στην απόλυτη γευστική εμπειρία! Πέρα από τα κλασσικά και αγαπημένα αρτοσκευάσματα, υπάρχουν και gourmet επιλογές υψηλής διατροφικής αξίας, όπως το ψωμί ζέας με θυμάρι ή παπαρουνόσπορο!

    Όσο για τα γλυκά… Πραγματικά αριστουργήματα, με ελαφριές και λεπτές γεύσεις και όψη που σε κάνει να τα θαυμάζεις για ώρα, αποτέλεσμα διαρκούς αναζήτησης, ποιοτικών υλικών και τεχνικών που ξεπερνούν την απλή διεκπεραίωση της συνταγής. Ευφάνταστες τούρτες, κομψοτεχνήματα για κάθε περίσταση και μια πλειάδα γλυκών δημιουργιών δια χειρός του pastry chef, Λευτέρη Τσόρτα και του Πάνου Ψυλόλυχνου, όπως cheesecake oreo, τάρτα πραλίνας και lemon pie, προσφέρουν μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία! Πέραν των 10 best seller κωδικών, ο κατάλογος ανανεώνεται συνεχώς με νέες προσθήκες που κρατούν το ενδιαφέρον στα ύψη.

    Σε καθημερινή βάση θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε σαντουιτσάκια, τραγανές σφολιάτες, μυρωδάτα κρουασάν και κουλούρια – ακόμα και σε σχήμα καρδιάς για να σου φτιάξει η μέρα – καθώς και εξαιρετικής ποιότητας καφέ. Αξίζει ειδικής μνείας το καπουτσίνο, με το αφρόγαλα να αποτελεί πραγματικό καμβά δημιουργίας, με περίτεχνα σχέδια που προκαλούν θαυμασμό!

    Αν είσαι λάτρης του καλού και ψαγμένου ποτού, το Bake διαθέτει προς λιανική πώληση μια ιδιαίτερη λίστα από premium ετικέτες, όπως το ιαπωνικό whiskey Nikka, που δύσκολα θα βρεις ακόμα και σε κάβες(!)

    Στην έντονη καθημερινότητα μας, με τους γρήγορους ρυθμούς της, αυτό που όλοι ψάχνουμε είναι μια όαση χαλάρωσης, ένα στέκι που να νιώθουμε οικεία προσφέροντας στον εαυτό μας στιγμές μικρών ποιοτικών απολαύσεων και το Bake με το πολύ ζεστό του χαρακτήρα, το φιλικό του προσωπικό και τις εκλεκτές δημιουργίες του είναι εδώ για να βάλει γεύση, άρωμα και χρώμα στη ζωή μας!

    Bake
    Μυρτιδιωτίσσης 1, Άλιμος, τηλ. 2109901491
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Ηλιούπολη: Η πόλη του ήλιου, με τις πολλές πλατείες και το απέραντο πράσινο

    Η Ηλιούπολη (η πόλη του ήλιου) έχει άλλο αέρα. Οι δρόμοι είναι μεγάλοι και ανοιχτοί, ο ήλιος μπαίνει παντού...

    Νέα Ιωνία: Μια γειτονιά που ξέρει ακόμα να ζει

    Η συνοικία της Νέας Ιωνίας ιδρύθηκε το 1923 μετά την Μικρασιατική καταστροφή. Ως ημέρα ίδρυσης της θεωρείται η Κυριακή...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot