spot_img
More

    megaTan: Παντοτινό καλοκαίρι στην (υγιή) επιδερμίδα σου!

    Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου ότι θα μπορούσες να αποκτήσεις το επιθυμητό για σένα μαύρισμα σ’ένα περιβάλλον κυριολεκτικά σαν spa, χωρίς παράλληλα να εκτεθείς στην επιβλαβή ακτινοβολία του ήλιου, τα καυσαέρια και την ατμοσφαιρική ρύπανση; Δεν είναι επιστημονική φαντασία, είναι τεχνολογία – και στο megaTan στη Γλυφάδα, τον leader στα σολάριουμ στα νότια, είναι πραγματικότητα. 

    Και μπορεί το σολάριουμ σε μια περιοχή κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα να φαντάζει οξύμωρο, ωστόσο αν κοιτάξεις ανάμεσα στις γραμμές, θα δεις ότι είναι επιβεβλημένο. Την απάντηση δίνει ο ο ιδιοκτήτης του megaTan, Λεωνίδας Τρούμπας: «Πρώτα απ’ όλα, είναι στην κουλτούρα των νοτίων να μαυρίζουν, πριν ακόμα βγουν στην παραλία. Και, κατά δεύτερον, ξεκινώντας το μαύρισμα με solarium, ενεργοποιούν τη μελανίνη και τελικά, όταν πάνε στην παραλία, μαυρίζουν γρήγορα, χωρίς εγκαύματα και ερυθρότητες».

    Η εταιρία έχει διαγράψει τα τελευταία εννέα χρόνια μια άκρως επιτυχημένη πορεία στο χώρο του τεχνητού μαυρίσματος με πάνω από 20.000 επισκέψεις το χρόνο – δικαίως – αφού η εμπειρία εδώ, από τον χαιρετισμό της υποδοχής, μέχρι τις συμβουλές, αλλά και την ίδια τη συνεδρία, ξεχειλίζει φροντίδα, άνεση και θεαματικά, υγιή αποτελέσματα. 

    Εν μέσω της τρέχουσας υγεινομικής κρίσης λόγω του κορονοϊού, είναι όμως κι ασφαλής: «Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής πολύ αυστηρά. Μετά από κάθε επίσκεψη αποστειρώνονται όλα, από τα plexilglas με τα οποία έρχεται σε επαφή το σώμα, μέχρι το πληκτρολόγιο και την καρέκλα της αίθουσας. Παράλληλα, πριν ξεκινήσουμε κάναμε γενική απολύμανση του χώρου ενώ έχουμε εγκαταστήσει μόνιμα δύο συσκευές απολύμανσης αέρα. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως στο σολάριουμ εφαρμόζεται εκ των πραγμάτων το social distancing, αφού κάθε πελάτης βρίσκεται μόνος του σε μία αίθουσα 10 τ.μ.».

    Στο megaTan θα βρεις 11 αίθουσες μαυρίσματος που διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων standing και sunbeds, όλες υψηλής αισθητικής και άνεσης – με αρωματοθεραπεία, μουσική και ιδανικές, ευχάριστες θερμοκρασίες. Το κόκκινο φως σε κάποια μηχανήματα, αναπληρώνει δε το κολλαγόνο στην επιδερμίδα επουλώνοντας τυχόν σημάδια στο δέρμα, ενώ το tanning δρα ευεργετικά στην έλειψη βιταμίνης D αλλά και στην ψωρίαση. 

    Με τον μύθο για το “επιβλαβές” σολάριουμ να έχει καταρριφθεί κι επιστημονικά, η επίσκεψη στο megaTan είναι μονόδρομος – για κάθε είδος επιδερμίδας αλλά και κάθε επιθυμητό αποτέλεσμα!

    megaTan
    Γρ. Λαμπράκη 21, Γλυφάδα, τηλ. 2108945090
    www.megatan.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Χολαργός: Τα πιο hot στέκια για φαγητό, ποτό και διασκέδαση

    Ο Χολαργός είναι στρατηγικά τοποθετημένος μεταξύ βορείων προαστίων και κέντρου, και χρησιμοποιούμε τον όρο «στρατηγικά» με διπλή σημασία, αφού...

    Το Κουκάκι είναι state of mind*

    Πάμε στου Κουκάκη;», έλεγαν οι παλιοί για την όμορφη συνοικία που ξαπλώνει στα πόδια της Ακρόπολης (και το έγραφαν...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot