spot_img
More

    Mint Coffeehouse: Ένα στέκι για καφέ και αποσυμπίεση, στον πεζόδρομο της Μητροπόλεως στο Μαρούσι

    Οι θεωρητικοί της κοινωνιολογίας των πόλεων λένε ότι οι χώροι δεν είναι απλά η στατική ύλη που πατάμε, ότι διηγούνται ιστορίες, φέρουν νοήματα, μας διαμορφώνουν και τους διαμορφώνουμε. Το Mint δημιουργήθηκε από 2 αδέρφια – τον Δημήτρη και τη Σοφία – που αν και πολιτικοί μηχανικοί, ήξεραν πολύ καλά ότι τα κτίρια ζωντανεύουν από τους ανθρώπους μέσα τους, κι αυτή τη «ζωντάνια» θέλησαν να προσδώσουν στον πεζόδρομο της Μητροπόλεως, μ’ένα café που είναι ακριβώς αυτό: ζεστό, ανθρώπινο και φιλόξενο.

    Μικρό και cozy, το Mint βρίσκεται στην εμπορική καρδιά του Αμαρουσίου και σερβίρει καθημερινά υψηλής ποιότητας καφέ 100% Arabica, που ενισχύεται γευστικά από τον πολύ καλό εξοπλισμό, τις γνώσεις των baristi, την φροντίδα, την καθαριότητα και την τεχνική. Έτσι, ο καφές που θα πιεις εδώ είναι μοναδικός – τόσο στην κρύα όσο και την ζεστή εκδοχή του – και μπορείς να τον προμηθευτείς τόσο σαν take-away για τη βόλτα σου όσο και να τον απολαύσεις στο μεγάλο του μοναστηριακό ή τα τραπεζάκια στον πεζόδρομο.

    Η ναυαρχίδα-καφές, πλαισιώνεται από ψαγμένα τσάγια, αποξηραμένα άνθη, λαχταριστές σοκολάτες, φυσικούς χυμούς αλλά και μια εξαιρετική σπιτική λεμονάδα με μέντα. Είναι η ιδανική «συντεταγμένη» για να πιεις ωραίο καφέ και να αράξεις, να διαβάσεις ένα βιβλίο, να ανοίξεις το λάπτοπ σου και να δουλέψεις ή να γευτείς ένα γλυκό (όπως carrot cake και μηλόπιτα) ή αλμυρό (όπως μπαγκέτα με παστράμι και γραβιέρα Νάξου) σ’ ένα περιβάλλον που αποπνέει γαλήνη και όχι νευρικότητα.

    Η δύση του ήλιου, το μεταμορφώνει σε ένα ωραίο spot για απογευματινό aperitivo, μια δροσερή μπύρα (επιλεγμένες μπύρες από ελληνικές ζυθοποιίες) ή ένα κρασί, χαζεύοντας τον κόσμο του πεζόδρομου που πηγαινοέρχεται, σχολώντας από τη δουλειά σου ή σαν ένα μίνι διάλειμμα από τις αγορές σου. Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8.00-23.00 και ΣΚ από τις 8.00-17.00.

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Σέριφος, το Κυκλαδονήσι της απόλυτης ομορφιάς & οι must προτάσεις για να επισκεφθείς

    Δέος και θαυμασμός είναι οι λέξεις που θα μπορούσαν να περιγράψουν την πρώτη σου επαφή με το εξωπραγματικό τοπίο...

    Τα αγαπημένα μας pet shops στην Αθήνα: Τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πιστούς μας φίλους

    Οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα είναι σε πραγματική σχέση με το σύμπαν επειδή καταλαβαίνουν ότι αυτά τα όντα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot