spot_img
More

    Thiseio Bakery: Πλουραλισμός γεύσεων και ζεστά χαμόγελα, στον πιο ιδιαίτερο φούρνο του Θησείου!

    Υπάρχει μια γωνιά ξεχωριστή στην περιοχή του Θησείου. Μια γωνιά που αναβλύζει χαμόγελα, γεύσεις και μεθυστικά αρώματα, να σου φτιάχνουν τη διάθεση, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και αν έχεις την τύχη ο δρόμος σου να σε βγάλει κατά εκεί. Αρκεί μόνο να αφουγκραστείς το κάλεσμα των αισθήσεών σου και θα ανακαλύψεις το Thiseio Bakery.

    Ένας σύγχρονος φούρνος που όμως μετρά ζωή από το 1957, έχει καταφέρει να σμίξει τόσο αρμονικά την παράδοση με τον νεοτερισμό, ξεναγώντας μας σε υπέροχους γευστικούς προορισμούς που γίνονται η απαραίτητη συνήθεια της καθημερινότητας. Η μεγάλη τζαμαρία που αποκαλύπτει το εργαστήριο, μαρτυρά τη φρεσκάδα και την υψηλή ποιότητα σε κάθε τι  που πρόκειται να γευτείς, καθώς τα πάντα παρασκευάζονται εδώ, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και τις πρώτες ύλες.

    Και τί δεν φτιάχνεται σε αυτό το εργαστήριο, που πλημμυρίζει τη γειτονιά με τόσες ευωδίες. Ψωμί, Σμυρναίϊκα κουλούρια, πολίτικο τσουρέκι, κουλούρια σε διάφορες παραλλαγές, γλυκά και μυρωδάτες χειροποίητες σφολιάτες, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα θαλπωρής καθώς σε ταξιδεύουν στην παράδοση. 

    Στο Thiseio Bakery θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από ψωμί, κάθε τύπου, σχήματος και διάστασης. Ζυμωτά, λαμαρίνας, με προζύμι, πολύσπορο, Ζέας και Γιαννιώτικο, πάντα μυρωδάτα και αφράτα, όμορφα παρατεταγμένα στις προθήκες τους και έτοιμα για το καθημερινό ραντεβού με το φανατικό κοινό που κυριολεκτικά τα εξαφανίζει σε λίγες μόνο ώρες!

    Αν είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τη διατροφή σου ή σου αρέσει να εμπλουτίζεις τις γευστικές σου εμπειρίες, στο Thiseio Bakery θα βρεις πιστοποιημένο βιολογικό ψωμί, με προζύμι από μύκητα μανιταριών, υψηλής διατροφικής αξίας αλλά και νοστιμιάς, το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου!

    Τέλεια, τραγανά κριτσίνια σε 10 γεύσεις (τυρί, ηλιόσπορο, πατάρι, κρεμμύδι, καλαμπόκι, κ.α.),  Μπατόν σαλέ, αλλά και φρεσκότατα σάντουιτς με ψωμάκια που ψήνονται εδώ, αποτελούν τέλεια σνακ, που θα σε χορτάσουν με τον ιδανικότερο τρόπο, ενώ για εκείνες τις στιγμές που αποζητάς μια γλυκιά αμαρτία, θα βρεις γλυκάκια που θα σου φτιάξουν απόλυτα τη διάθεση, με πρώτο και καλύτερο το shouffle σοκολάτας, στην ιδανικότερη εκδοχή του! 

    Πρόσφατη προσθήκη που έχει αγαπηθεί πολύ, είναι τα vegan βουτήματα με πίτουρο βρώμης σε γεύσεις μήλο, δαμάσκηνο, σοκολάτα και φράουλα, ενώ οι μπάρες και οι πάστες  χωρίς ζάχαρη θα σε γλυκάνουν με υγιεινό τρόπο και χωρίς τύψεις!

    Αυτό που κάνει ένα κατάστημα ξεχωριστό και αγαπητό, δεν είναι μόνο τα καλά προϊόντα ή  ο ιδιαίτερος χώρος. Είναι ο τρόπος που το προσωπικό θα σε «αγκαλιάσει» και θα σε εξυπηρετήσει. Είναι ο δεσμός που θα δημιουργηθεί  με ένα χαμόγελο και μια γλυκεία αντιμετώπιση και αυτό το νιώθεις πολύ έντονα εδώ. Θα σου φτιάξουν απίθανο καφεδάκι  και θα εξυπηρετήσουν άψογα, πάντα με θετική ενέργεια και πηγαία ευγένεια, που σου φτιάχνει τη μέρα και σου δημιουργεί  την ανάγκη να έρχεσαι ξανά και ξανά για να απολαύσεις  το pampering που απλόχερα σου προσφέρουν! Το Thiseio Bakery σου  αποκαλύπτει τον θαυμάσιο κόσμο του και με delivery,παραδίδοντας μέσω e-food τα καλούδια της επιλογής σου στο χώρο σου.

    Το Thiseio Bakery είναι ο φούρνος της γειτονιάς που αλλάζει πρόσωπο και παίρνει τη σύγχρονη του όψη, όμως η αίσθηση οικειότητας και εμπιστοσύνης  που σου εμπνέει διατηρείται ίδια και απαράλλαχτη μέσα στο χρόνο, καθώς ακολουθεί την ποιότητα και τις αξίες μιας άλλης ρομαντικής εποχής.

    Thiseio Bakery
    Νηλέως 34, Αθήνα, τηλ. 2103461042
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Εννιά στάσεις στην Αθήνα για τέλειο γλυκό

    Το ζαχαρένιο τοπίο της πόλης αποκαλύπτει μια αλήθεια: ότι το γλυκό για τον Αθηναίο είναι το φως το αληθινό...

    Tα καλύτερα οπωροπωλεία της Αθήνας: Η φρεσκάδα της φύσης στο τραπέζι σου

    Το σύγχρονο μανάβικο μπορεί να μην είναι καθεστώς, είναι όμως σίγουρα η ασφαλής επιλογή για έναν άνθρωπο που αντιλαμβάνεται...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot