spot_img
More

    Thomas: Η Ακαδημία του specialty coffee, στην… Ακαδημίας

    Ο καφές για εμάς τους Έλληνες είναι μια αγαπημένη καθημερινή συνήθεια, που ποτέ δεν αποχωριζόμαστε. Η εξέλιξη των προτιμήσεων μας όλα αυτά τα χρόνια, οδήγησε στην νέα τάση του specialty coffee. Αυτό που κάνει ξεχωριστό έναν specialty coffee είναι ένας συγκερασμός πολλών και διαφορετικών πραγμάτων που ως στόχο έχουν πάντα την υψηλή ποιότητα. Από τη χώρα προέλευσης και τον τρόπο συγκομιδής, ως το καβούρδισμα και τον τρόπο παρασκευής, κάθε λεπτομέρεια δίνει το δικό της στίγμα στο τελικό αποτέλεσμα.

    Στην οδό Ακαδημίας 76, πολύ κοντά στη Ζωοδόχου Πηγής, στον Thomas, ανακαλύψαμε την απόλυτη έννοια του specialty coffee! Μοντέρνα διακόσμηση με το κίτρινο, το λευκό και το μαύρο να κυριαρχούν, ποιοτικός καφές και μια χαμογελαστή ομάδα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που το χαρακτηρίζουν. Η έρευνα για τις ποικιλίες καφέ που σερβίρονται εδώ είναι πάντα εκτενής και μεθοδική, ώστε σε σένα να φτάσει ότι πιο γευστικό και αρωματικό. Μπορείς να επιλέξεις από τέσσερις ποικιλίες: 100% Arabica Superior, μονοποικιλιακούς Costa Rica ή Colombia και 100% Arabica Decaf.

    Τα έμπειρα χέρια των baristas, αλλά και η πολύ εξειδικευμένη μηχανή του καφέ, εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία στο τελικό αποτέλεσμα. Για όσους υιοθετούν μια vegan based διατροφή, υπάρχουν υπέροχοι καφέδες με γάλα σόγιας ή αμυγδάλου. Και για να είσαι βέβαιος ότι και στο σπίτι σου θα έχεις τον καλύτερο καφέ, στο καφεκοπτείο του Thomas, θα βρεις ότι χρειαστείς, πάντα με την καλύτερη ποιότητα.

    Πάντα ένας καλός καφές, στη διάρκεια τη μέρας, ανοίγει την όρεξη για ένα σνακ και στο Thomas φτιάχνουν καθημερινά λαχταριστά sandwiches και πεντανόστιμες αραβικές πίτες. Χωριάτικο ψωμί από χαρούπι light, χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες, με γαλοπούλα ψητή, ανθότυρο, ντομάτα, ψητή πιπεριά Φλωρίνης, ανάμεικτη σαλάτα & μαγιονέζα light, εξαιρετικό Brioche με παστράμι Δράμας, μαρούλι, ντοματίνια, γραβιέρα, μουστάρδα & ελαιόλαδο ή Βιενέζικη μπαγκέτα coronation με φιλέτο κοτόπουλο & κάρυ και σως μάνγκο, μερικές από τις πολύ ιδιαίτερες επιλογές που ετοιμάζουν με πολύ φροντίδα και αγνά υλικά. Όσο για τις πίτες το χωριάτικο φύλλο μοσχοβολάει, ενώ οι διάφορες γεμίσεις, είναι μια γευστική έκρηξη, που θα σε εθίσει!

    Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο απλό αλλά εξίσου χορταστικό και εύγευστο, το κουλούρι Θεσσαλονίκης, σε ενδιαφέρουσες παραλλαγές είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι, ενώ για να γλυκαθείς με τον καλύτερο τρόπο μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από μια ποικιλία από μπάρες δημητριακών, mini bites, croissants, soft cookies, muffins αλλά και τέλειο ελληνικότατο παστέλι!

    To moto που έχουν στο Thomas Specialty Coffee, είναι: “Life is better with coffee” και πραγματικά κάνουν τα πάντα για να ομορφύνουν τη μέρα σου με τον καλύτερο καφέ, την ανώτερη ποιότητα σε ότι και αν δοκιμάσεις, την αβίαστη ευγένεια και βέβαια με το πιο άψογο delivery service, μέσω e-food ή με ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα! Το μόνο σίγουρο είναι πως πάντα θα μείνεις ενθουσιασμένος με την αγάπη που θα βρεις στον καφέ σου!

    Thomas Specialty Coffee
    Ακαδημίας 76, Αθήνα, τηλ. 2103842222
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Αγία Παρασκευή: Η ιστορία της, οι άνθρωποί της κι όλα τα highlights για την έξοδό σου

    Δύσκολο να το φανταστεί κανείς αλλά μόλις λίγες δεκαετίες πίσω, η Αγία Παρασκευή ήταν εξοχή. Το όνομα του δήμου...

    10+2 bars για τα απόλυτα summer nights στην Αθήνα

    Η Αθήνα είναι τα μπαρ της. Εντάξει, η Αθήνα είναι άπειρα ακόμα πράγματα, αλλά στο πλαίσιο μεγάλων, συναισθηματικών, γενικευμένων...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot