spot_img
More

    Sunlounge Solarium: Το μαύρισμα των ονείρων σου από τον leader του χώρου

    Ένα όμορφο μαύρισμα στην εποχή μας δε χρειάζεται να είναι μπελάς. Ναι, σαφώς μπορείς πάντα να φας την κίνηση 1,5 ώρας, να στριμωχτείς σε μια παραλία της Αττικής, να λιώσεις κάτω από την ακτινοβολία και τη ρύπανση και μετά πάλι πίσω. Από την άλλη μπορείς να αποκτήσεις το χρώμα των ονείρων σου σ’ένα κλιματιζόμενο περιβάλλον spa – σύντομα, προσεγμένα και υγιεινά – ακούγοντας χαλαρωτική μουσική και κάνοντας αρωματοθεραπεία. 

    Δεν είναι φαντασία, αλλά μια πραγματικότητα που βιώνει κάθε επισκέπτης στα Sunlounge, που πέραν μιας υπέροχης εμφάνισης προσφέρουν φιλτραρισμένες, μόνο τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου, προετοιμάζοντας τη μελανίνη σου για την καλοκαιρινή σου έκθεση σε αυτόν, αλλά και ενισχύοντας τον υπόλοιπο χρόνο την παραγωγή της βιταμίνης D που είναι απαραίτητη για καλή ψυχολογία σε συνδυασμό με μια γενικότερη ευεξία.

    Τα Sunlounge είναι το success story του Νικόλα Ατζούτζουλα, ο οποίος όντας λάτρης του τεχνητού μαυρίσματος στην Αμερική που ζούσε, συνειδητοποίησε επιστρέφοντας στη χώρα μας το κενό στην αγορά των solarium και θέλησε όχι μόνο να τα ευαγγελίσει στο ελληνικό κοινό, αλλά και να δημιουργήσει το πιο αξιόπιστο και δυνατό brand στον κλάδο. Με μόνιμη επανεπένδυση, εξέλιξη των υπηρεσιών τους και άριστο service, τα Sunlounge αποτελούν go-to για κάθε μυημένο indoor tanner.

    Μετρώντας αισίως 8 καταστήματα – που απλώνονται από το κέντρο μέχρι τα βόρεια προάστια – τα Sunlounge είναι συνώνυμα με την καινοτομία κι όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στο κομμάτι του τεχνητού μαυρίσματος. Ο εξοπλισμός τους είναι απολύτως ασφαλής (δεν ισχύει πια το κλισέ του επιβλαβούς solarium) και το φάσμα στο οποίο εκπέμπουν οι λάμπες των πολυτελών tanning beds της MegaSun από την KBL (των οποίων τα Sunlounge είναι και αποκλειστικός αντιπρόσωπος) αναζωογονούν το κολλαγόνο και λειτουργούν θεραπευτικά, όποιος κι αν είναι ο τύπος επιδερμίδας σου. 

    Έτσι κάθε επίσκεψή σου εδώ μετατρέπεται αυτομάτως στην πιο ευχάριστη ανάπαυλα της ημέρας σου, κάτι που ενισχύεται από μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίζουν σε βάθος την τεχνολογία αλλά και τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Θα σε συμβουλέψουν, θα σου προτείνουν τα ιδανικά προϊόντα για την ενίσχυση του αποτελέσματός σου και θα αποτελέσουν τον σύμμαχό σου στο «ταξίδι» του τεχνητού μαυρίσματός σου.

    Με το solarium να έχει περάσει από το στάδιο της τάσης σε αυτό του καθεστώτος, και με τα κέντρα τεχνητού μαυρίσματος να έχουν γίνει για πολλές γυναίκες και άντρες το καθοριστικό στοιχείο μιας ολοκληρωμένης εμφάνισης, τα Sunlounge αποδεικνύουν πως δεν είναι (ένα ακόμα) trend αλλά μια ουσιώδης ανάγκη, και μάλιστα σε τιμή λιγότερη από μια επίσκεψη στο κομμωτήριο.

    Sunlounge Solarium 
    Λεωφ. Πεντέλης 23, Μελίσσια, τηλ. 2117402029 
    Λεωφ. Βεΐκου 8, Γαλάτσι, τηλ. 2102221555 
    Ελ. Βενιζέλου 64, Νέα Ερυθραία, τηλ. 2106254265 
    Ερμού 57, Αθήνα, τηλ. 2103257728 
    Κολοκοτρώνη 12, Κηφισιά, τηλ. 2106231154 
    Ολυμπιονικών 196, Νέο Ψυχικό, τηλ. 2106778310
    Θηβών 493, Ίλιον, τηλ. 2102631619
    Ούλωφ Πάλμε 29, Ζωγράφου, τηλ. 2107710918
    www.sunlounge.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα αθηναϊκά εστιατόρια που σφυρηλατούν γευστικές διαδρομές στην απόλαυση και τη διασκέδαση

    Ο μεζές είναι η βουλιμία του μερακλή που θέλει να τα δοκιμάσει όλα, διψάει για τη «μέση» και αποστάγματα,...

    Νέα Ιωνία: Μια γειτονιά που ξέρει ακόμα να ζει

    Η συνοικία της Νέας Ιωνίας ιδρύθηκε το 1923 μετά την Μικρασιατική καταστροφή. Ως ημέρα ίδρυσης της θεωρείται η Κυριακή...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot