spot_img
More

    Meat N Roses: Ποιοτική κρεατοφαγία, οικείες νοστιμιές, πρωτοποριακό γευστικό project

    Στη γαστρονομική πραγματικότητα της Αθήνας η κρεατοφαγία είναι πάντα επίκαιρη. Η επιταγή των καιρών που ανεβάζει το επίπεδο της πρώτης ύλης, οι πιο σοφιστικές κοπές καθώς και η ενδελεχής αναζήτηση των καλύτερων κρεάτων είναι βασικά στοιχεία μιας πόλης που ψάχνεται, αναβαθμίζεται και ανανεώνει τις προτάσεις της με τις τάσεις. Το Meat N Roses στην Αμερικής – λίγα μόλις μέτρα από το Σύνταγμα – το κρέας το γνωρίζει καλά. Και το υπηρετεί, με αγάπη και φροντίδα καθημερινά, σε street food περιτύλιγμα. 

    Στο άκουσμα των λέξεων «burger» και «σάντουιτς» σκεφτόμαστε κάτι χορταστικό κι ο κατάλογος του Meat N Roses είναι ακριβώς αυτό: χορταστικός και πεντανόστιμος χωρίς περιττές υπερβολές. Συνδυάζοντας το street με τις – δημοφιλείς πλέον – premium κοπές όπως picanha, tagliata και ribeye, το μαγαζί προσφέρει πολλές και διαφορετικές εκδοχές ποιοτικού κρέατος μέσα από μια ποικιλία και εκτέλεση που μαρτυράει τεχνογνωσία και μαεστρία στο grill. Κάθε κρεατικό εδώ είναι ζουμερό, καλοψημένο και γεμάτο γεύση. 

    Το Meat N Roses φαίνεται να δικαιώνει τις προσδοκίες. Πιστοί πελάτες αλλά και νέοι συρρέουν στον φρέσκο χώρο με τη ζεστή υποδοχή, ξένο κι ελληνικό κοινό σμίγει κι αναθεωρεί τελικά τι είναι καλό κρέας, όπως διαπιστώνει κανείς στα διθυραμβικά reviews αλλά και δια ζώσης με την πρώτη μπουκιά. All time favourite από τα τυλιχτά, το μοσχαρίσιο μπιφτέκι γάλακτος, που αγκαλιάζεται από αλάδωτη πίτα με πατάτες, ντομάτα, κρεμμυδάκι και τζατζίκι, εξαιρετικό και το σάντουιτς με φρέσκια χειροποίητη ζύμη με τα χοιρινά μπριζολάκια, τρυφερά και λαχταριστά. 

    Αποκάλυψη είναι και τα premium τυλιχτά, όπως αυτό με τη tagliata από βιολογικό μοσχαρίσιο κρέας Black Angus με παρμεζάνα και σως τρούφας ή το τυλιχτό με βιολογικό μαύρο χοίρο Iberico με τοματίνια, ρόκα και σως gorgonzola, όλα ψημένα στην εντέλεια. Το Meat N Roses αυτοπροσδιορίζεται σαν meating point και πραγματικά εδώ θα δώσεις ραντεβού με την απόλυτη απόλαυση. 

    Ο κατάλογος πλαισιώνεται από μια γενναία ποικιλία σε σαλάτες, burgers που σε στέλνουν αδιάβαστο με τους ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών και το ωραίο ψωμάκι τους, όπως το Dyna-Meat με 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι από Black Angus, cheddar, τηγανητό αυγό, μπέικον, μανιτάρια σωτέ, μαρούλι, κρεμμύδι και σως μαγιονέζα αλλά και ιδιαίτερα ορεκτικά όπως μανιτάρια πλευρώτους στη σχάρα με μπαλσάμικο, το Μαστέλο Χίου με μαρμελάδα ντομάτας ή το κολασμένο χωριάτικο λουκάνικο. Δε λείπουν ασφαλώς κι οι ποικιλίες κρεατικών, όπως δεν τις έχεις ξαναφάει!

    Με φιλοσοφία «όλοι οι καλοί χωράνε» και είναι ευπρόσδεκτοι, με μια ξεχωριστή πρόταση για κάθε γούστο, το Meat N Roses επενδύει στην αξία της πρώτης ύλης, την τέχνη του ψησίματος στις σωστές θερμοκρασίες και χρόνους, στον εγχώριο μικροπαραγωγό. Γι’αυτό και θριαμβεύει, στην απλότητα του μικρού του χώρου και της εγκάρδιας φιλοξενίας. 

    Meat N Roses
    Αμερικής 7, Κολωνάκι, τηλ. 2104407777
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    «Μαμαδίσιες νοστιμιές»: Πού θα βρεις τα καλύτερα μαγειρευτά στην Αθήνα

    Το μαγειρευτό φαγητό ισούται με συναίσθημα. Με μνήμες. Με σωστή και υγιεινή θρέψη. Θρέψη από αυτές που ζεσταίνουν τα...

    Οι πιο hot διευθύνσεις για έξοδο στου Ψυρρή

    Πρώτη αναφορά στο όνομα της συνοικίας έγινε από τον Γάλλο γιατρό Ζακόμπ Σπον, σε ένα βιβλίο του με τίτλο:...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot