spot_img
More

    Εν Αιθρία Athens: Η νέα ταράτσα της πόλης έχει ζεν αύρα και την πιο ειδυλλιακή θέα

    Το μαγαζί που δίδαξε casual έξοδο μετά μπύρας, με τις νόστιμες προτάσεις του και τον ακόμα πιο «νόστιμο» κήπο του στη Νέα Φιλαδέλφεια, πλέον έχει και «εκπρόσωπο» στο κέντρο της Αθήνας από τον περασμένο Μάρτιο.

    Η δράση του ξετυλίγεται ανάμεσα σ’ένα μαγευτικό roof garden με θέα-καρτποστάλ στον Παρθενώνα και την Αρχαία Αγορά κι έναν εσωτερικό χώρο πραγματικό χάρμα οφθαλμών, με άπλα, ατμόσφαιρα, πολύ ωραία διακόσμηση και χειροποίητα έθνικ murals στους τοίχους. 

    Ο χώρος ζωντανεύει από το πρωί με καλοψημένο καφέ και brunch, που σερβίρεται μέχρι τις 15.00 καθημερινά, με πλούσιες προτάσεις σε αυγά σε διάφορες εκδοχές, club sandwich κι άλλα χορταστικά πιάτα, ενώ από το μεσημέρι και μετά, τα δίνει όλα στη γεύση, με ένα μεσογειακό μενού που έχει κάτι για όλους, από μοσχαρίσια ταλιάτα μέχρι υπέροχα χυλωμένο ριζότο γαρίδας, πένες με κοτόπουλο, κ.α.

    Τα βράδια, όπως είναι φυσικό ο ορίζοντας γίνεται έναστρος και τα φώτα της πόλης δημιουργούν ένα ανυπέρβλητο σκηνικό για να απολαύσεις μερικά από τα πιο αναζωογονητικά cocktails της πόλης, όπως το δροσερό, signature Out of the Blue με ρούμι και όλα τα classics μιξαρισμένα στην εντέλεια.

    Τιμώντας τη «ζυθική» κληρονομιά του, στο Εν Αιθρία θα βρεις επίσης μια ποικιλία από 12 draft βαρέλια που εναλλάσσεται κάθε τόσο με νέες προτάσεις και guest μπίρες, αλλά και τις αντίστοιχες ποικιλίες αλλαντικών-τυριών αλλά και κρεάτων για να τις απολαύσεις στο έπακρο. 

    Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ζεν, κοσμοπολίτικος χώρος του προσφέρεται και για κάθε είδους event, έτοιμος να υποδεχτεί εσένα και τους καλεσμένους σου, για κάθε είδους μάζωξη που θέλεις να πραγματοποιήσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της κάθε εκδήλωσης στη γαστρονομία, το ποτό και τη μουσική.

    Εν Αιθρία Athens
    Άστιγγος 13, Αθήνα, τηλ. 6943111183
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Νέα Σμύρνη: Μια όαση μεταξύ κέντρου και παραλιακής με πλήθος προτάσεων για φαγητό και ποτό

    Κοντά στο κέντρο της Αθήνας αλλά συγχρόνως μια ανάσα από την παραλιακή, η Νέα Σμύρνη ήταν πάντοτε ένας δήμος...

    Τα καλύτερα κεμπάπ στην Αθήνα: Μια ευλογημένη χαρά με γεύσεις και αρώματα Ανατολής

    Το κεμπάπ μάλλον εφευρέθηκε από τους άντρες και προς ιδίαν κατανάλωση. Είναι ένας ύμνος στην κρεατοφαγία, ένα σενάριο με...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot