spot_img
More

    Buho Bruncherie: Το στέκι σου για brunch, κι όχι μόνο

    Το brunch είναι το αγαπημένο γεύμα της ημέρας μας, αυτό που λατρεύουμε. Φροντίζουμε πάντα να το μοιραζόμαστε με αγαπημένους φίλους. Έτσι ξεκινάμε ή «σπάμε» ιδανικά μια μέρα και συνεχίζουμε με αισιοδοξία μέχρι το απόγευμα, αποφορτιζόμαστε, καταθέτουμε τα στραβά και τα ίσια της ζωής και το απολαμβάνουμε σαν δώρο από το θεό της καθημερινότητας. Σπίτι ή έξω, δεν έχει σημασία. Μόνο η ιεροτελεστία. Από πέρσι έχουμε καταλήξει και στο «ναό» του, που δεν είναι άλλος από το Buho στα Πετράλωνα, με εξειδίκευση στο δεκατιανό αλλά και με πολλούς ακόμα «άσσους» στο μανίκι.

    Cozy, νεανική και φιλόξενη, η κουκουβάγια – buho στα ισπανικά – της Τριών Ιεραρχών είναι το πόνημα του Λεωνίδα Βαϊδάκη, που εδώ αξιοποιεί και εξαργυρώνει χρόνια εμπειρίας στην εστίαση, προσθέτοντας στον αθηναϊκό χάρτη την δική του ξεχωριστή πρόταση. Το μικρό αυτό μαγαζάκι, έχει μεγάλη καρδιά, ένα όμορφο μπαλκονάκι στον πεζόδρομο και ησυχία τα πρωινά για μια χαλαρή μάζωξη ή για τους digital nomads, που το προτιμούν για να εργαστούν τσιμπώντας κάτι νόστιμο μαζί με καφέ Μrs. Rose.

    Πέραν των αυγών – που όπως είναι φυσιολογικό καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του καταλόγου του – με 3 αυγά χτυπημένα με κρέμα γάλακτος, ραγού μανιταριών, λουκάνικο chorizo & γραβιέρα Νάξου στην ομώνυμη Βuho Omelette ή scrambled με φρέσκο βούτυρο πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί brioche edam, καραμελωμένα κρεμμύδια, μπέικον, κι ελαφριά mayo sauce, εδώ θα βρεις και pancakes, όπως τα Τacos Pancakes με ψητό κοτόπουλο, coleslaw, μπέικον και mustard mayo sauce, θα βρεις μια ωραία γκάμα σε burgers αλλά και healthy bowls. 

    Μέσα στον ένα χρόνο λειτουργίας του, έχει εξελιχθεί όμως και σε πολλά περισσότερα από μια bruncherie. Είναι ένα ιδανικό στέκι για χαλαρό ποτάκι μετά τη δουλειά, με signature cocktails, όπως το Lost in Cuba, με Bacardi, lychee puree, liquer vanilla, lime και  rhubarb bitters ή το Yuzu, με Bombay dry, yuzu puree, lavender syrup, lime και plum bitters μπύρες αλλά και κρασί και μπύρα που μπορείς κάλλιστα να συνοδεύσεις με μια από τις ωραιότατες pinsa του. 

    Θα σε μαγέψει με τα χρώματα του ντεκόρ του, όλα δανεικά από την πιο κινηματογραφική πλευρά του Αμαζονίου, αλλά θα σε ενθουσιάσει έχοντας κάτι απείρως well-priced για σένα κάθε στιγμή της ημέρας. Όλα τα καλούδια του μπορείς να τα παραγγείλεις και στο σπίτι ή το γραφείο, μέσω των γνωστών και καθιερωμένων delivery apps. Συχνά-πυκνά διοργανώνει και βραδιές stand up comedy, parties και happy hours, οπότε συντονίσου στα social media του για να είσαι πάντα up to date. 

    Buho Bruncherie
    Τριών Ιεραρχών 196, Πετράλωνα, τηλ. 2114256554
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι πιο hot προορισμοί που απογειώνουν την γυναικεία ομορφιά

    Η ομορφιά είναι κάτι που ανήκει σε όλους. Δεν είναι τα φυσικά ωραία χαρακτηριστικά, αλλά η πηγαία γοητεία της...

    Η Αθήνα σε τροχιά καλοκαιριού. Οι πιο cool προορισμοί του κέντρου

    Μια πόλη, χιλιάδες διαφορετικές επιλογές. Όσο παράξενος και να’σαι με την έξοδο των ονείρων σου, το βέβαιο είναι πως...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot