spot_img
More

    Easy Peasy: Όταν στο στέκι του δικού σου all day ονείρου, η ζωή δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί

    Πάντα θα έχουμε μια νοσταλγία για τα 80’s μέσα στην καρδιά μας και όλα τα εμβληματικά που «έβγαλε», ακόμα κι αν δε βρίσκουμε πάντα τρόπο να την εξωτερικέψουμε (εξάλλου η βάτες καλά κάνανε και δεν είναι πια στη μόδα). Το Easy Peasy από την άλλη, που πρόσφατα ξεκίνησε την πλεύση του στην πιο δημοφιλή οδό του Περιστερίου – την Βεάκη – σου δίνει μια άλλη απάντηση. 

    Εδώ τα πάντα έχουν vibe από την αγαπημένη δεκαετία της ξενοιασιάς και της υπερβολής, neon φώτα, arcades, γιαγιαδίστικο φαγητό αλλά και street νοστιμιές, εξαιρετικούς καφέδες Three Continents της Dimello, µε πιστοποίηση Rainforest Alliance. Όλα, δοσμένα με έναν ωραίο σκανδιναβικό μινιμαλισμό υπό το πρίσμα του «σήμερα», για μια πρωτόγνωρη και φρέσκια εμπειρία στις all day προτάσεις της πόλης (και με το «υπερατού» μιας υπέροχης αυλής).

    Λαμπρά παραδείγματα των παραπάνω, τα αυγά μελάτα με γραβιέρα και λουκάνικο και η παραδοσιακή σπανακόπιτα ταψιού ή η στραπατσάδα με τριμμένη φέτα και ντομάτα που ξυπνάνε μνήμες από Κυριακάτικο πρωινό στο σπίτι, με την θαλπωρή, την άνεση και την απλότητα του να ήσουν όντως σε σπίτι. Από την άλλη σερβίρει όλα τα καλούδια που τρώγονται στο δρόμο – εδώ στην ιδανική, ποιοτική τους εκδοχή – όπως το εκμαυλιστικό hot dog με λουκάνικο, crispy pepperoni, καραμελωμένο κρεμμύδι, τσένταρ και σος.

    Θα λατρέψεις όμως και το βελούδινο mac n’ cheese, το smash burger με ζουμερό μοσχαρίσιο κιμά που ψήνεται στους χυμούς του, αλλά και τις επιλογές σε πίτσα. Το μενού περιλαμβάνει επίσης ολόφρεσκους χυμούς και smoothies, το muesli με γάλα αμυγδάλου, βρόμη, κανέλα και φιστικοβούτυρο ή το γιαούρτι με γκρανόλα, μύρτιλα και μέλι. Όλα φτιαγμένα με αγνά υλικά, σερβιρισμένα σε χάρτινες συσκευασίες για να μπορείς να τα απολαύσεις ακόμα σε έναν περίπατο σου στην περιοχή. 

    Η μπάρα του – εξίσου ικανή – μιξάρει όλα τα classics στην εντέλεια (δοκίμασε την Paloma του και θα μας θυμηθείς) αλλά και εμπνευσμένα signatures όπως το Old ‘n Easy που έχει ως βάση το bourbon, αρωματισμένο με φράουλες ή το Sobrero με τεκίλα Don Julio. Για μια έξοδο που μπορεί να ξεκινήσει παίζοντας Pac Man και απολαμβάνοντας ένα ωραίο χαρμάνι Αmericas ή Africa – αναλόγως της προέλευσής του, να συνεχίσει με το πιο homely brunch της περιοχής και να καταλήξει σε απογευματινό aperitivo και comfort food, βρήκες το στέκι σου!

    Easy Peasy
    Αιμιλίου Βεάκη 12, Περιστέρι, τηλ. 2105742689
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι πιο hot προορισμοί που απογειώνουν την γυναικεία ομορφιά

    Η ομορφιά είναι κάτι που ανήκει σε όλους. Δεν είναι τα φυσικά ωραία χαρακτηριστικά, αλλά η πηγαία γοητεία της...

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Το «detox» της Σαρακοστής με όλα τα οφέλη + 10 κορυφαία μαγαζιά που θα την απολαύσεις στο έπακρο

    Αν υπάρχει κάτι στο σαρακοστιανό τραπέζι που περιμένεις για να φας ξανά και με μεγάλη όρεξη είναι τα θαλασσινά,...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot