spot_img
More

    Liberta: All day απολαύσεις στην Πλατεία Ελευθερίας, στον Κορυδαλλό

    Παίρνοντας την μπλε γραμμή του Μετρό, βγαίνεις στον Κορυδαλλό, και συγκεκριμένα στην πλ. Ελευθέριας, μία γειτονιά με «cozy» καφετέριες. Εκεί βρίσκεται και το Liberta AllDay bar από το 2013! Ένας μαγικός χώρος, ακριβώς δίπλα την σκάλα του Μετρό.

    Με την πρώτη ματιά, αντιλαμβάνεσαι πολλές αρετές που χαρακτηρίζουν αυτό το παρεΐστικο περιβάλλον, την φιλόξενη διάθεση, συνοικιακή βολή, ωραίες μουσικές επιλογές, αλλά πάντα με την άψογη εξυπηρέτηση και το χαμογελαστό προσωπικό. Αμέσως, γίνεσαι μέρος μιας ωραίας παρέας κι ενός στεκιού που δεν έχει τίποτα το επιτηδευμένο ή στημένο στην ατμόσφαιρα.

    Το Liberta AllDay bar είναι κοντά σου από νωρίς το πρωί με ποιοτικό χαρμάνι καφέ, υπέροχα χειροποίητα ροφήματα, μοναδικά milkshake παγωτού, καθώς και την δροσερή σπιτική λεμονάδα. Σίγουρα, μην ξεχάσεις να το συνοδέψεις και με κάποιο γλυκό από τον κατάλογο.

    Πιο μεσημέρι, πριν ξεκινήσεις να πίνεις παγωμένες μπύρες, από την κουζίνα μπορείς να τσιμπήσεις μια πεντανόστιμη τορτίγια με καπνιστή γαλοπούλα ή ένα πληθωρικό club sandwich με παναρισμένο κοτόπουλο που συνοδεύεται από τραγανές τηγανίτες πατάτες. Για τους πιο μερακλήδες, πρέπει να δοκιμάσεις τα burgers του, όπως το ακαταμάχητο Liberta burger το οποίο είναι μια αποκάλυψη.

    Το βράδυ όμως, το σκηνικό αλλάζει. Τα φώτα χαμηλώνουν, η μουσική δυναμώνει, τα cocktail και τα ποτά δίνουν και παίρνουν. Αν για κάτι φημίζεται το Liberta, είναι για τα μοναδικά Signature Cocktails. Ο κατάλογος του είναι για όλα τα γούστα, με best sellers το Liberta’s PornStar και το Zombie. Φυσικά δεν λείπει τίποτα απ’ την ενημερωμένη του κάβα, στην οποία θα βρεις όλες τις premium και συνήθεις ετικέτες από whiskey, gin, vodka, ρούμι και λοιπά αποστάγματα, από το Α ως το Ω. Καθαρά ποτά, προσιτές τιμές, ευχάριστο περιβάλλον είναι σίγουρα το τρίπτυχο της επιτυχίας για μια τέλεια βραδιά, χωρίς hangover και χωρίς να πολυσκεφτείς το «ένα ακόμη».

    Και μπορεί οι καθημερινές να είναι λίγο πιο χαλαρές, με απαλές μουσικές από rock, funk, soul, reggae, και R’n’B επιλογές, τα Σάββατα όμως αυτό αλλάζει. Κάθε εβδομάδα και ένα διαφορετικό event! Βραδιές με 90’s και Disco, live Rock μπάντες, ελληνόφωνα έντεχνα lives, μέχρι και Karaoke! Εάν έχεις βρεθεί σε κάποιο από τα events είναι βέβαιο ότι σίγουρα θα ξαναπάς.

    Τελικά, όλοι χρειαζόμαστε λίγο Liberta στη ζωή μας!

    Liberta AllDay bar
    Αγίου Γεωργίου 57Β, Κορυδαλλός, τηλ. 2112141663
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Αφιέρωμα: Τα καλύτερα delicatessen στην Αθήνα

    Το gourmet δεν είναι μόνο τροφή, είναι ο συμβολισμός της. Μια λέξη που περιγράφει το φαγητό στην ιδανική του...

    Οι καλύτεροι φούρνοι της Αθήνας: Ιστορίες με αλεύρι, μαγιά και προζύμι

    Είναι απίστευτη αυτή η γλυκιά θαλπωρή που μας κάνει να αισθανόμαστε η μυρωδιά ενός φρέσκου ψωμιού που μόλις έχει...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot