spot_img
More

    Specialty coffee, αισθητική νέας γενιάς και η απόλυτη εμπειρία της Κυψέλης, στο Kick

    φωτογραφίες: Ρωμανός Λιούτας

    Η νέα εποχή για την περιοχή της Κυψέλης, είναι γεγονός. Έπειτα από αρκετά χρόνια αφάνειας, ξανακερδίζει εκείνη την κοσμοπολίτική της αύρα, με μια ιδιαίτερη new age πνοή, και εναλλακτική διάθεση, σε καλεί να ανακαλύψεις το νέο της πρόσωπο, σε κάθε δρομάκι και πεζόδρομο.  Διατηρώντας την ζεστασιά της γειτονίας, που σε αγκαλιάζει φιλόξενα, σου προσφέρει διάφορες γωνιές για να ζήσεις έστω και λίγο το ρυθμό της.

    Βασικοί πρωταγωνιστές σε αυτό το hood revival, καταστήματα και χώροι με πολύ διαφορετικό ύφος και χαρακτήρα, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ενδεχομένως και kick starters, καθώς δίνουν τη σπίθα της επανεκκίνησης σε επιχειρηματικό αλλά και σε πολιτιστικό πλαίσιο, δημιουργώντας μια ολόκληρη νέα κουλτούρα. Αναφερόμενοι στον όρο kick starter, μοιραία το μυαλό θα πάει στον φιλόξενο πολυχώρο της οδού Σποράδων 26, που δεν είναι άλλο από το πολυσυζητημένο Kick. 

    Εδώ θα δεις έναν δημιουργικό συνδυασμό της αρχιτεκτονικής ενός παρελθοντικού χρόνου με νέες τάσεις, που μαγικά κάνει πράγματα που φαινομενικά «κλωτσούν» να ταιριάζουν απόλυτα και από το μηδέν, με δουλεία και όραμα, να σχηματίζουν ένα χώρο, φωτεινό, σύγχρονό και ήσυχο, ιδανικό για τους digital nomads αλλά και κάθε αστικό νομά που θέλει να ανακαλύπτει νέες εμπειρίες. Βγαίνοντας από τη στερεοτυπική μορφή ενός συνοικιακού καφέ, το Kick σου προσφέρει χίλιες εικόνες neo-urban αισθητικής.

    Το retail corner σου τραβάει αμέσως την προσοχή, τόσο με την όψη του, όσο και με την ενδιαφέρουσα συλλογή ρούχων και αξεσουάρ της εταιρίας Indiego, αλλά και άλλων ανεξάρτητων δημιουργών, που σου δείχνουν τον τρόπο να ξεχωρίζεις στιλιστικά. Εννοείται εδώ θα βρεις τα πάντα για τον αγαπημένο σου καφέ, ώστε να μεταφέρεις την ολιστική εμπειρία στο σπίτι. Διάφορα  pop up events, εκθέσεις και συνεργασίες με άλλους χώρους, clothing brands, αλλά και καλλιτέχνες από όλους τους κλάδους, κάνουν συχνά πυκνά την εμφάνισή τους, κρατώντας το ενδιαφέρουν σε εγρήγορση και σου δίνοντάς σου λόγο να επιστρέφεις πάντα για να γνωρίσεις κάτι νέο.

    Το Kick, το πρώτο μαγαζί που έφερε στη Κυψέλη το τρίτο κύμα καφέ, σου φτιάχνει τη διάθεση, με τον πολύ χαλαρό χαρακτήρα και σου σερβίρει εξαιρετικό, φρεσκοκαβουρδισμένο specialty coffee, σε υπέροχες κούπες, να τον απολαύσεις με τα μαστιχωτά μπισκότα από τον cookiedude, μια μεγάλη γκάμα σε εκλεκτό τσάι και εδέσματα. αλλά και τις ξεχωριστές δημιουργίες από το αδερφάκι Flake, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Ξεχωριστή focaccia, sandwiches που θα λατρέψεις αλλά και ευφάνταστες επιλογές για γενναίο brunch, είναι μερικοί ακόμα λόγοι για να κάνεις αυτό τον χώρο, αγαπημένο σου χώρο για ήρεμη εργασία, διάβασμα ή αποσυμπίεση.

    xr:d:DAEwNclpuik:1122,j:6553161687613070025,t:24040813

    Έπειτα από μια αναγνωριστική περιήγηση στην Κυψέλη, το Kick σε υποδέχεται στα λουσμένα με φως τραπεζάκια του δίπλα στη τζαμαρία με τη μοναδική του αισθητική στον πυρήνα του και τις ζεστές καρδιές των ανθρώπων του, να σε τροφοδοτήσουν με νέες εικόνες και ερεθίσματα για όλες τις αισθήσεις.

    Kick Athens
    Σποράδων 26, Κυψέλη, τηλ. 2111190369
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Η βόρεια πλευρά της Αθήνας: Έξοδοι στη Νέα Ερυθραία, τον Διόνυσο, τον Άγιο Στέφανο και την Δροσιά

    Το κέντρο το αγαπάμε. Έχει παλμό, έχει ενέργεια, δημιουργεί τάσεις, είναι inclusive κι έχει κάτι για τον καθένα ξεχωριστά....

    10+2 bars για τα απόλυτα summer nights στην Αθήνα

    Η Αθήνα είναι τα μπαρ της. Εντάξει, η Αθήνα είναι άπειρα ακόμα πράγματα, αλλά στο πλαίσιο μεγάλων, συναισθηματικών, γενικευμένων...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot