spot_img
More

    Μια νέα εποχή για τη σωματική σου ευεξία στο The Pilates Home στο Ίλιον

    Ο τρόπος με τον οποίο είναι δομημένη η ζωή μας, έχει πολλές απαιτήσεις, με αποτέλεσμα η ένταση να βγαίνει τόσο στο πνεύμα όσο και στο σώμα μας. Η καθιστική ζωή, πολλές φορές με λάθος στάση σώματος, ακόμα κι η άτσαλη – λόγω έλλειψης χρόνου – εκγύμναση έχει για τους μύες δυσάρεστες συνέπειες που αν δεν φροντίσουμε για το αντίθετο, οδηγούν σε χρόνιους πόνους.

    Είναι πολύ σημαντικό για την ευεξία και την καλή σωματική μας υγεία, να βρίσκουμε διεξόδους εκγύμνασης, που θα μας χαρίσουν ένα όμορφο, μα πάνω από όλα υγειές σώμα. Από τις καλύτερες μεθόδους που προσδίδουν ορθοσωμία, ευλυγισία κι ενδυνάμωση ταυτόχρονα είναι το Pilates, που συνεχώς κερδίζει έδαφος, έναντι άλλων πρακτικών.

    Αν βρίσκεσαι σε περίοδο αναζήτησης για το ιδανικό studio pilates, σίγουρα θα πρέπει να λάβεις υπόψιν τις συστάσεις για το The Pilates Home, στο Ίλιον, που από το 2019 έχει δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον, για να βρεις την ισορροπία και τη δύναμη που χρειάζεται το σώμα σου. 

    Ένας άρτια εξοπλισμένος χώρος, με πολύ μοντέρνα αισθητική και υπέροχη θέα, σου δίνει ένα επιπλέον boost για να κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου. Αποτελείται από 4 αίθουσες, στις οποίες πραγματοποιούνται μαθήματα pilates equipment (reformer, cadillac, barrel). Οι έμπειροι προπονητές, θα σε βοηθήσουν με αφοσίωση να πετύχεις τον στόχο σου, μέσα από ένα ασκησιολόγιο προσαρμοσμένο στη φυσική σου κατάσταση και τις εξατομικευμένες ανάγκες σου.

    Το pilates reformer ή αλλιώς το κρεβάτι pilates είναι το απόλυτο fitness trend τα τελευταία χρόνια κι αυτό γιατί προσφέρει συνδυασμούς ασκήσεων για ενδυνάμωση, ευκαμψία, βελτίωση της αντίληψης ελέγχου των μυών, ακόμα και αποκατάσταση τραυματισμών, κάτι που το καθιστά κατάλληλο για κάθε φύλο, ηλικία και φυσική κατάσταση. To barrel είναι ιδανικό για ευλυγισία και ενδυνάμωση, ενώ το Cadillac, συνδυάζει ασκήσεις δύναμης, κινητικότητας, ευλυγισίας καθώς και ακροβατικές ασκήσεις για τους πιο απαιτητικούς και περιπετειώδεις.

    Λένε πως διατηρείσαι νέος κι ακμαίος όσο η σπονδυλική σου στήλη παραμένει ευθυγραμμισμένη και ευλύγιστη. Στο The Pilates Home, μέσα από ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες των 6 ατόμων max, θα ανακαλύψεις νέες διαστάσεις και δυνατότητες του σώματος σου, θα αποκαταστήσεις μυοσκελετικούς τραυματισμούς κι οι ενδορφίνες  που παράγονται κατά την άσκηση θα κάνουν το μέσα σου να νιώσει πιο ανάλαφρο, χαλαρό και χαρούμενο!

    Η διάρκεια των μαθημάτων με εξοπλισμό είναι 45-50 λεπτά αλλά μη ξεγελαστείς όταν ακούσεις την λέξη ‘κρεβάτι’ pilates. Είναι απαιτητικός τρόπος εκγύμνασης με άμεσα ωστόσο αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα, για τα οποία το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί. Give it a try and you’ll fly!

    The Pilates Home
    Πετρουπόλεως 22, Ίλιον, τηλ. 2121046169
    www.thepilateshome.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Χαλάνδρι: Η πιο ενδιαφέρουσα πιάτσα στα βόρεια

    Το Χαλάνδρι είναι ο μεγαλύτερος δήμος των βορείων προαστίων και εκτείνεται από το Μαρούσι μέχρι τα Βριλήσσια, το Ψυχικό, την...

    The Beer Guide: Οι καλύτερες διευθύνσεις για να απολαύσεις ψαγμένες μπύρες στην Αθήνα

    Η εξέλιξη της ζυθοποιίας στην Ελλάδα αλλά και οι κοινότητες των απανταχού beer lovers που δοκιμάζουν, αξιολογούν και μοιράζονται τις εμπειρίες...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot